Visa studentum.se som: Mobil

LIC. Personlig Tränare

SAFE Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå
16 veckor
Heltid, distans
34 950 SEK inkl. moms
Svenska
Kommande starter
Malmö
2021-08-22 
Stockholm
2021-08-22  (Svenska)
2021-10-03 
Umeå
2021-10-03 

Videoreportage

personlig tränare

LIC. Personlig Tränare

Utbilda dig till personlig tränare

Välkommen till framtidens utbildning inom träning och hälsa. SAFE Educations utbildning Lic. Personlig tränare möter de senaste och högt ställda kraven från branschorganisationen Europe Active. Det innebär att du får en internationell licens som öppnar dörrar ute i världen. Under utbildningens gång varvar du teori med praktik, tar del av våra innovativa digitala onlinestudier och toppar med 10 fysiska dagar. Vill du gå marknadens mest innovativa tränarutbildning så har du hittat rätt.

Ta steget nu och var färdigutbildad i höst,  KOMBIDEAL är ett paketerbjudande där du blir utbildad Lic. Personlig tränare och Lic. Kostrådgivare. Kombinationen gör dig till en bred och eftertraktad tränare på en marknad där folk mer än någonsin börjat tänka på sin hälsa. 
Erbjudandet gäller till den 28 maj och utbildningsstart är den 1 juni med lärarledda digitala studier. 

Du får båda utbildningarna för 42 925 kr (ord. pris 50 900 kr). Använd rabattkoden KOMBIDEAL när du anmäler dig.


Digitala studier på nästa nivå
I den digitala plattformen finns all kunskap som vi anser att våra elever ska ta del av. Här finns filmer, bilder, interaktionsmoment och allt inlärningsmaterial. I det digitala klassrummet möter du deltagarna och utbildaren via en livestream. Här följer vi upp den teorin som du tagit del av i den digitala plattformen och sätter den under lupp. Räkna inte med timme efter timme av föreläsningar, utan här möts du istället av grupparbeten och interaktiva inlärningsmoment. Var beredd på att förbluffas över hur stort engagemang som går att skapa utan att träffas fysiskt. Det digitala skapar en flexibilitet som är svårslagen i ett annars hektiskt liv.

Stora jobbmöjligheter
Branschen gapar efter kompetenta personliga tränare. Det har vi stenkoll på. Vi har nämligen ett tätt samarbete med de några av de största träningskedjorna i Sverige. Nu ser vi fram emot att hjälp dig med att hitta rätt arbetsplats för dina kompetenser.

Utbildare från branschen
Våra utbildare är framgångsrika personliga tränare med lång erfarenhet av att samarbeta med de största aktörerna i branschen. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i träningsbranschen för att göra karriär inom träning och hälsa.

För mer information om LIC. Personlig Tränare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursinnehåll

Utbildning pågår under 4 månader och består av 12 moduler, ett specifikt tema för varje vecka. Du får din kompetens genom fyra sätt att studera:

  • MySchool: onlineutbildning (174 h)
  • MyLog: egen träning och hemuppgifter (84 h)
  • Digitalt klassrum (10 dagar) (80 h)
  • Fysiskt klassrum (10 dagar) (80 h)

Ansökan och behörighet

Minst ett års regelbunden styrke- och/eller konditionsträning. Vi rekommenderar även att du provat att träna med en personlig tränare.

Kursledare

Våra utbildare är framgångsrika personliga tränare med lång erfarenhet av att samarbeta med de största aktörerna i branschen. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i träningsbranschen för att göra karriär inom träning och hälsa.

Kostnader

34 950 SEK inkl moms

Delbetalning: I samarbete med Human Finans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning upp till 24 månader.

Examen, diplom m.m.

Vid godkänd teoretisk och praktisk examination får du Europe Actives internationella licens och ett års registrering i EREPS (European Register of Exercise Professionals).

SAFE Education

SAFE Education

SAFE är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i kan du snabbt göra karriär av ditt intresse, precis vart du vill! Behovet av duktiga tränare, coacher och rådgivare inom träningsbranschen ökar...


Läs mer om SAFE Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: LIC. Personlig Tränare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till SAFE Education

SAFE Education

Norrbyvägen 32
16869 Stockholm Bromma


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Emma Skoog
Fantastisk utbildning, Grymt bra lärare. Blev rekommenderad att gå denna utbildning, jag är supernöjd med all kunskap jag har lärt mig och nu ska jag börja jobbat direkt efter min utbildning som PT.
Johan Andrersson
Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick nya kunskaper, lärarledd undervisning var superbra
Johan Andrersson
Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick nya kunskaper, lärarledd undervisning var superbra
Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 10 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen LIC. Personlig Tränare från SAFE Education, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?