Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Sommenbygdens folkhögskola

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 55 recensioner.

Fredric
(5)
Jag har lärt mig otroligt mycket på den här utbildningen, det har varit en bra start och gett mig en god grund för att kunna gå vidare i min studier. Speciellt inom jazz, det är speciellt en bra skola om man vill börja få in foten i den typen av musik. Den bästa läraren man någonsin kan ha och ett måste för alla trummisar som vill utveckla sitt ...
Visa mer
Elias Augustsson
(4)
Jag har haft en väldigt positiv upplevelse hittills. Här möts man dagligen av positivitet från både klasskamrater och lärare. Om det finns något specifikt man vill lära sig mer om så finns det alltid hjälp till hands. Så Sommenbygden har varit en väldigt positiv upplevelse för mig.
Legend soda
(4)
Jag tycker den här skolan är bra för sammanhållningen, och lärarna är roliga och lär ut på ett Lärorikt sätt. Upplägget i skolan är trevlig och trivs här.
Andreas
(5)
Extremt kunnig och pedagogisk lärare. Väldigt varierande och intressant innehåll. Spännande att det, förutom rent praktiska ämnen, även bjuds på så mycket teoretisk och filosofisk kunskap, som leder till personlig utveckling och omvärdering av förhållandet till hundar.
Susanne Norrbin
(5)
Sommenbygdens Folkhögskola med det stora hjärtat, stor kunskap och en härlig gemenskap. Rekommenderar skarpt till dig som vill växa och utvecklas tillsammans med fantastiska lärare och personal. Deras värdegrund hållbarhet, demokrati, folkbildning och mångfald är varje elevs självklara plattform.
Eskandar Ahmadi
(5)
Jag tycker att utbildningen är fantastisk. Efttersom medvetenhet är ett av de grundlägande mänskliga behoven och det hjälper mig som en person att gå vidare med livet. Jag ser resultatet av den korta tiden som jag sttuderat i mitt personliga liv Jag har jobat redan stegena och traditionerna! Steget syfte är individ och traditioner både individ o...
Visa mer
Ika
(5)
En fantastisk utbildning som ger en möjlighet att växa som person. Att få en fördjupad förståelse för en själv och andra personer är väldigt givande och ger en en god grund att stå på i arbetslivet. Lärarna ger oss så mycket och kämpar för att vi ska få lära oss så mycket som möjligt och att vi ska gå igenom en bra process. Detta gör att vi k...
Visa mer
Cruziflix
(5)
Har aldrig varit så taggad på skolan och utbildning som jag har varit nu när jag har börjat här. Allt ifrån alla människor och utbildningen i helhet är allt en utbildning ska ha och mycket mer. Jag har aldrig haft så roligt och mått så bra i skolan som jag gör i denna skolan. 10/10
Markus Clarke
(5)
Mycket bra lärare och väldigt bra utbildning.
Nilam
(5)
Oavsett HUR man vill jobba med människor, inom skola, HVB, kriminalvården, LSS eller på något annat sätt så är detta en bra utbildning med en bred ingång till socialt arbete.
Dania
(5)
en bra utbildning, och lärarna är fantastiska. vi får värde informationer, utöver de enkla förklarningsmetoderna.
Anna
(5)
Min upplevelse av den här skolan är genomgående fylld med gemenskap, tillhörighet och samspel. Utbildningen ger individuell medvetenhet om egna upplevelser och hur dessa kan tillämpas rent praktiskt och allt börjar med att bygga upp grunden
Hanna Hallén fd elev
(5)
Att gå ett år på Sommenbygdens Folkhögskola var ett av de bästa beslut jag tagit! Skön stämning och fräscha lokaler, otroligt kompetenta och inspirerande lärare som verkligen bryr sig. Mycket spelningar och konserter! Teoretiskt och praktiskt utvecklande, mycket fokus på samspel i grupp. Kort sagt en helt underbar tillvaro.
Emilia
(5)
Man lär sig mycket om dessa yrken under detta år på en fantastiskt bra skola.
Jonna
(5)
En väldigt omfattande och lärorik utbildning med en riktigt bra och kunnig lärare. Trevlig miljö att vistas i under helgträffarna på skolan.
PB
(4)
Läraren var väldigt kunnig och förmedlade saker på ett bra sätt, var dock väldigt svår att får tag på när man behöver hjälp.
Tina
(4)
Superduktig lärare med erfarenhet och kompetens!
LITAN
(5)
Grymt bra lärare och ledning.. nya fräsha lokaler och bra inet!
Sebastian
(5)
Har gått sedan uppstart, har utvecklats extremt mycket som människa, och träffat vänner för livet!
Anarzk
(5)
superbra utbildning.
TommyA
(5)
Bra tillfälle att kunna utvecklas både som spelare och lag.
Patrik Nilsson
(5)
Jag gick denna utbildning i bara 1-2 mån men jag tycker detta var en av dom bästa utbildningar jag har gått på. Fick avsluta min utbildning för personliga skäl och skulle jättegärna återvända om chansen fanns. 10/10.
Boel Enström
(5)
Jag läser till hundinstruktör och hunddagisföreståndare på distans hos er på Somenbygdens folkhögskola. Jag är jätte nöjd med allt! Tycker att utbildning är otroligt rolig och jag lär mig massor med saker. Helgträffarna är otroligt givande genom att få träffa alla kurskompisar och träffa Therese som är grym på att lära ut allt hon kan om hunda...
Visa mer
Karin
(5)
Tycker utbildningen har varit jättebra. Relevant litteratur och gedigen utbildning. Bra och kunnig lärare, lagom storlek på klass.
Saga Levin
(5)
På Sommenbygdens musiklinje finns otroligt kompetenta lärare med kunskap och medel för att se varje deltagares behov. Studieklimatet fungerar bra. Även kombinationen mellan praktiskt och teoretisk undervisning fungerar bra. Möjligheten att få ”gigga” mycket är en fördel för att få prova på hur det kan vara att frilansa. Musiklinjen på Sommen...
Visa mer
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in