Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Allmän kurs

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 12 recensioner.

Ali Bertan Yarar

En riktigt trevlig upplevelse på folkhögskolan. Bra lärare som verkligen lägger ner tid och kraft på att hjälpa elever så att dom ska få en gedigen kunskap inför jobb eller vidare till högskola. Bra med självständig arbete både i lektion och hemma. Blandat med olika erfarenheter från olika människor. Rekommenderas med ett varmt hjärta.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Stort tack Ali Bertan Yarar!
Du har fått med det allra viktigaste vi värderar i er tid här hos oss - hjälp på vägen mot vidare studier eller jobb med kunskap och människan i fokus :)
Hoppas du har det bra och att vi ses igen nån dag!
Andreas

Jätte trevlig skola med trevlig personal och deltagare. Lärarna är jätteduktiga och man har både roligt och lär sig mycket på lektionerna. Man blir alltid bra bemött!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack för den fina recensionen!

Det gör oss mycket glada att du har fått ett sånt fint bemötande och lärorik tid hos oss.

Vi ska hälsa vidare detta till alla kollegorna!

Många hälsningar från oss :)
Mohamed Alkhafaji

Jag är integrerad i skolan och mår bra.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Det gör oss glada Mohamed :) hoppas du mår fortsatt bra idag!
Elin

Toppen lärare & bra läroplan!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack för toppenbetyg och fina ord!
Vi ska hälsa vidare det till kollegorna :)

Många hälsningar från oss!
Sannis

Utvecklades jättemycket av att studera på Sunderby folkhögskola. Rekommenderar starkt denna skola till er som funderar på att läsa gymnasiet eller någon annan utbildning. En guldstjärna till pedagogerna, studievägledaren och deltagarstödjarna som gör ett fantastiskt jobb! Jag trivdes superbra!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Ååå tusen tack för guldstjärnorna, det värmer verkligen och vi ska se till att skicka vidare dem till alla de berör!

Och tack för rekommendationen, vi är oerhört glada att du har fått en sån fin upplevelse här hos oss.

Många hälsningar från oss alla!
Anna

Väldigt bra personal och lärare. Man får mycket gjort och förstår mycket på varje lektion. Och lär sig. Bra alternativ av tillval.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Vilket toppenbetyg, låter som att du har fått uppleva precis det vi vill erbjuda var och en!

Önskar dig all lycka i framtiden och skickar många hälsningar från oss alla!
Gisela

Det här skolan är på många sätt bra, man f0r vänner för livet, får utbilda sig efter sin egen fart och vad man själv klarar av, man lär sig mycket och får en ny erfarenhet. Samtidigt så är det en skolan så hellre håller sina egna bakom ryggen trots att dom vet att dom gjort fel, dom räknar inte in alla år i omdömet utan bara de två sista termin...

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Gisela, det gör oss glada att höra att du har fått vänner för livet och att skolan har varit bra. Men tråkigt att höra att du upplever att omdömet inte var bra.
Hör gärna av dig till oss så får vi höra mer och reda ut det.
Önskar dig all lycka i framtiden!
Visa mer
Tomas Aronson Ylipää

Som det står i rubriken så kan verkligen alla lyckas om du får rätt förutsättningar, och det får du på Sunderby folkhögskola. Duktiga och engagerade lärare

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Tomas, du har så rätt och det är tillsammans med er deltagare vi skapar förutsättningar och lyckas!
Emelie

Något bristande vad gäller innehåll om man jämför med gymnasieskolan så tyckte jag att man inte fick nog med kunskap. Personligt bemötande var vagt och tyckte att man behövde kämpa sig till att få ett personligt bemötande. Vissa kurser var bättre än andra, samhällskunskapen var helt klart bra!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Vad trist att du upplevde att det var bristande innehåll men en förklaring kan vara att vi inte har gymnasieskolans upplägg och utbildningsform. Vi lägger upp vår undervisning och lär oss kunskapen på ett annat sätt. Men man får ändå med sig den kunskap som behövs för att läsa upp betygen, det är bara att det sker på ett annat sätt. Det person...
Visa mer
Cissi

Det har varit toppen, lärarna har varit väldigt hjälpsamma och förstående om man haft någon typ av problem som försvårat studierna.

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Cissi det ska vi hälsa vidare till våra fina kollegor :) Tillsammans gör allt vi kan för att studierna ska fungera för var och en.
Yasin

Jag vill uppskatta från mina värdefulla lärare i Sunderbyn för att deras stöd lärde mig att tänka positiv och kämpa hard och aldrig ge upp. Jag lärde mig mycket kunskap samtidigt utveckla språket. Tack Sunderby!

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Underbart Yasin, du är en stjärna - ge aldrig upp! Vi önskar dig all lycka och hoppas vi ses snart igen :)
Mikaela Johansson

En skola för alla å då menar jag verkligen alla. Så underbar känsla med elever och personal :-) ångrar inte en dag att jag valde sunderbyfolkhögskola! Olikheten gör skolan till det bästa ❤️

Sunderby folkhögskola Kommentar:
Åååå, vi blir alldeles berörda av dina fina ord! Tusen tack för dem och för tiden med dig. Vi är säker på att du har gett oss lika mycket gott som vi har gett dig. Det är gemenskapen och det gemensamma lärandet som är det viktigaste oavsett vem man är eller var - alla är här för att utvecklas från sin egen startpunkt till sitt eget mål <3 Mån...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in