Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Svensk Vård & Kompetensutveckling

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 12 recensioner.

Amir M
(5)
Jag blev barnskötare hos SVOK i Solna och fick jobb direkt efter jag var klar. Skolan är bra, i fina lokaler. Bäst var lärarna och Yazmine som alltid peppade och hjälpte. Tack, hoppas vi ses!
Frida
(5)
Jag är mycket nöjd med min utbildning och skolan ligger mitt i centrala Falun, väldigt enkelt att gå dit för sina lektioner. Extra nöjd med min praktikplats, jag fick anställning där efter utbildningen yihoo!!
Roger
(5)
Bra skola, lärarna brydde sig verkligen om mig. Ja har inte haft så lätt innan i skolan, men här lyckades jag. Nu har jag fått jobb på äldreboende, super glad!
Anna
(1)
Om ni har möjlighet att välja en annan skola som erbjuder liknande kursplan så gör det direkt! Skolan i Falun är under all kritik, det finns ingen struktur och man känner sig helt bortglömd i mängden. Under min studietid så har jag enbart mått psykiskt dåligt och tänker varna alla från att välja den här skolan.
Louise Kommentar:
Hej Anna, tack för att du ger oss feedback och möjligheten att svara dig. Våra elevers åsikter är mycket viktiga för oss och jag är verkligen ledsen att du känner att din tid på skolan inte varit tillräckligt bra. Jag ska ta detta vidare internt så att vi kan bli bättre. Om du vill får du gärna kontakta mig, Louise, på 0763 17 69 66.
Nöjd
(4)
Har fått möjligheten att studera samtidigt som jag jobbar. Det är ett tufft jobb men med planering så funkar det ganska bra. Lärarna på skolan är mycket bra och ger det stöd vi behöver. Skolans lokaler är inte tiptop men fyller sitt syfte och mycket är distansstudier. Självdisciplin är ett mycket viktigt ingrediens i denna studieform. Studierna ...
Visa mer
Helena Svärdström
(5)
Super bra skola lärarana är helt underbara och man får hjälp när man behöver. Lektionerna har varit lärorika och roliga.
master
(4)
Svensk vård och yrkeskompetens har gett mig möjligheten till att förändra min framtid. Med bra lärare som har stöttat mig hela vägen både med negativ samt positiv kritik så har jag snart uppfyllt mitt mål med att bli färdig utbildad undersköterska inom psykiatrin. Jag kan varmt rekommendera deras utbildningar, då det finns bar upplägg på uppgift...
Visa mer
Roma Hansson
(4)
TACK för möjlighet att studera på distans. JETTE TACK;TACK;TACK Denna utbildningen varit lärorik,lärare varit profs.GABRIELLA och LENA TACK så MYCKET til ER: LYCKA TILL I FRAMTIDEN:
Viola
(5)
Har nu utbildat mig till undersköterska på Svok och kursen har varit bra.Man har fått det stöd som man behöver ha och man har kunnat maila till den lärare man har i de olika ämnena om man behöver ha hjälp med något.
stumpan
(5)
Alla lärare är gulliga och hjälpsamma. Jag får alltid snabb hjälp när jag behöver. Uppgifterna är roliga att jobba med eftersom det finns olika lösningar och svar. Det är precis som i riktiga livet. Toppen skola!
C.K
(5)
Jättetrevlig skola med bra lärare. Jag tycker särskilt mycket om den utbildningsplattform som vi använder (itslearning). Skolan har bra lokaler och väldigt bra stämning. Lärarna är bra på att förklara och tar sig gärna tid med frågor.
Agnes
(5)
Jag tycker att man har fått mycket bra hjälp och feedback under studietiden. Lärarna är kompetenta och duktiga på att ge konkreta svar på mina frågor. Deras förhållningssätt är öppet, positivt och ärligt.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se