Visa studentum.se som: Mobil

Saxakademin ambition och målsättning är att vara Sveriges ledande lärosäte för frisörer på alla nivåer. En samlingsplats för alla med drömmar och intresse för frisöryrket oavsett tidigare erfarenheter eller kunskapsnivå.

På skolan samsas nybörjare som går grundutbildning, med redan etablerade frisörer som vidareutbildar sig inom önskade moment. Flertalet events hålls under terminerna med ledande personer från branschen för att erbjuda elever och kursdeltagare inblick i de allra senaste trenderna inom yrket.

Skolan leds idag av dess grundare Eva Dimitropoulou Valari. Eva har över 22 års erfarenhet från frisörbranschen, dels som frisör och sedan början av 2000-talet som yrkeslärare på Burgårdens frisörskola. 

Evas och skolans motto är att ”alla kan om bara möjlighet ges” varpå Saxakademin erbjuder elever möjlighet till individuella läroplaner. Skolans värdeord är kunskap, trygghet och ödmjukhet och med de orden tydligt förankrade i all verksamhet strävar Saxakademin mot att alla som vill ska kunna utbilda sig till frisör!

Grundutbildning – 1500 timmar på två sätt

Individuellt schema och heltid

Individuellt schema menas att det görs ett personligt schema som är anpassat enligt dina önskemål. Schemat görs för 4-10 veckor åt gången, och den ena veckan kan bestå av en arbetsdag och en annan fem dagar. När man studerar enligt ett individuellt schema följer man den individuella planeringen som kan skilja sig från övrigas. Individuellt schema innebär att man går i skolan allt från 2-4 terminer.
En heltidsstudent går 4 dagar i veckan 08.30-17.00 och då går man i skolan cirka 10 månader.


För mer information om Saxakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Saxakademin
Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Frisör Ort Snittbetyg
Frisörutbildning Göteborg
5,0 (6)
Frisörutbildning med förkunskaper Göteborg
5,0 (1)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Saxakademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Saxakademin

Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg

Tel: 0766-34 55 55
saxakademin.se

Recensioner

Amanda Mattiasson
(5)
★★★★★ för 7 månader sedan Är såå nöjd med min utbildning på saxakademin! En flexibel utbildning där man gör det mesta i sin egen takt passade mig super! Efter avslutad utbildning jobbar jag nu på salong och mot nästa mål, gesällen! En mysig miljö, fantastiska människor och grymma lärare förgyllde mina dagar på saxakademin!
Louice Nikita
(5)
Utbildade mig till frisör där och vart super nöjd från start till mål. Skolans lärare är kunniga, flexibla och lyckas balansera professionalitet med personlig kontakt mellan lärare och elev. Kursens innehåll var brett och otroligt kul och givande. Det är intensivt och kräver hårt arbete men det är värt varenda minut, samt att storleken på klasse...
Visa mer
Lisa Johansson
(5)
En jättefin & bra skola med duktiga lärare! Precis färdigutbildad och jag är jätte nöjd och glad över att man kunde göra sin utbildning individuell, då jag hade en bit att pendla. Jätte tacksam över allt jag lärt mig och alla jag fått lära känna! ❤️
Beställ information

För att få mer information om Saxakademin via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Saxakademin
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.