Visa studentum.se som: Mobil
Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring

Mångårig erfarenhet i digital marknadsföring

Simon Myringer har mer än 10 års erfarenhet i digital marknadsföring och har hunnit hjälpa många företag. Några företag han har jobbat med är Google, Metro, Scandic, IBM, Nackademin och Stockholms Internationella Handelsskola.

Den mångåriga erfarenheten gör att han har en stark grund att stå på och att kursen i digital marknadsföring har värdefullt innehåll för dig som student. Om du vill lära dig mer om digital marknadsföring och vad du kan göra, vart du ska börja, vilken kanal du ska använda och hur du använder olika kanaler för bäst effekt är det rätt utbildning för dig. 

Simon Myringer är expert inom digital marknadsföring ger dig genom kursen i digital marknadsföring på distans verktygen att fatta rätt beslut för att nå din målsättning. Kursen i digital marknadsföring på distans ges online och kan genomföras av alla. 


För mer information om Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Marknadsföring
Digital marknadsföring Ort Snittbetyg
Kurs i digital marknadsföring på distans Distans
5,0 (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

Eweline
(5)
Simon är en stjärna på digital marknadsföring och hans kurs går igenom allt du behöver för att lyckas inom all digital marknadsföring! Kursen innehåller även en hel del tips och information som gör att man ligger i framkant när du sen kliver ut på arbetsmarknaden.
Linda
(5)
Både grundläggande lärdomar och mer specifika tips!
Kaspar
(5)
Kursen vad väldigt bra uppbyggd och lätt att förstå de olika delar i digital marknadsföring som Simon går igenom på ett pedagogiskt sätt. Kursen är också prisvärd jämfört med andra kurser.

Simon Myringer Facebook


Beställ information

För att få mer information om Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Simon Myringer - Utbildningar i digital marknadsföring
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.