Visa studentum.se som: Mobil

barcelona

Var annars om inte i vackra Barcelona, Spanien, skulle du åka för att lära dig spanska? Speakeasy Language School är enligt Csn den mest populära språkskolan i världen bland svenskar.

Speakeasy språkskola är fullt Csn-berättigad, så du kan studera spanska i Barcelona med bidrag och lån från Csn.

Ända sedan Speakeasy Language School öppnade 2001 har skolans högsta prioritetet varit att erbjuda en förstaklassig utbildning. Speakeasy har byggt upp sin framgång på ett antal nyckelprinciper: här hittar du bara högkvalificerade, inhemska spanska lärare, små klasser och rimliga priser, bland annat. Oavsett om du är nybörjare eller redan har viss kunskap i Spanska har Speakeasy en kurs som passar dig.

Språkskolan är belägen i centrum i Barcelona, nära Plaza Catalunya och La Rambla, omringad av butiker och restauranger och med snabb åtkomst till 3 centrala tunnelbanestationer samt över 25 stycken busslinjer.

På Speakeasy är klasserna aldrig är större än 12 personer vilket gör att du lär känna lärarna och de andra eleverna mycket väl och att du får den hjälp du behöver. Studenterna kommer från hela världen och det är vanligtvis 5 eller 6 olika nationaliteter i varje klass.

Speakeasy Language School är ackrediterad av Institute Cervantes, vilket innebär att det uppfyller villkoren som fastställts av Cervantes Institute Accreditation System. Den enda ackrediteringen i det internationella fältet som uteslutande fokuserar på att undervisa spanska som främmande språk.

speakeasy

Skolan använder sig av en kommunikativ och praktisk metod för att lära ut spanska. Syftet med vokabulären, grammatiken och uttalet man lär sig är att man skall kunna kommunicera på spanska på ett effektivt sätt. Spanskakurserna är s.k. “immersionslektioner”, vilket innebär att all undervisning och alla läroböcker är på spanska från start.

Vårt vänliga team hjälper dig med all extra hjälp du kan komma att behöva, t.ex. Csn-ansökan, logi och försäkring. Vad du än behöver både innan samt efter din ankomst så finns vi här för dig!

Aktivitetsprogram på fritiden

De erbjuder studenterna ett spännande Aktivitetsprogram, med flera aktiviteter i veckan, som en del av deras stora undervisningsprogram. Under aktiviteterna övar ni även på spanska i verkliga livet, men oroa dig inte; alla aktiviteter är tillgängliga från nybörjar nivån A1.1.

Exempel på dessa aktiviteter inkluderar:

  • Restaurang besök
  • Att åka och se Barcelona FC på Camp Nou
  • Cykelturer
  • Stranddagar
  • Vinresor
  • Båtturer
  • Tapas- & paella-matlagningslektioner
  • Gaudi-turer & besök
  • Helgresor till Madrid/Ibiza/Zaragoza/Valencia/Frankrike och andra spännande platser
  • Skidresor till Andorra och mycket mer!

Ta chansen att bo i Barcelona

Med sitt varma klimat, utsökta mat, gyllene stränder, kända arkitektur, festivaler, marknader, parker och pulserande nattliv - har allt Barcelona allt man kan önska sig.

Barcelona är Spaniens näst största stad och en av Europas största kulturmetropoler. Här hör 1,8 miljoner människor hemma, liksom fotbollsklubben FC Barcelona, med sin hemarena Camp Nou, och konstnärerna Gaudi, Miró och Picasso. 

Intensivkurser i Spanska på Speakeasy

Skolans Intensivkurser i Spanska är utmärkta val om du vill lära dig spanska och bo i Barcelona under en längre period. Du kommer att studera spanska 20 timmar per vecka. Du kommer också ha alternativet att ta de officiella DELE-proven och få internationellt erkända kvalifikationer godkända av Instituto Cervantes.

Välj den spanskakurs som passar dig i listan nedan!


För mer information om Speakeasy Language School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Speakeasy Language School Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Speakeasy Language School

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Speakeasy Language School

Ronda Universitat 7
08007 Barcelona

Mobil 0034-933427197
www.speakeasybcn.se

Recensioner

GG
(5)
Bra skola. Inget att klaga på!
Jessica K
(5)
Nöjd student här som förlängt flera gånger :p Bra sätt att träffa nya vänner från hela världen på, samtidigt som man lär sig spanska i snabb takt. Skolan och lärarna är toppen.
Sk8er boy
(5)
Hej! jag började på första nivån som nybörjade och kan nu prata flytande spanska. väldigt nöjd tack
Beställ information

För att få mer information om Speakeasy Language School via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Speakeasy Language School
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 12 recensioner.