Visa studentum.se som: Mobil

Soul & Heart Journey School

Soul & Heart Journey School

Hitta vägen till personlig utveckling och välmående! 

Det finns bara en person som kan göra så du mår bra! Det är Du Själv! Hitta din väg till personlig utveckling och välmående hos oss. Varmt välkommen!

Soul & Heart Journey School är en internationell skola för alternativ friskvård med vår grund i Sverige. Vi erbjuder utbildningar i Helhetshealing, Högre medvetande, Kanalisering och Djurhealing/-kommunikation. Vi erbjuder även självstudier i olika online-program innehållande tekniker som gör det möjligt för människor att hjälpa sig själva.

Utveckla Personligt Medvetande

Kursmaterialet syftar till att utveckla varje individs medvetande på ett personligt plan. Vi lär ut hur man på ett tydligt och säkert sätt når kunskap inne i sitt hjärta, utan något behov av några yttre ritualer.

Nå din inre kunskap – förändra ditt liv

De olika teknikerna bidrar till att effektivt nå din inre kunskap. Våra metoder kommer få dig att förstå att du har makt att förändra ditt liv om du väljer att göra det.

Regelbundna uppdateringar och vidareutbildning

Våra utbildningar och medlemsmaterial såsom distans- och onlinekurser, videor och artiklar, uppdateras regelbundet. Vi justerar och uppdaterar vårt kursmaterial ofta eftersom vår Jord är i ständig förändring, vilket i sin tur påverkar en del av vårt arbete här och nu.

Vårt arbete bygger på uråldrig kunskap i kombination med den nya tidens kunskap som vi har på Jorden idag. Vi försöker alltid använda de tekniker vi jobbar med i balans med alla de förändringar som sker. Allt för att vårt arbete skall vara så effektivt som möjligt för våra elever och klienter.

Soul & Heart Journey’s tekniker fungerar!

Alla tekniker som lärs ut på Soul & Heart Journey School har utvecklats och förfinats under en tidsrymd av 20 års arbetslivserfarenhet och utbildning. Vi vet att det fungerar. Vi bevittnar det varje dag. Trots det är varje helande- och inlärningsprocess individuell och alla människor är olika. Vi kan aldrig garantera ett speciellt resultat. Det beror på varje elevs eller klients personliga förutsättningar.

Kurser och utbildningar

Våra kurser och utbildningar finns på olika nivåer. Nybörjarkurserna handlar om personlig utveckling och växande, fortsättningskurserna är för den som vill fördjupa sina kunskaper och kanske i förlängningen hjälpa andra. Vi utbildar även befintliga terapeuter och healers som vill nå en högre nivå och effektivitet i behandlingar.

Det är viktigt att “hålla fötterna på jorden” och vi ser till att du förstår vikten av att använda din kunskap etiskt, klokt och balanserat. Vi använder aldrig vår kunskap på människor i smyg, vi frågar alltid om lov och vet att alla människor har rätt att välja om och när de vill få hjälp.

Alla kurser och utbildning med diplom eller deltagarbevis hålls på plats av grundaren Susanne Jönsson eller genom någon av våra kvalificerade lärare.

Utbildningar Online

Alla distans-/onlineutbildningar hålls på nätet. När du har registrerat dig och är medlem kommer du att kunna logga in på Internet från valfri plats och få tillgång till ditt material 24/7. Du arbetar i din egen takt och när det passar dig.


"Vår önskan är att den kunskap vi delar med dig kommer att hjälpa dig att få ett bättre liv för dig själv, för din familj, dina vänner och i förlängningen göra den här världen till en bättre plats för alla."

Susanne Jönsson
grundaren av Soul & Heart Journey School


För mer information om Soul & Heart Journey School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Soul & Heart Journey School

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet Ort
1-årig Specialutbildning i personlig och andlig utveckling Distans

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Soul & Heart Journey School

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Kontaktuppgifter till Soul & Heart Journey School

Soul & Heart Journey SchoolMejarp 4064
280 22 Vittsjö

Mobil 0733-32 70 43

www.soulheartjourney.se