Visa studentum.se som: Mobil

Mångårig erfarenhet i digital marknadsföring

Simon Myringer har mer än 10 års erfarenhet i digital marknadsföring och har hunnit hjälpa många företag. Några företag han har jobbat med är Google, Metro, Scandic, IBM, Nackademin och Stockholms Internationella Handelsskola.

Den mångåriga erfarenheten gör att han har en stark grund att stå på och att kursen i digital marknadsföring har värdefullt innehåll för dig som student. Om du vill lära dig mer om digital marknadsföring och vad du kan göra, vart du ska börja, vilken kanal du ska använda och hur du använder olika kanaler för bäst effekt är det rätt utbildning för dig. 

Simon Myringer är expert inom digital marknadsföring ger dig genom kursen i digital marknadsföring på distans verktygen att fatta rätt beslut för att nå din målsättning. Kursen i digital marknadsföring på distans ges online och kan genomföras av alla. 


För mer information om Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

jenny
(5)
En mycket användbar utbildning som ger en bra mix av teori och praktik. Läraren förklarar enkelt och strukturerat. Jag har letat länge efter en utbildning som tar upp lite om allt men ändå grundläggande. Så kan varmt rekommendera denna utbildning.
Sarah
(5)
En otroligt användbar utbildning som ger en teoretisk förståelse och praktisk kunskap. Många av övningarna kan användas som steg-för-steg guider i mitt dagliga arbete. Värd varenda krona. Sök direkt!
Eweline
(5)
Simon är en stjärna på digital marknadsföring och hans kurs går igenom allt du behöver för att lyckas inom all digital marknadsföring! Kursen innehåller även en hel del tips och information som gör att man ligger i framkant när du sen kliver ut på arbetsmarknaden.

Simon Myringer Facebook


Beställ information

För att få mer information om Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.