Visa studentum.se som: Mobil

Studera med Study Abroad - London South Bank University

Study Abroad
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
London
Heltid/deltid
CSN-berättigad

Studera med Study Abroad - London South Bank University

LSBU Study Abroad

LSBU har sitt campus i centrala London, några minuters gångavstånd från Thamesen. Du har gångavstånd till både tåg (Waterloo Station), tunnelbana (Elephant and Castle) och busstrafik samt gångavstånd till Tate Modern, Millennium Bridge och Tower Bridge. LSBU har ett starkt samarbete med näringslivet där modulerna matchar arbetsmarknadens utveckling. Som student får du en gedigen utbildning och har möjligheten att spela basket med Englands främsta universitetslag.

67% av programmen är ackrediterade av minst en professionell organisation och de flesta lärarna har både en akademisk och professionell bakgrund. 

LSBU grundades 1892 och har idag mer än 23,500 studenter på kandidat och masternivå, därav 2000 internationella studenter från mer än 130 olika länder. Du kommer alltså studera i en dynamisk miljö och lära dig både den brittiska kulturen och många andra! 

Kanske är det här du vill påbörja din akademiska karriär?

För mer information om Studera med Study Abroad - London South Bank University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Program och Kurser

London South Bank University erbjuder program och kurser inom följande områden:

  • Media
  • Turism
  • Design
  • Psykologi
  • Sociologi
  • Juridik
  • Företagsekonomi
  • Arkitektur

Du har möjlighet att studera en till två terminer fristående kurser, eller ett helt program på kandidat eller masternivå (tre respektive ett år långa). Studenter på LSBU läser tre 'modules' per termin, à 10 ECTS per module.

Ansökan och behörighet

Kontakta Study Abroad för mer information kring ansökan till London South Bank University, studyabroad.se.

Boende

På London South Bank University har du som internationell student möjlighet att bo på skolans eget boende med ca 5-10 minuters gångavstånd till skolan såväl som Waterloo Station. Det går även flertalet bussar runt campusområdet och det ligger ett köpcenter ca 15 minuter bort.

Du har möjlighet att bo i lägenheter med planlösning som korridorer i Sverige. Vanligast är att man bor 4-8 studenter per lägenhet med egen dusch/toalett och så delar man ett större kök med sina roommates. Har du tur får du bo högt upp med utsikt över London Eye och Westminster Abbey.

Study Abroad

Study Abroad

Vi samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. Välj bland studier i Australien, USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland med mer. Study Abroad hjälper dig med din ansökan, val av skola, CSN, visum och erbjuder...


Läs mer om Study Abroad och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera med Study Abroad - London South Bank University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Study Abroad

Study Abroad

Study Abroad
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Studera med Study Abroad - London South Bank University via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.