Visa studentum.se som: Mobil

Studera med Study Abroad - California State University Northridge

Study Abroad
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Los Angeles
Heltid
CSN-berättigad

Studera med Study Abroad - California State University Northridge

studera i USA, amerikanskt studentliv

California State University Northridge

Med över 38 000 studenter är CSU Northridge ett av de största universiteten i Kalifornien. Universitet ligger utanför Hollywood i underbara San Fernandon Valley även kallat ”The Valley”.

Upplev att äkta amerikanskt universitet - välj bland tusentals kurser: På California State University Northridge upplever du verkligen hur det är att studera på ett riktigt amerikanskt universitet. Det finns över 300 studentklubbar och organisationer och universitet är framstående inom flera idrotter. Universitet campus erbjuder även studenter bl a flera olika resturanger, ett spelrum, klätterväg och ett stort gym. Så även om du har någon timma mellan dina klasser finns det massor att göra. 

Kurser och program 

California State University Northridge har ett stort kursutbud där man erbjuder allt ifrån vanliga ämnen som tex ekonomi & sociologi till mer specifika ämnen som astronomi & teater.

Fristående kurser: Study Abroad erbjuder dig som student möjligheten att läsa fristående kurser på California State University Northridge.

12-15 credit: Heltidsstudier för Study Abroads studenter på California State University - Northridge innefattar 12 -15 credits/units per termin, vilket motsvarar 24 - 30 svenska högskolepoäng. Observera att man normalt sett läser 12 credits när man läser fristående kurser (det kostar även extra att läsa mer, ca 340 USD/credit). Tänk på att alltid söka minst sex kurser per termin. Det är upp till ditt universitet här hemma att avgöra hur mycket du kan tillgodoräkna dig av dina kurser på CSUN.

Tilldelning av kurser på plats i USA: Tilldelning av kurser sker på plats i USA och man är inte garanterad några kurser på förhand från Sverige. Universitetet gör sitt bästa för att du som student ska få de kurser du önskar, men det finns inga garantier.

Läs mer på Study Abroads hemsida. 

För mer information om Studera med Study Abroad - California State University Northridge, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

California State University Northridge tillämpar två-terminsstystem och det betyder att du kan påbörja dina studier i augusti eller i januari.

Se Study Abroads hemsida för exakta kursstarter. Där finns även mer information om vilka kvalifikationer som behövs för att bli antagen till de olika programmen och hur du söker. 

Boende

CSUN erbjuder studenter att bo på campus men de flesta studenter väljer att bo off-campus då det finns god tillgång på lägenheter och hus utanför campus.

Kostnader

Fristående kurser:

12 units: ca 6900 dollar

15 units: ca 7920 dollar 

Skolan har även en ansökningsavgift på USD 300 per termin.

Läs mer på Study Abroads hemsida. 

Study Abroad

Study Abroad

Vi samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. Välj bland studier i Australien, USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland med mer. Study Abroad hjälper dig med din ansökan, val av skola, CSN, visum och erbjuder...


Läs mer om Study Abroad och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera med Study Abroad - California State University Northridge

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Study Abroad

Study Abroad
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Studera med Study Abroad - California State University Northridge via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.