Visa studentum.se som: Mobil

Läkarutbildning på engelska i Gdansk

Selection Committee
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Gdansk
6 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska

Läkarutbildning på engelska i Gdansk

Läkarutbildning utomlands - bli läkare i Polen, Gdansk

Välj en läkarutbildning utomlands - studera till läkare i Polen - på engelska i Gdansk!

Medical University of Gdansk är ett stort medicinskt universitet av hög klass. Hit kan du som vill studera till läkare utomlands förlägga din utbildning med hjälp av Selection Committee. Du får stöd och hjälp genom ansökningsprocessen och under hela din studietid!

Läkarutbildningen i Polen omfattar sex års studier (tolv terminer). Varje termin omfattar 20 studieveckor och du studerar på heltid. Efter varje studieår har du möjlighet att göra fyra veckor sommarpraktik i Sverige. Efter avslutad läkarutbildning i Polen kan du arbeta som läkare inom hela EU och EES.

Uppfyll läkardrömmen med hjälp av Selection Committee

Om Selection Committe godkänner din ansökan till universitetet i Gdansk är sannolikheten att du blir antagen till läkarutbildningen hela 99 procent!

Selection Committe består av läkare som bor i Malmö. De har rekryterat skandinaviska studenter för medicinska universitet i Polen ända sedan 1992, bl.a. till universiteten i Poznan, Wroclaw, Warszawa, Krakow, Szczecin, Olsztyn och inte minst - Gdansk.

Selection Committes främsta mål är att du ska få en plats på läkarutbildningen i Polen. Deras erfarenheter av studentrekrytering gör att de kan erbjuda en tjänst som väldigt få kan. Selection Commitee håller dig uppdaterad i varje steg i antagningen, och dessutom stöttar de dig genom hela din din läkarutbildning i Polen.

Här i Sverige är det Dr Barbara Jedlinska du ska kontakta för att få mer information om Selection Committee. Hon finns tillgänglig vardagar och helger och svarar gärna på dina frågor. Föräldrar till blivande studenter är också välkomna att prata med Dr Barbara Jedlinska. Hör av dig till Dr Barbara Jedlinska och kom överens om en tid!

Mer om det medicinska universitetet i Gdansk

Medical University of Gdansk grundades redan 1945 och har en lång och stolt historia. För närvarande läser drygt 1 400 studenter vid universitetets medicinska fakultet. Samtliga av universitetets fakulteter tar emot internationella studenter. Flertalet av dessa kommer från Sverige, Norge, USA, Kanada och Storbritannien. Detta är skolan för dig som vill plugga till läkare i en internationell miljö!

Den medicinska fakulteten har ett eget campus med studentbostäder. På campus finns ett hus med studentbostäder reserverade enbart för internationella studenter. Här erbjuds du möblerade rum i nyrenoverade bostäder av hög standard.

För mer information om Läkarutbildning på engelska i Gdansk, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Behörighet

För att du ska kunna bli antagen till läkarutbildningen i Gdansk, Polen är grundkravet grundläggande behörighet. Biologi A och B (1 och 2), Kemi A och B (1 och 2) utgör den särskilda behörigheten. Betyg från Komvux samt naturvetenskapligt basår från universitet och högskola ger också behörighet. Upplästa betyg tillgodoräknas. Du kan ansöka till medicinstudier i Polen genom Selection Committee även om dina kurser inte är avslutade.

Vill du ha ytterligare information eller har du frågor gällande din behörighet? Se www.jedlinski.com Kontakta Dr Barbara Jedlinska.

Beställ ansökningsblankett

Ansökningsblankett och mer information om ansökan får du från Dr Jedlinska med vanlig post. För att beställa blanketter; skriv ett e-mail till sel.com@jedlinski.com med ditt namn, din adress och ditt telefonnummer. Skriv också vilka betyg du har i biologi, kemi, fysik och engelska. Eller lämna en intresseanmälan.

Antagningsprov

Antagningsprovet organiseras i Sverige i juni varje år. Det består av flervalsfrågor inom biologi och kemi. Provet är diagnostiskt och ska utvärdera din kunskapsnivå. I samband med provet hålls ett informationsmöte där föräldrar är varmt välkomna att vara med!

Examen & Intyg

Utbildningen är sex år och leder till läkardiplom och rätten att arbeta som läkare.

Kostnader

Dina läkarstudier i Gdansk berättigar till studiemedel från CSN. Aktuella kostnader finns på www.jedlinski.com Utbildningsavgiften kan betalas i två delbetalningar.

Selection Committee

Selection Committee

Vill du studera till läkare men har svårt att komma in på läkarprogrammet i Sverige? Då har du kommit helt rätt. Selection Committee hjälper dig att bli antagen till en högkvalitativ läkarutbildning i Polen, motsvarande den svenska. Efter dina läkarstudier...


Läs mer om Selection Committee och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Läkarutbildning på engelska i Gdansk

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Selection Committee

Dr Barbara Jedlinska, Stjärnbäcksgatan 7
216 20 Malmö

Tel: 0708-170671 (vardagar kl. 12-18)
www.jedlinski.com

Beställ information

För att få mer information om Läkarutbildning på engelska i Gdansk via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.