Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Stockholms universitet

Snittbetyg: 4

Baseras på 15 recensioner.

Lina
(5)
Mycket bra och bred utbildning! Du får fördjupa dig inom ditt huvudämne samt pröva på andra ämnen och får ett gott övergripande kring kultur.
Student
(4)
Maintains a high standard overall, however falters in some areas.
Ina
(3)
En spännande och intensiv kurs med mycket kompetenta lärare och en mycket bra läroplan, njutning att läsa! Dock passar inte så bra eller är stressigt för någon som har inte gått på Franska I och II på samma lärosäte. Det är en sådan nivå att fransmän pluggar tillsammans med oss. De flesta som finns i gruppen har också gått på kurser i Frankrik...
Visa mer
Moa
(4)
Man läser varannan termin IT på DSV i kista och andra terminen marknadskommunikation på SBS i Kräftriket, och man börjar med IT. Än så länge har jag bara gått en termin IT på DSV och skolan känns nästan som ett kontor, och har elever som är väldigt målinriktade och fokuserade. Jag som inte hade någon som helst erfarenhet eller kunskap inom IT ha...
Visa mer
Sofie
(5)
Bra utbildning med bra och relevanta kurser. Mycket praktik och många intressanta områden att verka inom efter utbildningens slut.
Sofie
(4)
Relevant utbildning som konkurrerar bra med Berghs och co. En utbildning som man har mycket användning för ute i yrkeslivet. Bredden är en av styrkorna!
Lars-Åke
(4)
En bra utbildning som håller vad den lovar. Mycket bra teoretisk grund. Tyvärr mest 30-80% tjänster när man kommer ut i arbetslivet.
V.J.
(4)
Trevlig institution & bra bemötande överlag, bra lärare och trevliga studenter! Hög vetenskaplig kvalitet på Historiska Institutionens kurser, sämre på den Socialantropologiska. De vetenskapliga metoderna som lärdes ut under historiska studierna, har givit mig ett grundplatta att stå på för allt vetenskapligt tänkande, mycket matnyttigt!
Bea
(4)
Bra, erfarna lärare. Lokalerna vid Socialhögskolan är gamla och rätt underdimensionerade. Få toaletter, få platser i kafeterian (som förövrigt är dyr). Intressant utbildning i övrigt med mycket trevliga kurskamrater. Skulle dock efterfråga mer praktik och lite mindre teori i utbildningen. Lite tråkigt är studentlivet, men det blir ju vad man gör...
Visa mer
Anonym
(4)
Det enda som är trist är att eftersom det är så mkt studenter är allt ganska opersonligt.. Exempelvis, man sitter i en sal med 100 elever och det är knappt så att man kommer ihåg någon dagen därpå.. Jag lästa på Gävle högskola förut, och där kände t o m lärarna igen en, men inte här... För övrigt ett bra univ. Mkt bra utbud på allt ett universi...
Visa mer
Anonym
(4)
Anonym
(4)
Fantastisk kemi, biologi och matematik.
Anonym
(4)
Anonym
(3)
Läser på institutionen för socialt arbete på sveaplan. Trevligt överlag. Avslappnad stämning och inte hysteriskt studentikost. Lärarna är mediokra, men dugliga.
Magnus Obel
(4)
läser jursitlinjen, Sveriges bästa lärare på området, bra undervisning, känns lätt att få jobb efter utbildningen. Finns nästan ingen student-känsla i Sthlm vilket kan kännas lite trist...
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in