Visa studentum.se som: Mobil

Masterprogram i film och media - Radio

Stockholms konstnärliga högskola
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Stockholm
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Stockholm

Om utbildningen

Masterprogram i film och media med inriktning radio vänder sig till dig som vill specialisera dig inom radioberättande i serieformat. Du kommer i huvudsak att fokusera på dokumentära serier, men det finns även möjlighet att ägna sig åt radiodramaserier. Utbildningen är forskningsförberedande och består av två års heltidsstudier på avancerad nivå.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet: för studier på avancerad nivå. Särskild behörighet: Konstnärlig kandidatexamen eller för utbildningen annan relevant kandidatexamen Svenska 1, 2 och 3 Engelska 6 Godkänt behörighetsprov som visar konstnärlig förmåga inom vald inriktning 15 hp samt Examensarbete inom en för sökt masterinriktning relevant inriktning från Kandidatprogram i film och media, eller motsvarande.

Examen & Intyg

konstnärlig masterexamen

Stockholms konstnärliga högskola

Välkommen att söka till Stockholms konstnärliga högskola (SKH); en inspirerande och utmanandeutbildningsmiljö där du som student lägger grunden för ett hållbart och självständigt konstnärskap i en föränderlig omvärld. Som student möter du en unik sammansättning av konstnärliga utbildningar samtidigt som...


Läs mer om Stockholms konstnärliga högskola och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Stockholms konstnärliga högskola

Valhallavägen 189
115 53 Stockholm

Tel: 08-49 400 00