Visa studentum.se som: Mobil

Saxakademin ambition och målsättning är att vara Sveriges ledande lärosäte för frisörer på alla nivåer. En samlingsplats för alla med drömmar och intresse för frisöryrket oavsett tidigare erfarenheter eller kunskapsnivå.

På skolan samsas nybörjare som går grundutbildning, med redan etablerade frisörer som vidareutbildar sig inom önskade moment. Flertalet events hålls under terminerna med ledande personer från branschen för att erbjuda elever och kursdeltagare inblick i de allra senaste trenderna inom yrket.

Skolan leds idag av dess grundare Eva Dimitropoulou Valari. Eva har över 22 års erfarenhet från frisörbranschen, dels som frisör och sedan början av 2000-talet som yrkeslärare på Burgårdens frisörskola. 

Evas och skolans motto är att ”alla kan om bara möjlighet ges” varpå Saxakademin erbjuder elever möjlighet till individuella läroplaner. Skolans värdeord är kunskap, trygghet och ödmjukhet och med de orden tydligt förankrade i all verksamhet strävar Saxakademin mot att alla som vill ska kunna utbilda sig till frisör!

Grundutbildning – 1500 timmar på två sätt

Individuellt schema och heltid

Individuellt schema menas att det görs ett personligt schema som är anpassat enligt dina önskemål. Schemat görs för 4-10 veckor åt gången, och den ena veckan kan bestå av en arbetsdag och en annan fem dagar. När man studerar enligt ett individuellt schema följer man den individuella planeringen som kan skilja sig från övrigas. Individuellt schema innebär att man går i skolan allt från 2-4 terminer.
En heltidsstudent går 4 dagar i veckan 09:00-17.00 och då går man i skolan cirka 10 månader.


För mer information om Saxakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Skönhet
Frisör Ort
Frisörutbildning Göteborg
Frisörutbildning med förkunskaper Göteborg

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Saxakademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Saxakademin

Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg

Tel: 0766-34 55 55
saxakademin.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 11 recensioner.

maxmusiconline
(5)
Det här är det bland det bästa jag har gjort. Vilken kickstart till karriärsbytet. Man är väldigt nervös i starten men pang sa det så trycktes man in i frisörvärlden med både teori och kunder men man älskar det! Man backas upp av Eva och co som brinner så djupt för detta yrke så man känner enorm trygghet. Nu när man arbetar som frisör så inser m...
Visa mer
Louise Alverrönn
(5)
En fantastisk, hemtrevlig och ljus miljö i en härlig lokal, med härliga lärare och klasskamrater. Ni gjorde min dröm till verklighet, och ännu bättre än vad jag kunnat hoppas på. Jag hade jobb redan innan skoltiden var slut, och vet att jag hade fått hjälp med att hitta en salong om jag inte redan hade gjort detta. Man känner verkligen att man ...
Visa mer
Amanda Mattiasson
(5)
★★★★★ för 7 månader sedan Är såå nöjd med min utbildning på saxakademin! En flexibel utbildning där man gör det mesta i sin egen takt passade mig super! Efter avslutad utbildning jobbar jag nu på salong och mot nästa mål, gesällen! En mysig miljö, fantastiska människor och grymma lärare förgyllde mina dagar på saxakademin!
Beställ information

För att få mer information från Saxakademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 11 recensioner.