Visa studentum.se som: Mobil

PT Distans

Vi som startade PT-Distans har i många år arbetat med utbildningar inom hälsobranschen, och då främst med PT-& kostrådgivarutbildningar. Vetskapen om att kunna skapa något större och bättre för eleverna är vad som drog oss samman och gjorde oss till det vi är idag.

Vi bestämde oss år 2014 för att tillsammans utarbeta den ultimata utbildningen med eleverna i fokus. Resultatet är en omfattande distansutbildning med djupgående undervisning.

Utbildningens utformning är baserad på vår uppfattning om vart dagens utbildningar är bristfälliga sett till marknadens behov, och vad yrkesverksamma PT’s och kostrådgivare saknat under sin utbildning.

Vår vision är att bidra till ett hälsosamt Sverige, och en värld där brist på kunskap och expertis aldrig blir en anledning till inaktivitet. Vi ser därför till att alltid vara uppdaterade för att kunna erbjuda alla som har passion för träning och hälsa en högkvalitativ distansutbildning.


För mer information om PT Distans Utbildningar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Kost / Näringslära Ort
Kostrådgivare Flera orter (3)
Idrott / Sport
PT - Personlig tränare (Distans) Flera orter (3)
PT - Personlig tränare & kostrådgivare ( Distans) Flera orter (3)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med PT Distans Utbildningar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

PT Distans Utbildningar Facebook

Hitta till utbildaren

PT Distans Utbildningar

Humblegatan 22
172 26 Sundbyberg


Recensioner

Henrik
(5)
Den här utbildningen har förändrat så otroligt mycket för mig. Hur jag tänker kring mat och hur den är grunden för vårt välmående på ett mycket djupare plan. Det känns som jag har fått veta en massa hemligheter dolda för allmänheten. Läraren är briljant med hög kompetens och ett objektivt förhållningssätt som gör kursen saklig och intelligent. J...
Visa mer
Monika
(5)
Intensiv och lärorik men samtidig jätterolig utbildning. Lärare är kompetenta och trevliga, vilket gör att man lär sig snabbt samt stämningen på lektionerna är på topp. Jag skulle kunna gå om kostrådgivarutbildningen utan tvekan, samt funderar på att gå andra slags utbildningar som PT-distans erbjuder.
Lisa
(4)
Mycket bra och omfattande utbildning, med grymt kunniga, inspirerande och pedagogiska lärare. Bra med teori varvat med praktik. Hade önskat att gå in djupare på träningsplanering/upplägg och att onlineproven var utformade på annat sätt. Kan varmt rekommendera utbildningen :)
Beställ information

För att få mer information om PT Distans Utbildningar via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
PT Distans Utbildningar
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 17 recensioner