Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Sommenbygdens folkhögskola

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 43 recensioner.

Hanna Hallén fd elev
(5)
Att gå ett år på Sommenbygdens Folkhögskola var ett av de bästa beslut jag tagit! Skön stämning och fräscha lokaler, otroligt kompetenta och inspirerande lärare som verkligen bryr sig. Mycket spelningar och konserter! Teoretiskt och praktiskt utvecklande, mycket fokus på samspel i grupp. Kort sagt en helt underbar tillvaro.
Emilia
(5)
Man lär sig mycket om dessa yrken under detta år på en fantastiskt bra skola.
Jonna
(5)
En väldigt omfattande och lärorik utbildning med en riktigt bra och kunnig lärare. Trevlig miljö att vistas i under helgträffarna på skolan.
PB
(4)
Läraren var väldigt kunnig och förmedlade saker på ett bra sätt, var dock väldigt svår att får tag på när man behöver hjälp.
Tina
(4)
Superduktig lärare med erfarenhet och kompetens!
LITAN
(5)
Grymt bra lärare och ledning.. nya fräsha lokaler och bra inet!
Sebastian
(5)
Har gått sedan uppstart, har utvecklats extremt mycket som människa, och träffat vänner för livet!
Anarzk
(5)
superbra utbildning.
TommyA
(5)
Bra tillfälle att kunna utvecklas både som spelare och lag.
Patrik Nilsson
(5)
Jag gick denna utbildning i bara 1-2 mån men jag tycker detta var en av dom bästa utbildningar jag har gått på. Fick avsluta min utbildning för personliga skäl och skulle jättegärna återvända om chansen fanns. 10/10.
Boel Enström
(5)
Jag läser till hundinstruktör och hunddagisföreståndare på distans hos er på Somenbygdens folkhögskola. Jag är jätte nöjd med allt! Tycker att utbildning är otroligt rolig och jag lär mig massor med saker. Helgträffarna är otroligt givande genom att få träffa alla kurskompisar och träffa Therese som är grym på att lära ut allt hon kan om hunda...
Visa mer
Karin
(5)
Tycker utbildningen har varit jättebra. Relevant litteratur och gedigen utbildning. Bra och kunnig lärare, lagom storlek på klass.
Saga Levin
(5)
På Sommenbygdens musiklinje finns otroligt kompetenta lärare med kunskap och medel för att se varje deltagares behov. Studieklimatet fungerar bra. Även kombinationen mellan praktiskt och teoretisk undervisning fungerar bra. Möjligheten att få ”gigga” mycket är en fördel för att få prova på hur det kan vara att frilansa. Musiklinjen på Sommen...
Visa mer
40 kg ris
(5)
Jag är riktigt nöjd med det år jag har valt att spendera på Sommenbygden. Alla musiklärare har alltid varit trevliga och respektfulla i sitt bemötande gentemot elever. Utbildningen har hållit en hög klass och tagit hänsyn till elevers olika kunskapsnivåer. Perfekt för den som vill satsa på musik ett år eller mer.
Rasmuz
(5)
Grym utbildning och bra lärare man får den hjälp man behöver av Esport läraren både i skolan och på fritiden!
Robin
(4)
Det är en trevlig skola att gå på och man får den hjälp man får
Evelina Merkert
(5)
Det här var bland de roligaste jag gjort i hela mitt liv, så bra & lärorikt!
Alexander Eriksson
(5)
Sommenbygdens skola är sjukt bra och väldigt bra lärare som bryr sig. E-sport linjen är nog de bästa jag gjort i mitt liv och gav mig sjukt mycket. Flyttade halva Sverige för att gå och det var det värt. Jesper som är lärare för e-sport linjen är sjukt duktig på både e-sport + allt annat man har på skolan, hjälper en väldigt mycket med allt som ...
Visa mer
Tina&Elsa
(5)
Utbildningen var mycket innehållsrik och lärorik. Jag har lärt mig så otroligt mycket om hur jag kan aktivera och träna min hund, olika inlärningmetoder och hundens beteende!
Anonym
(5)
Om du vill gå en utbildning där du både utvecklas som person och får God kunskap om att kunna hjälpa andra människor så är socialpedagog utbildningen den Bästa investeringen du kan göra, både för dig själv och för andra i ditt kommande yrkesliv. Helt klart, det bästa jag gjort i hela mitt liv.
Filip
(5)
Bra lärare, bra studiemedel och linjen utvecklas väl med vad vi har att komma med
Ivana
(5)
Vill plugga till Pedagog eftersom har mycket bakgrund med pedagogiska kunskaper
Erik Erichsen/ "Rebellkirurgen"
(5)
Jag gick två år på musiklinjen och tyckte det var så bra att jag gjorde ett extra tredje år. Lärarna är otroligt duktiga och bra på att förmedla sina kunskapar i en ständig pågående dialog med mycket hög till taket. Linjen har unika möjligheter för att gigga på olika jazzklubber i stan eller närheten. Som i "riktiga livet". Utmaningar som får...
Rektor Caroline Brun Kommentar:
Underbart att ha dig som deltagare! Tack för ditt bidrag till skolan!
Visa mer
Nybörjare på odling
(5)
Ett givande kursupplägg för mig som är nybörjare där jag lärt mig mycket nytt. Kursledarna var kunniga och inspirerande. Hela gruppen var väldigt engagerad vilket gjorde kursen väldigt rolig fast den var på distans.
Rektor Caroline Brun Kommentar:
Jätteroligt att du uppskattade kursen!
EK
(4)
Det var en rolig kurs, med ett bra upplägg. Lärde mig mycket om vikten av planering. Bra övningar som gjorde att man hittade vad man vill fokusera på. Lägg gärna till ett avsnitt om buskar/träd också. Återkopplingen på övningarna hade gärna fått vara mer informativa med mer konkret respons.
Rektor Caroline Brun Kommentar:
Tack för dina åsikter!
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in