Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

Schiller International University

Schiller International University

Vi är Schiller International University, det nya utbildningskonceptet som riktar sig till människor som förstår att styrande i en global värld kräver smart global prestation. 

Genom våra fyra internationella campus ger vi studenterna global transformativ utbildning. En inlärningsupplevelse där man lär sig genom upplevelse som gör det möjligt att erhålla en ackrediterad dubbel examen (USA och europeisk), bemästra global mångfald genom att bo i upp till fyra olika länder, öka internationell anställningsbarhet genom att bygga en personlig väg som främjar ledarskap och etablera ett globalt tänkesätt att prestera som smarta globala proffs.

Plats

Ett nätverk av fyra internationella campus som tillåter studenter att få en examen genom inlärningsupplevelser i upp till fyra olika länder. Våra studenter kan kombinera våra flera internationella platser (USA, Spanien, Frankrike och Tyskland) under sitt program, bemästra global mångfald och utforska potentiella internationella karriärmöjligheter.

Ackreditering

Ackrediterade dubbla examen (USA och Europeiska) och lokala myndigheters erkännanden över hela världen. Vi är ett amerikanskt ackrediterat amerikanskt universitet. Dessutom har våra studenter möjlighet att få ett kompletterande europeiskt diplom (University of Roehampton, Storbritannien), få tillgång till de fördelar som länder kan ge för att studera utomlands och specialisera sig på nyckelmarknadsområden genom våra branschledares partnerskap.

Metodik

En-kurs-per-månad-system och hyperkopplade verklighetsmetoder tillåter eleverna att lära sig på ett fokuserat och strukturerat sätt, interagera och tillämpa kunskap på olika globala verkligheter. Genom vårt blockschemaläggningssystem och våra learning-by-doing-metoder lär våra elever sig på ett strukturerat och praktiskt sätt, tillämpar kunskap på verkliga organisationsutmaningar och utvecklar välgrundade färdigheter.

Erfarenhet

En adaptiv akademisk väg som ger eleverna olika programinställningar, testupplevelser och stödjande verktyg för att bygga en personlig upplevelse. Våra studenter kan planera, leda och utveckla en personlig pedagogisk väg genom att välja mellan olika programparametrar och utforska alternativ innan de bestämmer sig för nästa steg. Dessutom ger våra personliga rådgivare och stipendieplan dem direkt uppmärksamhet för att nå sina mål.

Anställningsbarhet

Mentorskapsplaner, partnerskap och program inom företaget för att framgångsrikt öka internationell anställningsbarhet och etablera ett globalt tänkesätt. Vi fungerar som en Global Employability HUB som hjälper studenter, yrkesverksamma och organisationer som står inför karriärutmaningar. Vårt ekosystem tillåter dem att bygga ett internationellt nätverk, höja sina hårda och mjuka färdigheter och få tillgång till aktuell efterfrågan på marknaden.


För mer information om Schiller International University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Schiller International University

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
Bachelor of Science in Computational & Applied Mathematics Klassrum 4 år Flera orter (2)
Data Science
Bachelor of Science in Computer Science Klassrum 4 år Flera orter (2)
Ekonomi
Företagsekonomi
Bachelor of Science in Business Analytics Klassrum 4 år Flera orter (3)
Internationell ekonomi
Bachelor Degree in International Economics Klassrum, Distans 3 år Flera orter (3)
Hotell / Event / Turism
Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management Klassrum 3 år Flera orter (4)
Internationella relationer
Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy Klassrum, Distans 40 månader Flera orter (4)
Marknadsföring
Bachelor of Science in International Marketing Klassrum 4 år Flera orter (2)
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Data / IT
Data Science
Master of Science in Data Analytics Klassrum 15 månader Flera orter (3)
Ekonomi
Master Degree in Business Administration Klassrum, Distans Flera orter (5)
Master Degree in International Relations & Diplomacy Klassrum, Distans Flera orter (4)
MBA in International Business Klassrum, Distans 15 månader Flera orter (5)
Finans / Analys / Statistik
Master of Science in Global Trade and Finance Klassrum 15 månader Flera orter (3)
Media / Kommunikation
Master of Science in Computer Software and Media Applications Klassrum 15 månader Madrid
Miljö / Hållbarhet
Master of Science in Sustainability Klassrum 15 månader Flera orter (2)

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Errors

Vill du veta mer om en utbildning? Välj en utbildning nedan för att i nästa steg fylla i formuläret. Inkludera gärna eventuella frågor som du har. Informationen skickas direkt till skolan och den som är ansvarig kommer sedan att återkomma till dig.

Hitta till utbildaren

Schiller International UniversityRecensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

Vill du veta mer om en utbildning? Välj en utbildning nedan för att i nästa steg fylla i formuläret. Inkludera gärna eventuella frågor som du har. Informationen skickas direkt till skolan och den som är ansvarig kommer sedan att återkomma till dig.