Visa studentum.se som: Mobil

Studera med Study Abroad - University of the Sunshine Coast

Study Abroad
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Sunshine Coast
Välj mellan 6 månader – 3 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Februari och juli - Sunshine Coast

Studera med Study Abroad - University of the Sunshine Coast

Ett toppmodernt universitet i Australien - University of the Sunshine Coast!

Vill du plugga i Australien? University of the Sunshine Coast (USC) är ett modernt universitet i en av Australiens mest expansiva regioner. Här finns mer än 30 program att välja mellan med många olika inriktningar. 

Hög utbildningsnivå på USC

På University of the Sunshine Coast har lärarna har den högsta utbildningsnivån bland alla universitet i Queensland och den femte högsta i Australien. Förutsättningarna för dina studier är mycket goda, något som stöttas av en nyligen genomförd undersökning som visade att hela 92 % av studenterna var nöjda eller mycket nöjda med sin studietid vid USC.

Sunshine Coast börjar ca 9 mil norr om Brisbane i Queensland, sträcker sig från Caloundra i söder till Gympie i norr och är bostadsort för inte mindre än 305 000 personer. University of the Sunshine Coast har ett naturskönt campus på 100 hektar i utkanten av nationalparken Mooloolah River National Park.

För mer information om Studera med Study Abroad - University of the Sunshine Coast, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Program och Kurser

Vilka program kan du läsa på skolan?

Vid USC kan du läsa program så som miljövetenskap, idrottsvetenskap, ekonomi, journalistik och design/kommunikation:

  • Environmental Science
  • Sports and Exercise Science
  • Business
  • Journalism
  • Design and Communication

Ansökan och behörighet

Kontakta Study Abroad för mer information kring ansökan till University of the Sunshine Coast, se studyabroad.se.

Boende

Studentboendet på USC är värt att uppmärksammas lite extra. Boendet ligger fem minuters promenad från campus och är fräschast tänkbara. Studenterna har tillgång till gym, volleybollbanor, tennisbanor, pool och annat precis utanför dörren. För den sportige finns studentklubbar i volleyboll, fotboll, basket, tennis, simning, rodd, m.m. På fritiden rekommenderas besök till närliggande Maroochydore och Mooloolaba, som erbjuder berömda surfingstränder, internationella restauranger, shopping och nattliv. Miljonstaden Brisbane finns förstås också på nära avstånd, redo att upptäckas.

Reportage

"Vi tog steget med Study Abroad"

"Vi tog steget med Study Abroad"

Läs mer Study Abroad

Funderar du på att åka utomlands för att plugga? Du är långt ifrån ensam. Ibland kan dock steget till att förverkliga sin dröm kännas långt. Här kan du läsa om studenter som gjort slag i saken och tagit sig ut i världen med hjälp och stöd från Study Abroad. Johan kombinerade studier med praktik i New York och Claes valde studier i Honolulu på exotiska Hawaii. Vart vill du åka?


Study Abroad

Study Abroad

Vi samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. Välj bland studier i Australien, USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland med mer. Study Abroad hjälper dig med din ansökan, val av skola, CSN, visum och erbjuder...


Läs mer om Study Abroad och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera med Study Abroad - University of the Sunshine Coast

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Study Abroad

Study Abroad

Study Abroad
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Studera med Study Abroad - University of the Sunshine Coast via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.