Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Kandidat i Arkitektur

San Pablo CEU University Madrid
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Madrid
Klassrum
5 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: September - Madrid
Sista ansökan: Juli

Kandidat i Arkitektur

Arkitektur är konst, passion och kreativitet. Det är strävan att skapa utrymmen som är relevanta för samhället. Här får du den kompetens som behövs för att utföra framtida designer och projekt med ett praktiskt perspektiv. I vår skola, med mer än 50 års erfarenhet av att lära ut arkitektur, har många arkitekter utbildats som nu arbetar i 25 olika länder.

Direkt tillgång till yrket

Denna kandidat i arkitektur är fem år lång och ger direkt tillgång till det reglerade yrket av arkitektur i Spanien. Utbildningen förbereder dig för att arbeta i tvärvetenskapliga team såväl som i globala miljöer – med engagemang, arbetsmoral och sunda värderingar.

Internationellt yrke

Du kan inte bara välja mellan att studera arkitektur på spanska eller engelska, du kommer också att plugga med studenter från mer än 70 länder.

En global profession

En annan aspekt av utbildningens internationella karaktär är att vi uppmuntar studenter att åka på utbyte med prestigefyllda utländska universitet. Därför kan våra studenter hitta arbete bade i Spanien så väl som utomlands (över 90 % av studenterna får jobb)

Avancerad utrustning

Universitetet har avancerad infrastruktur och utrustning som är tillgängliga för alla studenter. Dessa används för att till exempel utveckla projekt och lära sig digitala tillverknings och 3D-trycklaboratorier. Det finns även studior och ritlokaler med mera.

Examen verifierad av NAAB

Tack vare ackrediteringen från organisationen NAAB (National Architectural Accrediting Board) kommer du efter examen ha samma rättigheter som arkitekter med amerikanska examina om du väljer att arbeta i USA.

Språk

Du kan studera på spanska eller engelska.

Information om stipendier

CEU Talent Bridge är ett ekonomiskt stödprogram för utländska studenter som vill gå sitt första år på universitetet utomlands. Stödprogrammets grundläggande mål är att belöna talanger! Programmet beviljar upp till 50% av akademiska avgifter *, beroende på kandidatens akademiska register och profil. Dessutom erbjuds möjligheten att förnya stipendiet under alla år under utbildningen.

* Akademiska avgifter är det totala priset för ett läsår; det inkluderar inte avgifterna för urvalsprocessen, förregistrerings- eller inskrivningsavgifterna.

För mer information om Kandidat i Arkitektur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att ansöka ska du ha en gått en International Baccalaureate på gymnasiet och ha godkänd B2 engelska.

Du kan ansöka till utbildningen när som helst under året.

Examen & Intyg

Kandidatexamen i arkitektur.

Kostnader

Den totala kostnaden för det första året inkluderar följande avgifter: förbokningsavgift (595 EUR); internationella gästfrihetstjänster (450 EUR) och anmälningsavgift (1.295 EUR) och slutligen studieavgifter.

Kostnaden är: 13 830 EUR per år.

San Pablo CEU University Madrid

International students

CEU San Pablo University has one of the longest traditions in the private education sector in Spain, with more than 80 years dedicated to converting the vocation of the students into their future professions. In the university students can enjoy...


Läs mer om San Pablo CEU University Madrid och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Kandidat i Arkitektur? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

San Pablo CEU University Madrid

Calle Julián Romea 18
28003 Madrid

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Kandidat i Arkitektur, please fill out the following information: