Visa studentum.se som: Mobil

Läkarutbildning på Engelska i Valencia, Spanien

Study for a better future
Sammanfattning
Utbildningstyp: Universitets- & högskoleutbildning
Utbildningsort: Valencia
Längd: 6 år
Utbildningstakt: Heltid
Studiestöd: Ja
Språk: Engelska
Startdatum: September - Valencia

Läkarutbildning på Engelska i Valencia, Spanien

Läs din läkarutbildning i Spanien

ceuVill du studera till läkare utomlands? Vi hjälper dig, kostnadsfritt, att söka till läkarutbildningen i Valencia, Spanien. Läkarprogrammet har fördelaktiga årskostnader och antagningsmöjligheter samt bra utbyten. Läkarutbildningen följer EU-stadgar och din slutexamen blir giltig i hela Europeiska unionen, men även i många andra länder utanför Europa. Efter avlagd examen erhåller du läkarlegitimation som är giltig i hela EU. Motsvarande AT (allmän tjänstgöring) är inkluderad i utbildningen.

Du har möjlighet att garantera din plats på läkarutbildningen genom att söka redan andra året på gymnasiet.

Få hjälp att söka till läkarprogrammet – kostnadsfritt

Vi hjälper dig kostnadsfritt. Det enda du betalar är universitetsavgifterna. De ser till att:

 • Ordna den byråkratiska delen
 • Lagstadga dina betyg och intyg
 • Skaffa spanskt personnummer
 • Skaffa spanskt bankkonto
 • Ordna bostad
 • Allt att fixa allt annat du kan komma att behöva hjälp med i ett nytt, främmande land!

Läkarprogrammet i SpanienStudera läkarutbildning i Valencia - en upplevelse för livet

Förutom 300 dagars sol, trevliga människor och underbar kultur, erbjuds du en studieplats på ett universitet som tillhör ett av Spaniens populäraste privata universitet.

Under din studietid kommer du förstås ha möjligheten att ordna utbyten inom nätverket som sträcker sig bortom Nord- och Sydamerika, Europa, Asien, Nordafrika och länder i mellanöstern. Självklart finns även möjligheter för utbyte till andra universitet runtom världen.

Själva universitetet i Valencia har en modern campus med studenter från hela världen. Här finns många olika alternativ till idrottsengagemang och ett studentliv som förhoppningsvis aldrig kommer glömmas under din livstid.

Lämna en intresseanmälan för mer info

Så ansöker du

Du kan söka utbildningen redan ett år i förväg, eller efter andra året på gymnasiet. På så vis garanterar du dig en plats och slipper oroa dig. Om dina betyg skulle sjunka under 15.0 ditt sista år får du pengarna tillbaka. 

 • Slutbetyg eller samlat betyg från första och andra året på gymnasiet
 • Ett snitt på över 15.0, VG eller C
 • Minst 15.0, VG eller C i engelska, matematik, kemi och biologi
 • BMAT-test
 • Intervju
 • Kopia på pass

Det kan verka mycket, men var inte orolig – Vi hjälper dig steg för steg

.

Examen & Intyg

Kandidatexamen (Läkarexamen) giltigt i hela EU + en hel del andra länder i världen.

Du behöver inte göra allmän tjänstgöring efter utbildningen då den tjänsten ingår i utbildningen vilket betyder att du efter utbildningen direkt blir legitimerad läkare.

Kostnader

Utbildningen är berättigad CSN-lån och bidrag

Valencia (Spanien), 6 år

Pre-enrollment (When accepted)
2.600 €

Hospitality Package(When accepted)
600 €

Enrollment (For international students when accepted)
3.000 €

University yearly tuition
11.400 €

Första året tillkommer en avgift på 600 euro för ett Hospitality Package. Du får genom ditt Hospitality Package hjälp med följande: 

 • Boende:innan ankomst kommer du att kunna välja boende i en lägenhet eller i ett College Mayor (detta är som en bostads hall, men med den extra bonusen av olika aktiviteter som är kulturella, akademiska, religiösa och sportiga). Du kan bläddra igenom de olika boende alternativen på nätet. Vid ankomsten till universitetet får du sedan hjälp att välja det boende som passar bäst för dina behov.
 • Skaffa telefonkort: vid ankomst, kommer du att få ett SIM-kort så att du kan prata och surfa från den första minuten.
 • Öppna ett bankkonto:någon av universitetspersonalen kommer att följa med dig till banken Banco Santander, som är den största banken i Spanien. Du kommer att få hjälp att öppna ett konto som ger dig tillgång till dina pengar 24/7. Banco Santander tar inte ut en avgift.
 • Dokument:du behöver inte oroa dig för att hantera alla internationella akademiska dokument, eller betala för extra kostnader för dina dokument i Spanien. Universitetet kommer att hantera all den internationella dokumentationen och ta på sig betalningar av avgifter som du annars skulle stått för själv(avgifter för att bli godkänd av UNED).
 • Du kommer också att få all dokumentation om universitetstjänsterna på det språk du föredrar (spanska, engelska, franska eller italienska), samt ett kultur- och turistpaket så att du kan börja utforska Valencia från den allra första dagen.
 • Bli upphämtad och försedd med övernattning: du kommer att bli upphämtad på flygplatsen eller tågstationen och tas till ett hotell där din första natt kommer att betalas i förskott. Följande dag, kommer du att kunna besöka de olika boenden som du har letat efter på nätet
 • ID dokumentation:Universitetet kommer även att hantera alla ID-handlingar som du behöver för att bli officiellt registrerad och bosatt i Spanien (NIE, visum, registrering av uppehållstillstånd mm)
 • Språkkurser: du kommer att ha tillgång till en speciell språkkurs i spanska.
 • Fritiden:under dina första veckor på universitetet, kommer du att uppmanas att delta i olika aktiviteter för att integreras i den spanska kulturen, till exempel en resa till de omgivande områdena och, naturligtvis, få möjligheten att prova den lokala paellan.
 • Ta sig runt:du kommer att få ett Movilis resekort så att du kan ta dig runt på bussen, tunnelbanan eller offentliga cyklar under de första veckorna.

Study for a better future

Kom i kontakt med skolan här

Study for a better future erbjuder internationella universitetsutbildningar på engelska, runt om i Europa. Deras ambition är att minimera kostnaderna för studenten och hjälpa dig hitta den utbildning som passar just dig bäst. Study for a better futures tjänster är kostnadsfria och...


Läs mer om Study for a better future och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Läkarutbildning på Engelska i Valencia, Spanien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA Valencia 46021
46002 València València

Tel: +46 8 559 215 16
www.studyforabetterfuture.com

Recensioner

Zahra Salman   |   2016-05-26
Folk behöver höra mer om er när de ska söka utbildning utomlands. Min studievägledare/handläggare Viktoria Björklund har varit så snabb med att svara på mina frågor och har alltid varit vänlig och trevlig i bemötandet. Vet hon inte svaret till en fråga som jag ställt så tar hon tiden för att hitta svaret. Hennes varma ord har gjort det möjli...
Visa mer
          (5)
Danny   |   2016-05-05
Fantastic people, amazing feedback and always answering emails quickly. Study for a better future made things very easy for me to go through the process.
          (5)
sH   |   2014-03-20
Ceu har öppnat många dörrar för mig, de är en positiv skola.
          (2)
Beställ information

För att få mer information om Läkarutbildning på Engelska i Valencia, Spanien via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Läkarutbildning på Engelska i Valencia, Spanien
Kursrecensioner
          (4,2)
Baseras på 4 recensioner
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
          (4,4)
Baseras på 17 recensioner
Se alla skolans recensioner