Visa studentum.se som: Mobil

Studera med Study Abroad - Long Island University

Study Abroad
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
New York
Heltid/deltid
CSN-berättigad

Studera med Study Abroad - Long Island University

LIU Study Abroad

Long Island University (LIU) grundades 1926 och har idag cirka 18 000 studenter. Universitetets kursutbud är omfattande med över 230 olika program att välja bland. LIU är välkänt för framstående undervisning inom ekonomi, kommunikation och statskunskap, för att nämna några ämnesområden. Long Island University har två olika campus, Brooklyn och Post. 

Long Island University - Brooklyn

På Long Island University - Brooklyn (LIU) studerar du inte bara på ett mycket bra universitet, men du är bara minuter ifrån metropolen New York City. Skolan är perfekt beläget i närheten av Brooklyn Bridge och tunnelbanestationer som ger en extrem lättillgänglighet till en av världens bästa metropoler i Manhattan. Long Island University är ett så kallat Divison 1 skola vilket kännetecknar dess egenskap som ett högkvalitativt universitet med väldigt bra studiemöjligheter och faciliteter.

På LIU - Brooklin studera ca 11 500 studenter. Brooklyn är original-campuset utav de nu två Long Island University campusen (se Post nedan). Skolan är välkänd i USA för att vara ett universitet där människor från alla världens hörn med olika etniska och socioekonomiska bakgrunder är välkomna. LIU Brooklyn har blivit utsett till det 3e bästa universitetet i USA sett till campussäkerhet. 

Long Island University - Post

LIU - post har ett klassiskt universitetscampus och en atmosfär som gör att det känns som om man är med i en collegefilm. På campus delar gamla anrika byggnader plats med moderna sportanläggningar. Skolan har även en mängd olika studentorganisationer. Studenter erbjuds on-campus boende och New York City är aldrig långt bort via tåg eller bil.

För mer information om Studera med Study Abroad - Long Island University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Program och Kurser

Att läsa en Bachelors degree (kandidatexamen) på LIU tar 4 år. Skolan har ett väldigt brett kursutbud med över 200 examensprogram. Du kan läsa allt från business till journalistik. Du hittar information om skolans kandidatprogramutbud på studyabroad.se.

På Long Island University kan du även läsa din master om du redan har en Bachelors degree. Bland sitt breda kursutbud även på masternivå kan man t.ex. läsa sin Master of Business Administration (MBA) på endast 12 månader.
Exempel på Bachelor utbildningar:

  • Bachelor of Science in Psychology
  • Bachelor of Science in Nursing
  • Bachelor of Business Administration
  • Master of Arts inom Interactive Media

Ansökan och behörighet

Kontakta Study Abroad för mer information kring ansökan till Long Island University, studyabroad.se.

Boende

Long Island University - Post Campus

C.W. Post är ett mycket vackert universitetscampus med en atmosfär som känns igen i typiska collegefilmer. Här kan man bo på campus med andra studenter. I campusboendet så delar man rum med andra studenter. För mer information om boende vid campus klicka här. C W Post campus ligger i Brookville som är beläget på Long Islands berömda "Gold Coast" med natursköna omgivningar och tillgång till mängder av olika fritidsaktiviteter.

Long Island University - Brooklyn Campus

Precis som på Post campus så har Brooklyn campus boendemöjligheter för svenska studenter. Vi hjälper dig med ansökan om boende på campus om det är av intresse. 

Study Abroad

Study Abroad

Vi samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. Välj bland studier i Australien, USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland med mer. Study Abroad hjälper dig med din ansökan, val av skola, CSN, visum och erbjuder...


Läs mer om Study Abroad och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera med Study Abroad - Long Island University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Study Abroad

Study Abroad

Study Abroad
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Studera med Study Abroad - Long Island University via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.