Visa studentum.se som: Mobil

Studera kommunikation i Kanada

Study for a better future
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Kamloops
4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: Höst - Kamloops

Studera kommunikation i Kanada

STUDERA I KANADA VIA STUDY FOR A BETTER FUTURE

Vi hjälper dig kostnadsfritt att ansöka till Thompson Rivers University, du betalar bara universitetsavgifterna. Vid TRU kan du studera vid ett flertal olika program, kontakta oss på Study for a better future så berättar vi mer!

När du studerar via oss får du stöd och råd steg för steg, till den dagen du sitter på din första föreläsning helt kostnadsfritt. Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa framtida studenter hitta sin utbildningsplats på universitet utomlands. Via oss kommer du att få råd och personlig vägledning av en erfaren studentrådgivare.

TRU - THOMPSON RIVERS UNIVERSITY

TRU ligger i Kamloops, Kanada ca 40 min med flyg från Vancouver eller 3,5h med bil. I Kamloops bor ca 100 000 invånare och är omgiven av en fantastisk natur med möjlighet till massor av olika fritidsaktiviteter. Idag studerar ungefär 3000 internationella studenter från 89 olika länder vid TRU. TRU har ett stort fokus på idrott, på campus finns bland annat en bassäng med olympiska mått och en FIFA-certifierad gräsplan. 

Vid TRU är din framgång som student deras prioritet. De erbjuder flexibla alternativ för  studier, individuella studenttjänster och dessutom har de ett praktiskt fokus. 

MÖJLIGHETER ATT ARBETA I KANADA BÅDE UNDER OCH EFTER DINA STUDIER

När du studerar i Kanada kommer du har möjlighet att arbeta vid sidan av dina studier upp till 20h/veckan samt heltid under studieuppehållen mellan terminerna. 

Som internationell student som har tagit examen från TRU kan du ha rätt att stanna i Kanada och arbeta. Om du har har läst minst tre år kan du få stanna och arbeta i upp till tre år efter dina avslutade studier.

Studera kommunikation vid TRU 

TRU erbjuder två olika inriktningar vid deras program inom kommunikation: 

  • Communication and New Media Studies
  • Communication and Public Relations

Communication and New Media Studies

Passar dig som är intresserad av teknologi, design och nya vägar av kommunikation. Du kommer att lära dig hur kommunikation förändrats över tid samt hur de nya vägarna av kommunikation påverkar oss idag och kommer att göra i framtiden. Efter din examen kan du antingen läsa till en master eller arbeta inom arbeten som sammankopplar teknologi, media och budskap. 

Communication and Public Relations

Jobb inom kommunikation och PR är i ständig utveckling och med de sociala mediernas genomslag har många nya arbetsuppgifter tillkommit, vilket också innebär fler möjligheter för dig som kommunikationsstudent. Vid TRU arbetar kommunikationsprogrammet i ett nära samarbete med turism och företagsekonomi programmen, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt yrke efter din examen. 

Study for a better future

Kom i kontakt med skolan här

Study for a better future erbjuder dig internationella universitetsutbildningar på engelska, runt om i Europa!  Våra tjänster är kostnadsfria. Vi kommer att hjälpa dig med din ansökan, erbjuda rådgivning och vägledning gällande både studier och om hur det är att...


Läs mer om Study for a better future och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera kommunikation i Kanada

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA Valencia 46021
46002 València València

Tel: +46 8 559 215 16
www.studyforabetterfuture.com


Beställ information

För att få mer information om Studera kommunikation i Kanada via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 21 recensioner.
Se alla skolans recensioner