Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Inga recensioner än

Masterprogrammet i scenkonst

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2023

  • Klassrum
  • Stockholm

Om utbildningen

Masterprogrammet i scenkonst riktar sig till dig som är verksam inom scenkonstområdet och vill vidareutveckla din scenkonstnärliga praktik. I programmet får du möjlighet att utveckla nya idéer genom att fördjupa din kunskap i diskurser och praktiker inom samtida scenkonst, i skärningspunkten mellan teater, performance och teori. Utbildningen består av två års heltidsstudier delvis på distans och undervisningen sker på engelska.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå.Särskild behörighet:Konstnärlig kandidatexamen eller motsvarandeEngelska 5 eller motsvarandeGodkänt behörighetsprov som visar konstnärlig förmåga inom scenkonst.(Detta bedöms utifrån den dokumentation av tidigare konstnärligt arbete som du lämnar in med din ansökan.)

Examen & Intyg

Konstnärlig masterexamen
Stockholms konstnärliga högskola
Valhallavägen 189
115 53 Stockholm

Välkommen att söka till Stockholms konstnärliga högskola (SKH); en inspirerande och utmanandeutbildningsmiljö där du som student lägger grunden för ett hållbart och självständigt konstnärskap i en föränderlig omvärld. Som student möter du en unik sammansättning av konstnärliga utbildningar samtidigt som...

Läs mer om Stockholms konstnärliga högskola och visa alla utbildningar.

Highlights