Visa studentum.se som: Mobil

Läkarutbildning på engelska i Olsztyn

Selection Committee
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Olsztyn
6 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: september 2020 - Olsztyn
Sista ansökan: 2018-05-31

Läkarutbildning på engelska i Olsztyn

Läkarutbildning utomlands - läkare i Polen

Läkarutbildning på engelska i Olsztyn, Polen

Funderar du på att studera till läkare utomlands? Ta möjligheten att läsa till läkare i Polen! På det medicinska universitetet i Olsztyn (Univeristy of Varmia and Masuria) erbjuds högkvalitativ undervisning med erfarna föreläsare. Här finns toppmodern medicinsk utrustning och ett modernt bibliotek.

Universitetet i Olsztyn, Polen är unikt i sitt slag eftersom det är organiserat i ett enda stort campus; ett geografiskt område där universitetsbyggnader, studentbostäder, butiker, caféer, motionsanläggningar och rekreationsområden är samlade. Här finns massor att göra för skolans studenter!

Läkarutbildning som berättigar till läkararbete i hela EU och EES

Att bo och studera på campus bidrar till en stark studentgemenskap. Det är en säker och studentcentrerad miljö där internationella studenter lätt finner sig tillrätta. Universitetet är känt för sina sportanläggningar, gröna områden och sjöar. Här finns många sportaktiviteter att välja på. Dessutom har universitetet vunnit titeln ”friendly university” två gånger om bland 70 andra internationella universitet.

Universitetet i Olsztyn är det yngsta och utan tvekan ett av de bäst utrustade medicinska lärosätena i Polen.
Läkarutbildningen som ges på engelska erbjuder 80 platser för utländska studenter. Avslutad utbildning berättigar till läkararbete i hela EU och EES (t.ex. Norge).

Selection Committe stöttar dig under hela läkarutbildningen

Selection Committe består av läkare som bor i Malmö. De har rekryterat skandinaviska studenter för medicinska universitet i Polen sedan 1992, bl.a. till universiteten i Warszawa, Krakow, Szczecin, Poznan, Wroclaw, Gdansk och Olsztyn.

Selection Committes främsta mål är att du ska få en plats på läkarutbildningen i Polen och därefter trivas med dina läkarstudier. Deras medicinska kvalifikationer samt deras erfarenheter av studentrekrytering gör att de kan erbjuda en tjänst som väldigt få kan. Selection Commitee håller dig uppdaterad i varje steg i antagningen, och dessutom stöttar de dig genom hela din sexåriga studietid.

Selection Committee arbetar med studentfrågor både i Sverige och i Polen. Här i Sverige är det Dr Barbara Jedlinska du kontaktar. Hon finns tillgänglig på vardagar och under helger och svarar gärna på dina frågor. Föräldrar till blivande studenter är också välkomna att prata med Dr Barbara Jedlinska. Det är viktigt att du känner dig väl informerad inför ditt utbildningsval. Hör av dig till Dr Barbara Jedlinska och kom överens om en tid!

Mer om studier i Olsztyn, Polen

Olsztyn ligger i en av Polens vackraste regioner. Här finns tusentals sjöar, stora skogar, vackra naturreservat och historiska byggnader som lockar över fem miljoner turister varje år.

I regionen finns också nio eftergymnasiala skolor som tillsammans har fler än 65 000 studenter. University of Varmia and Masuria är det största universitetet med sina 16 fakulteter. Här finns massor av aktiviteter för dig som vill ha en aktiv fritid. Dessutom finns mängder av studentorganisationer du kan engagera dig i. Kort sagt är Olsztyn en plats som är lätt att trivas på för internationella studenter.

För mer information om Läkarutbildning på engelska i Olsztyn, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Behörighet

För att bli antagen till läkarutbildningen i Polen ska du ha grundläggande behörighet för högskolestudier. Betyg från Komvux samt universitet och högskola ger också behörighet. Upplästa betyg tillgodoräknas. Du kan ansöka till medicinstudier i Polen genom Selection Committee även om dina kurser inte är avslutade.

Vill du ha ytterligare information eller har du frågor gällande din behörighet? Se www.jedlinski.com Kontakta Dr Barbara Jedlinska.

Beställ ansökningsblankett

Ansökningsblankett och information får du från Dr Jedlinska med vanlig post. För att beställa blanketter; skriv ett e-mail till sel.com@jedlinski.com med ditt namn, din adress och ditt telefonnummer. Skriv också vilka betyg du har i biologi, kemi, fysik och engelska. Eller lämna en intresseanmälan.

Antagningsprov

Antagningsprovet organiseras i Sverige. Det består av flervalsfrågor inom biologi och kemi. Provet är diagnostiskt och ska utvärdera din kunskapsnivå. I samband med provet hålls ett informationsmöte där föräldrar är varmt välkomna att vara med!

Examen & Intyg

Efter 6 års utbildning får du ett läkardiplom och rätten att arbeta som läkare.

Kostnader

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Aktuella kostnader finns på www.jedlinski.com. Utbildningsavgiften kan betalas i två delbetalningar.

Selection Committee

Selection Committee

Vill du studera till läkare men har svårt att komma in på läkarprogrammet i Sverige? Då har du kommit helt rätt. Selection Committee hjälper dig att bli antagen till en högkvalitativ läkarutbildning i Polen, motsvarande den svenska. Efter dina läkarstudier...


Läs mer om Selection Committee och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Läkarutbildning på engelska i Olsztyn

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Selection Committee

Dr Barbara Jedlinska, Stjärnbäcksgatan 7
216 20 Malmö

Tel: 0708-170671 (vardagar kl. 12-18)
www.jedlinski.com


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Läkarutbildning på engelska i Olsztyn från Selection Committee, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.