Visa studentum.se som: Mobil

Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT)

Skandinaviska Ledarhögskolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Egen takt
Heltid/deltid
Icke studiemedelsberättigad
24 750 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande - Distans

Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT)

Ta kontroll över ditt liv - Läs Personlig utveckling på distans

Ta kontroll över ditt liv - Läs Personlig Utveckling på distans!  

Vill du...

- Må bättre?
- Prestera bättre?
- Lära känna dig själv bättre?
Då är den här utbildningen något för dig!

Hantera stress och förbättra din livskvalitet 

Utbildningen blandar teoretiska genomgångar (som du tar del av via ljud- och filmfiler samt kurslitteratur som skickas hem till dig om du vill) med praktiska övningar som du kan utföra privat eller på arbetsplatsen. 

Du genomför utbildningen på onlineplattformen Coursio, där du har tillgång till materialet vart du än befinner dig i världen. Du får också tillgång till PUMT-app med träningsprogram. 

Unikt med denna utbildning är den personliga feedback du får på de uppgifter du lämnar in efter varje delkurs. Du får alltid stöttning och hjälp i dina studier av vår examinator, som läser ditt inlämnade material.

Efter utbildningen kommer du att vara bättre på att hantera stress, både privat och på arbetsplatsen och ha verktyg för att ha kontroll över din livskvalitet.

PUMT består av fyra delkurser

1. Mental Grundträning.

Här läggs grunden för mental träning. Du får lära dig de verktyg som behövs för att sänka din grundspänning vilket innebär att du får en mer effektiv djupsömn och snabbt kan återhämta dig efter ansträngning. Det är idag vetenskapligt bevisat att mental träning ger en positiv effekt.

2. Självbild och Målbild.

Du arbetar med din självbild, och lär dig att skapa delmål för att kunna uppnå livsmål. Den här delen är oerhört populär bland före detta deltagare, då det är spännande att reflektera över våra egna självbilder.

3. Mental Styrketräning.

Här lär du dig hur du ändrar fokus och ser styrkor och lösningar istället för svagheter och problem. En bra mental styrka minskar bl.a. oro och stress inför framtiden och ger dig vetskapen om att du klarar vad som helst.

4. Livskvalitetsträning.

Lär dig de två viktigaste beståndsdelarna för att skapa ett bra liv: Hur du känner arbetslust och livsglädje! Här skapas också förutsättningar inför ett fortsatt lärande där livet självt är din lärobok.

Du lämnar in dina uppgifter efter varje delkurs och får personlig feedback från vår examinator, som stöttar dig i dina studier.

Sagt om kursen:

”Genom PUMT-kursen fick jag ett helt nytt liv utan smärtor, ångest och depression.”

”Alla borde lära sig mental träning. PUMT har varit en riktig energiboost i mitt liv.”

Ansökan och behörighet

Inga förkunskaper krävs. Denna utbildning är för din personliga utveckling. Det är också första delen till yrkesutbildningen till Licensierad mental tränare.

Examen, diplom m.m.

Du lämnar in dina uppgifter efter varje delkurs, och får godkännande och personlig feedback av vår examinator. Efter genomgången utbildning får du:

Diplomering som Mental Training Practitioner. 

Kostnader

Pumt utbildningen kostar 19.800 kr exkl. moms (24.750 kr inkl. moms). I priset ingår all dokumentation, examination, program m.m. Inga kostnader tillkommer.

Vi samarbetar med Humanfinans, vilket innebär att du räntefritt kan delbetala din utbildning.

Läs mer på vår hemsida om olika finansieringsalternativ.

Fortsatta studier

Efter godkänd PUMT utbildning kan du vidareutbilda dig som: Licensierad Mental Tränare, ett framtidsyrke enligt tidningen Chef. Veckans affärer listade Mental tränare som ett av de viktigaste yrkesinriktningarna framöver, då efterfrågan ökar hela tiden på coaching och mental träning.

Skandinaviska Ledarhögskolan

Skandinaviska Ledarhögskolan

”Utbildning och träning för en bättre värld!”

Är det dags att investera i din personliga utveckling? Dags för förnyelse, och påfyllning av kunskap och kompetens? Trött på att stressa, oroa dig, och att inte hinna leva? Då är du varmt välkommen till oss på Skandinaviska Ledarhögskolan, marknadsledande...


Läs mer om Skandinaviska Ledarhögskolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Skandinaviska Ledarhögskolan

Skandinaviska Ledarhögskolan

Hagalundsvägen 4
702 30 Örebro

Tel: 019-33 22 33
www.slh.nu


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 34 recensioner.

Lotta Sundén
(5)
Livet kan vara nog så tufft som det är. Väldigt få går genom livet utan att stöta på oro, sorg eller andra hinder. Att gå en utbildning där man lär sig mer om sig själv och hur man själv och andra fungerar och hur man kan lära sig att hantera olika händelser eller skeenden är mycket värt i dagens samhälle. Genom att tillämpa det du lär dig i ...
Visa mer
Juha Rintala
(5)
PUMT är den utbildning, utan jämförelse, som har haft störst positiv inverkan på mitt liv. Jag har genom utbildningen kommit underfund med vad som är viktigt i mitt liv, jag har fått verktygen att utvecklas och modet göra det.
Ulrika
(4)
Vill du skapa ett liv där händelser i det yttre bestämmer hur du mår såsom motgångar, utmaningar, jobbiga händelser - Eller, ska du skapa ett liv där du i ditt inre bestämmer hur du ska förhålla dig oavsett vad som sker i det yttre? Genom att gå PUMT fick jag en ökad självkännedom, ett rikare inre där det är jag och ingen annan, som är regissöre...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT) via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 34 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 687 recensioner.
Se alla skolans recensioner