Visa studentum.se som: Mobil

SVOK - Svensk Vård & Kompetensutveckling

Välkommen till SVOK! Vill du arbeta inom vård & omsorg, barnomsorg eller hälsa så är vi rätt skola för dig. Våra skolor har ett nära samarbete med arbetsgivare och vi hjälper dig hela vägen fram till ditt mål. Du kan kombinera svenska studier med yrkesstudier och lära dig både svenska och ett yrke snabbt. Vi har i mer än 12 år kompetensförsörjt branschen!

SVOK erbjuder gymnasial vuxenutbildning och kvalificerad kompetensutveckling

Svensk Vård & Kompetensutveckling är ett självklart framtidsorienterat val om du vill arbeta med människor. Våra engagerade och kunniga lärare kommer att se till att du får en givande och praktisk utbildning som leder till arbete.

Vi har skolor i Solna, Flemingsberg, Västerås, Falun och Malmö. Undervisningen är flexibel och du kan, beroende på vilken kommun du bor i, välja att läsa på distans eller i grupp på skolan eller en mix av båda. Oavsett vad du väljer så har du nära kontakt med din lärare som handleder och coachar dig genom utbildningen. Kartläggning och upprättande av individuell studieplan gör du med en studievägledare när du börjar hos SVOK. Om du har lång erfarenhet från yrkeslivet har du möjlighet att validera dina kunskaper.

På SVOK möter du en hög andel behöriga lärare med lång erfarenhet och relevanta bakgrunder som till exempel sjuksköterska, socionomer och förskolepedagoger.

Du ansöker via Vuxenutbildningen i din hemkommun, det är de som beslutar om din ansökan.

Om du har frågor eller behöver hjälp med din ansökan är du välkommen att kontakta oss via vår hemsida eller på telefon 010-17 80 200.

SVOK står för kompetens och kvalitet!

Genom ett nära samarbete med arbetsgivarorganisationer och arbetsgivare, håller skolan sig ständigt uppdaterade med nya krav, förändringar och behov på arbetsmarknaden. Dina möjligheter till arbete efter genomförd utbildning är mycket goda.


För mer information om Svensk Vård & Kompetensutveckling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Svensk Vård & Kompetensutveckling

Komvux- & vuxenutbildning
Undervisning / Pedagogik
Barnskötare Ort
Barnskötare Flera orter (14)
Elevassistent
Elevassistent Flera orter (13)
Vård / Omsorg
Undersköterska
Undersköterska Flera orter (15)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Svensk Vård & Kompetensutveckling

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Svensk Vård & Kompetensutveckling

Svensk Vård & Kompetensutveckling

Smidesvägen 10
171 41 Solna Stockholms län


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 12 recensioner.

Amir M
(5)
Jag blev barnskötare hos SVOK i Solna och fick jobb direkt efter jag var klar. Skolan är bra, i fina lokaler. Bäst var lärarna och Yazmine som alltid peppade och hjälpte. Tack, hoppas vi ses!
Frida
(5)
Jag är mycket nöjd med min utbildning och skolan ligger mitt i centrala Falun, väldigt enkelt att gå dit för sina lektioner. Extra nöjd med min praktikplats, jag fick anställning där efter utbildningen yihoo!!
Roger
(5)
Bra skola, lärarna brydde sig verkligen om mig. Ja har inte haft så lätt innan i skolan, men här lyckades jag. Nu har jag fått jobb på äldreboende, super glad!
Beställ information

För att få mer information från Svensk Vård & Kompetensutveckling, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 12 recensioner.