Visa studentum.se som: Mobil

Studera med Study Abroad - Macquarie University

Study Abroad
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Sydney
1 - 3 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

Studera med Study Abroad - Macquarie University

Macquarie Uni Study Abroad

Studera i Australien på  Macquarie University - nära Sydney!

Australiens mest dynamiska och innovativa universitet, Macquarie University, är beläget vid ett naturskönt område cirka 35 minuter från Sydney Central Business District (CBD). 

Macquarie University har ett starkt och brett utbud av akademiska program och några av de populäraste utbildningarna är Business, Internationella Relationer, Antropologi samt Psykologi. Skolans stolthet är Macquarie Graduate School of Management (MGSM) vars MBA utbildning har blivit rankat nummer 1 i Australien och Asien av tidskriften "The Economist" (2002). Av skolans 38 000 studenter är ca 11 000 internationella vilket gör skolan till ett av världens mest internationella universitet.

För mer information om Studera med Study Abroad - Macquarie University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Program och Kurser

I Australien läser man de flesta kandidatprogrammen på tre år, precis som i Sverige och större delar av Europa. Studierna leder till en så kallad Bachelor Degree som motsvarar en kandidatexamen i Sverige.
Postgraduate studier riktar sig till dig som idag har eller blir klar med en kandidatexamen och som vill fortsätta på magisternivå. Studierna ger dig chans att fördjupa dina kunskaper inom ett specifikt område och leder till en internationellt erkänd examen. En Mastersdegree tar vanligtvis 1 - 2 år att genomföra.
Skolan erbjuder flertalet program och därmed även ett smakrikt smörgåsbord med kurser. Heltidsstudier vid Macquarie University innebär att du läser fyra kurser parallellet. Detta motsvarar mellan 9-14 credits, det vanligaste är 12 credits per termin. Första året läser du kurser på 100- nivå, andra året på 200- nivå o.s.v.

Här kan du läsa följande program inom ekonomi, kiropraktik, handel och kommunikation:

  • Bachelor of Applied Finance 
  • Bachelor of Commerce, Professional Accounting 
  • Bachelor of Chiropractic Science
  • Master of International Relations 
  • Master of International Communication

Ansökan och behörighet

Kontakta Study Abroad för mer information kring ansökan till Macquarie University, studyabroad.se.

Boende

Boendet kan arrangeras på olika sätt. Skolan erbjuder både lägenheter och rum vid universitetsområdet samt hus vid närliggande områden. De flesta studenter väljer dock att bo utanför campus. En bra idé är att reservera ett tillfälligt boende via skolan innan avresa och sen leta efter en permanent bostad på plats. Skolan har ett eget "Housing office" som kostnadsfritt hjälper studenter med boende både på och utanför campus.

Reportage

"Vi tog steget med Study Abroad"

"Vi tog steget med Study Abroad"

Läs mer Study Abroad

Funderar du på att åka utomlands för att plugga? Du är långt ifrån ensam. Ibland kan dock steget till att förverkliga sin dröm kännas långt. Här kan du läsa om studenter som gjort slag i saken och tagit sig ut i världen med hjälp och stöd från Study Abroad. Johan kombinerade studier med praktik i New York och Claes valde studier i Honolulu på exotiska Hawaii. Vart vill du åka?


Study Abroad

Study Abroad

Vi samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. Välj bland studier i Australien, USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland med mer. Study Abroad hjälper dig med din ansökan, val av skola, CSN, visum och erbjuder...


Läs mer om Study Abroad och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera med Study Abroad - Macquarie University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Study Abroad

Study Abroad

Study Abroad
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Studera med Study Abroad - Macquarie University via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.