Visa studentum.se som: Mobil

PT Distans

Vi som startade PT-Distans har i många år arbetat med utbildningar inom hälsobranschen, och då främst med PT-& kostrådgivarutbildningar. Vetskapen om att kunna skapa något större och bättre för eleverna är vad som drog oss samman och gjorde oss till det vi är idag.

Vi bestämde oss år 2014 för att tillsammans utarbeta den ultimata utbildningen med eleverna i fokus. Resultatet är en omfattande distansutbildning med djupgående undervisning.

Utbildningens utformning är baserad på vår uppfattning om vart dagens utbildningar är bristfälliga sett till marknadens behov, och vad yrkesverksamma PT’s och kostrådgivare saknat under sin utbildning.

Vår vision är att bidra till ett hälsosamt Sverige, och en värld där brist på kunskap och expertis aldrig blir en anledning till inaktivitet. Vi ser därför till att alltid vara uppdaterade för att kunna erbjuda alla som har passion för träning och hälsa en högkvalitativ distansutbildning.


För mer information om PT Distans Utbildningar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Kost / Näringslära Ort
Kostrådgivare Flera orter (3)
Idrott / Sport
PT - Personlig tränare (Distans) Flera orter (3)
PT - Personlig tränare & kostrådgivare ( Distans) Flera orter (3)
  • = Videopresentation finns

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med PT Distans Utbildningar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

PT Distans Utbildningar Facebook

Hitta till utbildaren

PT Distans Utbildningar

Humblegatan 22
172 26 Sundbyberg


Recensioner

Filippa Peterson   |   2018-12-06
Otroligt lärorik utbildning! Att kunna lära sig så mycket som jag gjorde under så kort tid trodde jag inte var möjligt! Lärare som verkligen vet hur man tar vara på tiden på bästa sätt! Att inte bara få kunskap om olika upplägg för kost, vad som funkar för den ena men inte den andra utan också om livsstil. Hur vanor, rutiner och miljö spel...
Visa mer
          (5)
Johan Carlsson   |   2018-11-30
Jag var super nöjd med utbildningen främst för att det var välutbildade lärare med särskilda ämnen för utbildningen. Att ha lite av en expert på varje ämne tyckte jag var väldigt bra. Sen gillade jag också upplägget med full speckade helger och att alla helgerna låg efter varandra. Det var mycket att göra under denna tiden men tiden var inte så ...
Visa mer
          (5)
Andrea Skoglund   |   2018-11-28
En av anledningarna till att jag valde PT distans var att utbildningen (till skillnad från många andra) INTE är för någon särskild diet med vinklad information utan utgår istället från den vetenskap som finns idag. Otroligt heltäckande utbildning med och fantastiskt engagerad personal!
          (5)
Beställ information

För att få mer information om PT Distans Utbildningar via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
PT Distans Utbildningar
Kursrecensioner
          (4,9)
Baseras på 11 recensioner