Ekonomi & ledarskap

Restaurangakademien
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
4 dagar
Heltid
12 200 SEK inkl. moms
Svenska
Startdatum: 2023-06-07 09:00 - Stockholm
Sista ansökan: 2023-06-07

Föreläsare

Ulrika Karlsson, Cattis Olsén, Jesper Johansson och Fredrik Önrup

Kursinnehåll

Från utbildningsprogrammet:

  • Nyckeltal
  • Kalkylering
  • Grundläggande Revenue Management
  • Hur man gör ekonomi begripligt
  • Rollen som chef
  • Coachande ledarskap
  • Att leda sig själv
  • Kommunikation och konflikthantering

Om utbildningen

Ekonomi & ledarskap

Denna fyradagarsutbildning riktar sig mot restaurangbranschen och lämpar sig för dig som är eller vill bli en ledande roll inom den. Utbildningen ger dig möjlighet till att bredda din kunskapsbank inom allt från lönsamhet till hur man blir en bra chef och rollfigur. Utbildningen är en sammanslagning av de två fristående kurserna Ekonomi & hållbar lönsamhetsamt Ledarskap & social hållbarhet. För ytterligare information om utbildningens innehåll kan du läsa mer om respektive kurs. Det går även bra att boka kurserna separat.

Kostnader

12 200 kr inkl. moms.

Restaurangakademien

Restaurangakademien | Sveriges ledande gastronomiska mötesplats

Restaurangakademien erbjuder kurser och utbildningar ledda av världskända sommelierer och professionella kockar. Här finns både YH- och yrkesutbildningar för dig med passion för mat, dryck, ledarskap och service. Oavsett om du redan arbetar inom restaurangbranschen eller vill ta ett första...


Läs mer om Restaurangakademien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ekonomi & ledarskap

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Restaurangakademien

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 24 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ekonomi & ledarskap från Restaurangakademien, fyll i följande uppgifter: