Visa studentum.se som: Mobil

barcelona

Var annars om inte i vackra Barcelona, Spanien, skulle du åka för att lära dig spanska? Speakeasy Language School är en av de mest populära språkskolorna i Barcelona.

Speakeasy språkskola är fullt Csn-berättigad, så du kan studera spanska i Barcelona med bidrag och lån från Csn.

Ända sedan Speakeasy Language School öppnade 2001 har skolans högsta prioritetet varit att erbjuda en förstaklassig utbildning. Speakeasy har byggt upp sin framgång på ett antal nyckelprinciper: här hittar du bara högkvalificerade, inhemska spanska lärare, grupplektioner hålls till högst tolv studenter och skolan erbjuder väldigt rimliga priser, bland annat. Det är därför 50% av våra studenter kommer från rekommendationer av tidigare Speakeasy-studenter. Oavsett om du är nybörjare eller redan har viss kunskap i Spanska har Speakeasy en kurs som passar dig.

Språkskolan är belägen i centrum i Barcelona, nära Plaza Catalunya och La Rambla, omringad av butiker och restauranger och snabb åtkomst till 3 centrala tunnelbanestationer samt över 25 stycken busslinjer.

På Speakeasy är klasserna aldrig är större än 12 personer vilket gör att du lär känna lärarna och de andra eleverna mycket väl och att du får den hjälp du behöver. Studenterna kommer från hela världen och det är vanligtvis 5 eller 6 olika nationaliteter i varje klass.

Speakeasy Language School är ackrediterad av Institute Cervantes, vilket innebär att det uppfyller villkoren som fastställts av Cervantes Institute Accreditation System. Den enda ackrediteringen i det internationella fältet som uteslutande fokuserar på att undervisa spanska som främmande språk.

speakeasy

Skolan använder sig av en kommunikativ och praktisk metod för att lära ut spanska. Syftet med vokabulären, grammatiken och uttalet man lär sig är att man skall kunna kommunicera på spanska på ett effektivt sätt. Spanskakurserna är s.k. “immersionslektioner”, vilket innebär att all undervisning och alla läroböcker är på spanska från start.

Vårt vänliga team hjälper dig med all extra hjälp du kan komma att behöva, t.ex. Csn-ansökan, logi, försäkring. Vad du än behöver både innan samt efter din ankomst så finns vi här för dig!

Aktivitetsprogram på fritiden

De erbjuder studenterna ett spännande Aktivitetsprogram, med flera aktiviteter i veckan, som en del av deras stora undervisningsprogram. Under aktiviteterna övar ni även på spanska i verkliga livet, men oroa dig inte; alla aktiviteter är tillgängliga från A1 nivå.

Exempel på dessa Aktiviteter inkluderar:

  • fester
  • att åka och se Barcelona FC på Camp Nou
  • cykelturer
  • stranddagar
  • vinresor
  • tapas- & paella-matlagningslektioner
  • båtresor
  • gauditurer
  • helgresor till Madrid/Ibiza/Zaragoza/Valencia/Frankrike
  • skidresor till Andorra och mycket mer!

Ta chansen att bo i Barcelona

Med sitt varma klimat, utsökta mat, gyllene stränder, kända arkitektur, festivaler, marknader, parker och pulserande nattliv - har allt Barcelona allt man kan önska sig.

Barcelona är Spaniens näst största stad och en av Europas största kulturmetropoler. Här hör 1,8 miljoner människor hemma, liksom fotbollsklubben FC Barcelona, med sin hemarena Camp Nou, och konstnärerna Gaudi, Miró och Picasso. 

Intensivkurser i Spanska på Speakeasy

Skolans Intensivkurser i Spanska är utmärkta val om du vill lära dig spanska och bo i Barcelona under en längre period. Du kommer att studera spanska 20 timmar per vecka och avklara upp till 6 nivåer av CASA programmet. Du kommer också ha alternativet att ta de officiella DELE-proven och få internationellt erkända kvalifikationer godkända av Instituto Cervantes.

Välj den spanskakurs som passar dig i listan nedan!


För mer information om Speakeasy Language School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Speakeasy Language School Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Speakeasy Language School

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Speakeasy Language School

Ronda Universitat 7
08007 Barcelona

Mobil 0034-933427197
www.speakeasybcn.se

Recensioner

Alice   |   2018-12-12
Så nöjd med min tid hos Speakeasy, har pluggat där i nästan ett år. Lärarna är spanjorer och vägrar prata engelska så man blir tvungen att börja prata spanska redan från börjar. Väldigt bra stämning i klasserna, med folk från hela världen. Skolan ordnar utflykter varje vecka så det är lätt att få nya kompisar. Tack för denna tid, hoppas att jag ...
Visa mer
          (5)
Madde   |   2018-12-03
I'm very pleased with my time at the SpeakEasy. The teachers and the people who runs the school really are something extra. Such a good personal treatment. I truly recommend everybody to do this, you will have so much fun!
          (5)
Veronika   |   2018-11-30
Jag har studerat spanska under tre månader på Speakeasy Barcelona. Det har varit otroligt lärorikt och roligt. Jag rekommenderar verkligen att plugga här, om inte för spanskan, för mötet med människor från ALLA delar av världen. Wow vad mycket olika kulturer man får möta och uppleva. Lärarna och personalen är jätteduktiga och utbildade på ett sä...
Visa mer
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Speakeasy Language School via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Speakeasy Language School
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 3 recensioner