Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av IT-säkerhetsspecialist

Snittbetyg: 3,4

Baseras på 5 recensioner.

Oscar
(1)
Jag är klar med denna utbildning och kan helt ärligt säga att den är riktigt dålig. Jobbar nu ute på större bolag inom IT-säkerhet och det är pinsamt hur lite jag kan.
MCP
(5)
Otroligt givande och bra utbildning. Tagit examen nu och har ett jobb som jag är otroligt nöjd med inom IT-säkerhets sektorn.
Jakob
(5)
Toppen personal och lärare !
Ansvarsfull
(5)
Väldigt bra utbildning enligt min åsikt. Kommer man till skolan och studerar så får man en bra överblick över både hur nätverk fungerar från grunden till toppen men också hur man säkrar nätverk på alla möjliga sätt som går. Tyvärr är det vissa människor som tror man kan skippa skolan och klara utbildningen, och försöka förstöra utbildningens ryk...
Visa mer
Besviken
(1)
Som tidigare student på denna utbildning vill jag varna alla som söker hit. Denna skola har absolut noll koll på precis allt. De lurar sina elever att dom har bra lärare och teknikstöd. Sanningen är att ägarna till denna skola enbart är ute efter pengar och struntar totalt i att leverera en bra utbildning.
Stockholms Internationella Handelsskola Kommentar:
Hej, det är väldigt tråkigt att du fått den uppfattningen. Vi genomför kontinuerligt utvärderingar för att säkerställa kvalitén på utbildare och kursinnehåll. De första studenterna från denna utbildning (som startade hösten 2018 och tar sin examen sommaren 2019) är nu ute på sin LIA (lärande i arbete) och flera har anställning inom IT-säker...
Visa mer
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se