Kommande starter
Om utbildningen

Medveten gastronomi för storkök
Denna utbildning vänder sig till måltidspersonal, biträden och kockar som arbetar inom kök på skolor, inom sjukvård, personalmatsalar och lunchrestauranger som drivs i både offentlig och privat regi. Under två heldagar får kursdeltagarna handfasta tips för hur de tillsammans med sina kollegor lyckas höja kvaliteten på maten och stärka teamets kompetens. Utbildningen kombinerar teori och praktik i form av föreläsningar och praktisk matlagning.
Syftet med utbildningen är att öka kunskapen inom gastronomi för att skapa lustfyllda, vällagade, näringsbalanserade och hållbara vardagsmåltider. Utbildningen inspirerar till nya arbetssätt, medvetna och moderna matlagningsmetoder samt måltidsglädje.
Kursinnehåll
Från utbildningsprogrammet:
- Inspirationsmatlagning med fokus på kryddning och moderna matlagningsmetoder
- Recept med fokus på grönt
- Nya moderna matlagningstekniker med smak och teknik i fokus
- Menyplanering och matlagningstekniker för att tillmötesgå dagens mångfacetterade önskemål
- Grundläggande matkemi i det praktiska
- Grunderna inom näringslära och allergier
Så ansöker du
Nu kan du boka en plats till höstens kursstart. Varmt välkommen att säkra din plats!
Kostnader
7 375 kr inkl. moms (5 900 kr exkl. moms)
Intresseanmälan
Recensioner
Snittbetyg: 4,5
Underbar utbildning som både var intressant och lärorik där jag fick möjlighet att träffa nya inspirationskällor!

Restaurangakademien | Sveriges ledande gastronomiska mötesplats
Restaurangakademien erbjuder kurser och utbildningar ledda av världskända sommelierer och professionella kockar. Här finns både YH- och yrkesutbildningar för dig med passion för mat, dryck, ledarskap och service. Oavsett om du redan arbetar inom restaurangbranschen eller vill ta ett första...
En nytänkande utbildning som ledde till inspirerande samtal.