Visa studentum.se som: Mobil

Studera med Study Abroad -California State University Fullerton

Study Abroad
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Fullerton
Heltid
CSN-berättigad

Studera med Study Abroad -California State University Fullerton

studera i usa fullerton

California State University Fullerton


LA är uppbyggd av städer som vuxit samman och Fullerton, med sina 130,000 invånare, är en av dem. 

På Cal-State Fullerton hålls en hög studienivå och du får bra valuta för pengarna. Här blir du en av ca 36 000 studenter. Cal-State Fullerton är bland de högst rankade universiteten i landet då det gäller antalet examinerade studenter som går vidare och doktorerar och detta visar att studienivån är hög på Fullerton. Universitetet har högkvalitativa faciliteter för idrott och andra fritidsaktiviteter. Här har du närheten till OC och LA. Till downtown LA tar det ungefär 45 minuter och till närmaste strand (Huntington Beach) är det ca 30 minuter.

Program och kurser 

Study Abroad erbjuder dig som student möjligheten att läsa fristående kurser på California State University Fullerton. 

Heltidsstudier för Study Abroads studenter på California State University - Fullerton innefattar 12 -15 credits/units per termin, vilket motsvarar 24 - 30 svenska högskolepoäng. Observera att man normalt sett läser 12 credits när man läser fristående kurser. Tänk på att alltid söka minst sex kurser per termin.

Tilldelning av kurser sker på plats i USA och man är inte garanterad några kurser på förhand från Sverige. Universitetet gör sitt bästa för att du som student ska få de kurser du önskar, men det finns inga garantier. Om du måste läsa specifika kurser, rekommenderar vi Hawaii Pacific University, för de är de enda universitet i USA som garanterar kurser på förhand.

För mer information om Studera med Study Abroad -California State University Fullerton, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

California State University Fullerton tillämpar två-terminssystem och det betyder att du kan påbörja dina studier i augusti eller i januari.

Se Study Abroads hemsida för exakta kursstarter. Där finns även mer information om vilka kvalifikationer som behövs för att bli antagen till de olika programmen och hur du söker. 

Boende

Fullerton erbjuder en del lägenheter on-campus. Det är dock vanligast att studenter hittar egna lägenheter utanför universitetet och lever mer självständigt.

Kostnader

Fristående kurser: 5622 USD (12 credits). Vill du läsa 3 credits extra kostar det ytterligare ca 1000 USD. Det tillkommer 103.45 USD per månad för den obligatoriska sjukförsäkringen via CSUF.

Du kan läsa mer om detta på Study Abroads hemsida. 

Study Abroad

Study Abroad

Vi samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. Välj bland studier i Australien, USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland med mer. Study Abroad hjälper dig med din ansökan, val av skola, CSN, visum och erbjuder...


Läs mer om Study Abroad och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera med Study Abroad -California State University Fullerton

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Study Abroad

Study Abroad
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Studera med Study Abroad -California State University Fullerton via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.