Visa studentum.se som: Mobil

Licensierad Mental Tränare

Skandinaviska Ledarhögskolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
4 år
Heltid/deltid
Icke studiemedelsberättigad
Startdatum: Löpande - Distans

Licensierad Mental Tränare

Motivera andra till Personlig Utveckling

Motivera andra till Personlig Utveckling genom Mental Träning

Lär dig mer om mental träning och bli en bra ledare

Lär dig hur du på bästa sätt motiverar människor i ditt liv, både privat och på arbetsplatsen! Under fem delkurser kommer du att fördjupa dina kunskaper från Personlig Kompetensutveckling genom Mental Träning (PUMT) och bli Licensierad Mental Tränare. 

Inspirera människor till en positiv förändring

En bra mental tränare motiverar andra människor till att skapa en positiv förändring i sitt liv. Det kan röra sig om konkreta beteendeförändringar, som att sluta röka eller börja sova bättre. Men också mer övergripande saker som att förbättra sin livskvalitet och få känna genuin arbets- och livsglädje.

Upplägg

Utbildningen till Licensierad Mental Tränare är uppdelad i två utbildningssteg. Du läser först steg 1: Personlig Utveckling genom Mental Träning (som förkortas med namnet PUMT). När du fått godkänt på steg 1 går du vidare på steg 2: Licensierad Mental Tränare (som förkortas med namnet LMT). Du genomför utbildningarna med hjälp av studiemedel som: Kurspärm, litteratur och en plattform där filmklipp och ljudspår finns. Varje utbildning är uppdelad i 4 delkurser, du tenterar efter varje delkurs. Tentamen innehåller bland annat: Reflektioner, bokrecensioner, övningsformulär, träningsdagbok och ett personligt PM som du skriver med hjälp av några vägledningspunkter. Hela utbildningen är på distans med stöttning och support från skolan alla vardagar genom telefon och e-post. 

Styr studietakten själv

För att bli Licensierad Mental Tränare måste du först ha läst utbildningen Personlig Kompetensutveckling genom Mental Träning. Du har totalt 4 år på dig att slutföra utbildningen (2 år på PUMT och 2 år på LMT). Vilket innebär att du själv styr takten. Utbildningen läses på distans och du får allt material du behöver hemskickat till dig. 

Ansökan och behörighet

För att bli Licensierad Mental Tränare måste du först läsa utbildningen Personlig Utveckling genom Mental Träning (PUMT). De båda utbildningarna går att beställa som ett paket och läses på distans.

Kontakta skolan för att ansöka! 

Examen, diplom m.m.

Efter utförd utbildning blir du licensierad som Mental Tränare.  

Kostnader

Kontakta skolan för mer information. I priset ingår både kursen Personlig Kompetensutveckling genom Mental Träning och kursen Licensierad Mental Tränare. Delbetalningsmöjlighet finns! 

Skandinaviska Ledarhögskolan

Skandinaviska Ledarhögskolan

”Utbildning och träning för en bättre värld!”

Är det dags att investera i din personliga utveckling? Dags för förnyelse, och påfyllning av kunskap och kompetens? Trött på att stressa, oroa dig, och att inte hinna leva? Då är du varmt välkommen till oss på Skandinaviska Ledarhögskolan, marknadsledande...


Läs mer om Skandinaviska Ledarhögskolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Licensierad Mental Tränare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Skandinaviska Ledarhögskolan

Skandinaviska Ledarhögskolan

Hagalundsvägen 4
702 30 Örebro

Tel: 019-33 22 33
www.slh.nu


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 8 recensioner.

Michael.L
(4)
LMT har en helhetssyn på livets alla delar som är sympatisk. Verktyg ges för både inre och yttre framgång. Det är den enda metod jag känner till där man jobbar både med det omedvetna och det medvetna, vilket andra självhjälpsmetoder oftast inte gör. Andra metoder inriktar sig enbart på det medvetna, vilket får till följd att förändringar tar myc...
Visa mer
Peter
(5)
I LMT utbildningen får man verktyg där man kan hjälpa sig själv och andra med personlig utveckling. Självinsikt och förmåga att påverka tankar, känslor och beteenden leder till tryggare människor. Jag tror att människor som är trygga, medvetna och accepterande kan hjälpa till att göra världen bättre än vad den är idag.
Freddie.R
(5)
Om du är intresserad av Personlig Utveckling tillsammans med Mental Träning är denna utbildning helt outstanding! Du studerar i din egen takt, på dina egna villkor och märker stegvis dina förbättrade förmågor på alla plan. Om du ska studera EN utbildning i ditt liv, ska du studera PUMT och LMT.
Beställ information

För att få mer information om Licensierad Mental Tränare via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Recensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 687 recensioner.
Se alla skolans recensioner