Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Hundfilosof-Hund i en hållbar värld

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Susanna
*****
Caroline Brun, rektor Kommentar:
Högsta betyg! Så roligt!
Marita Lagergren
Kursen har varit mycket positiv med en föredömlig kursledare med stor erfarenhet och kompetens. På ett opretentiöst sätt har kunskap förmedlats på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Kursen har stor bredd och djup och är ambitiös. Så här i efterhand tror jag att det är en poäng att i introduktionsmaterialet informera om att det ingår engelsk litte...
Visa mer
Christina Lindström
Vilken underbar upplevelse! Jag har lärt mig så mycket och hela min syn på hund i en hållbar värld har förändrats drastiskt! Kul att det finns en sån kurs mycket viktigt!
Caroline Brun Rektor Kommentar:
Roligt att du är så nöjd med kursen!
Cristin
Jag är jättenöjd! En helt fantastisk kurs och Kerstin Malm är otroligt kunnig och trevlig ja toppen på alla sätt. Om jag ska försöka tycka till om något så hade jag gärna träffats lite mer för föreläsning/grupparbete/diskussioner. Jag är inte så bra på engelska så en liten förvarning om litteratur på engelska hade kanske varit bra men å andra si...
Caroline Brun Rektor Kommentar:
Härligt!
Jag hoppas man kan träffas på skolan i höst.
Visa mer
Camilla
Bra lärare med gedigen kunskap.
Caroline Brun Rektor Kommentar:
Roligt att du känner dig nöjd!
Katriina
Det har varit intressanta ämnen i kursens olika delar. Och stor frihet att fokusera på det som känts mest angeläget. Givande möten med kursdeltagarna och kursledaren i olika konstellationer. Tröttsamt med enbart digitala möten, men det är ju inte kursarrangörernas fel.
Caroline Brun Rektor Kommentar:
Fina ord!
Tina
Utbildningen Hundfilosof har varit mycket givande på många plan och gett mig nya perspektiv på vår bästa vän hunden och mycket annat. Rekommenderas varmt.
Caroline Brun Rektor Kommentar:
Roligt att höra!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in