Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Master of Science in Computer Software and Media Applications

Schiller International University
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Madrid
Klassrum
15 månader
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Flertalet starter varje år - Madrid

Master of Science in Computer Software and Media Applications

Läs Master of Science in Computer Software and Media Application

Master’s Degree in Computer Software and Media Applications är ett program som förbereder individer att tillämpa beräkningsspråk, medieapplikationer eller andra digitala författarverktyg för att programmera, designa, redigera eller publicera multimediaprodukter på internet eller för speländamål. Programmet innehåller instruktion i delar av webbsidesdesign och policy, användargränssnitt, vektorverktyg, specialeffekter, interaktiva och multimediakomponenter, sökmotorer, navigering, datorgrafik och virtuella miljöer, bland annat. Som Schiller-studenter kommer de också att förvärva interkulturellt tal och effektiva mångkulturella kommunikationsförmåga, kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga, och ledarskap och globalt medborgarskap för att leda förändring mot en etisk och hållbar värld.

Mjukvaruutvecklare, kvalitetssäkringsanalytiker och testare Job Outlook 2020 - 2030

 • +22% förväntad marknadstillväxt
 • 2,3 miljoner beräknad sysselsättning
 • Karriärområden: Program- och webbutvecklare, programmerare, kvalitetssäkring av programvara, analytiker, testare.
För mer information om Master of Science in Computer Software and Media Applications, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Steg för antagning


 1. Fyll i ansökan. Gå till ansökningsregistrering.
 2. Betala ansökningsavgiften. Detta steg slutförs vanligtvis med din antagningsrepresentant efter intervjuprocessen.
 3. Slutför intervjun. Intervjun med din antagningsrepresentant ger ett utmärkt tillfälle att ställa frågor, definiera dina pedagogiska och professionella mål och diskutera om en Schiller-examen kommer att möta dina behov.
 4. Skicka alla nödvändiga antagningshandlingar. Detta inkluderar utskrifter, passdokumentation, bevis på engelska kunskaper, motiveringsbrev, etc.
 5. När du har accepterat får du ett acceptpaket. När det gäller studenter som behöver ett VISA får du en skannad kopia av ett villkorat antagningsbrev tillsammans med fakturan för din första termins undervisning. När den är betald får du den officiella kopian av ditt antagningsbrev och antagningspaket.
 6. Grattis! Du är nu en del av Schillers lärande community.

Examen, diplom m.m.

Kompetens

Utexaminerade av denna magisterexamen i datorprogramvara och mediaapplikationer kommer att kunna:

 • Analysera multimediakrav eller problem och kommer att designa, implementera och utvärdera lösningen för att möta önskade behov, välja och utnyttja de mest lämpliga teknologierna och verktygen.
 • Analysera webbapplikationers krav eller problem och kommer att designa, implementera och utvärdera lösningen för att möta önskade behov, välja och utnyttja de mest lämpliga teknologierna och verktygen.
 • Analysera och designa multimedia och webbapplikationer enligt User Experience Design och HumanComputer Interface principer, riktlinjer och standarder.
 • Designa och utveckla multimedia- och webbapplikationer enligt säkerhetsstandarder och bästa praxis från erkända organisationer och experter.
 • Erkänn de sociala, juridiska, etiska och kulturella frågorna som är inneboende i disciplinen datoranvändning och förstå att de sociala, juridiska och etiska standarderna varierar internationellt.
 • Demonstrera förvärvet och kritisk tillämpning av överförbara färdigheter för anställningsbarhet, såsom lagarbete, beslutsfattande och förändringsledning samt förmågan att kritiskt självbedöma tillämpningen av dessa färdigheter.
 • Föreslå och formulera ett forskningsämne, identifiera och kritisera lämplig forskningsmetodik och vetenskaplig litteratur.

Kostnader

Avgift för europeiska campus: 24 450 euro

Flera stipendiealternativ finns tillgängliga. Se universitetets hemsida för mer information.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Master of Science in Computer Software and Media Applications

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Videoreportage

Schiller International University

Schiller International University

Vi är Schiller International University, det nya utbildningskonceptet som riktar sig till människor som förstår att styrande i en global värld kräver smart global prestation.  Genom våra fyra internationella campus ger vi studenterna global transformativ utbildning. En inlärningsupplevelse där man...


Läs mer om Schiller International University och visa alla utbildningar.

Beskrivning och boende

Kontaktuppgifter till Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University
Calle Joaquín Costa, 20, Plaza de la República Argentina
28002 Madrid

Kursinnehåll

Hur undervisningen kommer att vara upplagd 

 • 100 % global erfarenhet: Studera på fyra olika internationella platser.
 • Verklighetsbaserat: Praktiskt lärande och utmaningar med företag och organisationer.
 • Tvärvetenskapligt: Företags-, digital-, teknik- och hållbarhetsfokus.
 • Fokuserad och flexibel: En kurs per månad och flera format.
 • Personlig väg: Skapa din egen resa utifrån dina mål och behov.
 • Framtidsinriktad: Karriärtjänster och mentorprogram.
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Master of Science in Computer Software and Media Applications från Schiller International University, fyll i följande uppgifter: