Visa studentum.se som: Mobil

Skarpnäcks folkhögskola

Skarpnäcks folkhögskola - En mötesplats för olika kulturer 

På skolan vill man se dig som den person du är. Du får möjlighet att utvecklas utifrån dina behov och ditt mål med studierna. Du kan skaffa dig kunskaper och färdigheter för att komma vidare i livet. På Skarpnäcks folkhögskola erbjuds ett brett kursutbud att välja inom. 

Demokratiprojekt för att utveckla skolan

På alla kurser arbetar du i ett gemensamt demokratiprojekt för att utveckla skolan. Du arbetar med mänskliga rättigheter, storstaden och världen i och utanför Sverige. Skolan hjälper dig så att du kan hitta ditt sätt att lära dig och utveckla din studieteknik. Du sätter själv upp mål för din utveckling för att få lagom stora utmaningar utifrån dina behov. Kurserna är sammanhållna med flera ämnen, du studerar i grupp utifrån din nivå.

Skarpnäck - modern förort i sydöstra Stockholm

Folkuniversitetet är huvudman för Skarpnäcks Folkhögskola. Tillsammans med Södra Stockholms folkhögskola (f.d. Långbro folkhögskola) och Sundbybergs folkhögskola bildar vi Stiftelsen Stockholms Folkhögskola. Skolan ligger i en ung stadsdel på Skarpnäcksfältet i sydöstra Stockholm. Skarpnäck är en modern tätbebyggd förort med 9.000 invånare.

En mötesplats där fördomar och främlingsfientlighet bekämpas 

På Skarpnäcks folkhögskola strävar man efter en helhetssyn på samhället och människan. Skolan är en mötesplats där man tillsammans bekämpar fördomar och främlingsfientlighet och skapar engagemang för världen - lokalt och globalt.  Folkhögskolan ligger i direkt anslutning till bostadsområdet och några minuters promenad från T-Banan. Den är en dagfolkhögskola utan möjligheter till bostad. Bussar som förbinder skolan med bland annat Farsta, Älvsjö, Fruängen och Gullmarsplan stannar i närheten av skolan.


För mer information om Skarpnäcks Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Skarpnäcks Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Skarpnäcks folkhögskola

Hitta till utbildaren

Skarpnäcks Folkhögskola

Horisontvägen 26
128 34 SKARPNÄCK


Recensioner

Franco
(4)
Kursen är hjälpbar för de personer som vill anpassa sig i samhället. Sättet som kursen används var bra, jag kunde resonera och fundera om samhället bättre. Med glädje vill jag berätta att Sofie var en jätte bra lärare som motivera mig att hitta lösningar och använda bra mina ideer.
Anonym?
(3)
Jag är splittrad. Jag tycker att skolan hade mycket att jobba på. Lärare tog inte ansvar för sina elever som betedde sig illa trots tillsägningar och saker prioreterades fel. Lägg mer fokus på att toaletter är hela och rena istället för att ha lärakänna dagar. Pedagogikprogrammets schema styrde allas scheman. Serietecknarutbildningen var bra o...
Visa mer
Feryal Mahmoud alzghoul
(3)
Hej Jag vill studer sva1 på Skarpnäckfulk hög skola därför jag har flyttat till Skarpnäck och min situation är svår
Beställ information

För att få mer information om Skarpnäcks Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skarpnäcks Folkhögskola
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 30 recensioner