Visa studentum.se som: Mobil

Studera Tourism Management i Kanada

Study for a better future
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Kamloops
4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: Höst - Kamloops

Studera Tourism Management i Kanada

STUDERA I KANADA VIA STUDY FOR A BETTER FUTURE

Vi hjälper dig kostnadsfritt att ansöka till Thompson Rivers University, du betalar bara universitetsavgifterna. Vid TRU kan du studera vid ett flertal olika program, kontakta oss på Study for a better future så berättar vi mer!

När du studerar via oss får du stöd och råd steg för steg, till den dagen du sitter på din första föreläsning helt kostnadsfritt. Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa framtida studenter hitta sin utbildningsplats på universitet utomlands. Via oss kommer du att få råd och personlig vägledning av en erfaren studentrådgivare.

TRU - THOMPSON RIVERS UNIVERSITY

TRU ligger i Kamloops, Kanada ca 40 min med flyg från Vancouver eller 3,5h med bil. I Kamloops bor ca 100 000 invånare och är omgiven av en fantastisk natur med möjlighet till massor av olika fritidsaktiviteter. Idag studerar ungefär 3000 internationella studenter från 89 olika länder vid TRU. TRU har ett stort fokus på idrott, på campus finns bland annat en bassäng med olympiska mått och en FIFA-certifierad gräsplan. 

Vid TRU är din framgång som student deras prioritet. De erbjuder flexibla alternativ för  studier, individuella studenttjänster och dessutom har de ett praktiskt fokus. 

MÖJLIGHETER ATT ARBETA I KANADA BÅDE UNDER OCH EFTER DINA STUDIER

När du studerar i Kanada kommer du har möjlighet att arbeta vid sidan av dina studier upp till 20h/veckan samt heltid under studieuppehållen mellan terminerna. 

Som internationell student som har tagit examen från TRU kan du ha rätt att stanna i Kanada och arbeta. Om du har har läst minst tre år kan du få stanna och arbeta i upp till tre år efter dina avslutade studier.

Studera Turism management vid TRU 

Under ditt första och andra år kommer du att lära dig grunderna inom turism, management och under ditt tredje och fjärde år kommer du få en djupare förståelse inom turism, turism som ett socialt fenomen och management. Turismstudierna inkluderar också ett globalt perspektiv, att kunna förstå kulturer, samt hur man designar och tillhandahåller upplevelser. Du kommer dessutom kunna välja din egna inriktning på programmet! Det som finns att välja som inriktning är: 

  • Resort experience
  • Innovation & entrepreneurship
  • Festivals & events
  • Adventure studies

Study for a better future

Kom i kontakt med skolan här

Study for a better future erbjuder dig internationella universitetsutbildningar på engelska, runt om i Europa!  Våra tjänster är kostnadsfria. Vi kommer att hjälpa dig med din ansökan, erbjuda rådgivning och vägledning gällande både studier och om hur det är att...


Läs mer om Study for a better future och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera Tourism Management i Kanada

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA Valencia 46021
46002 València València

Tel: +46 8 559 215 16
www.studyforabetterfuture.com


Beställ information

För att få mer information om Studera Tourism Management i Kanada via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 21 recensioner.
Se alla skolans recensioner