Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av ProNordic Education

Snittbetyg: 5

Baseras på 29 recensioner.

Christine Mattsson
Tack vare den här utbildningen har dörrar öppnats och nu har jag fått ett jobb som resesäljare, knappt tre månader efter min examen. Jag rekommenderar verkligen alla som vill ta steget in i resebranschen att gå den här utbildningen. Tack finaste lärare Katarina för fantastiskt stöd och hejarop under utbildningens gång och även efteråt. Du är gul...
Visa mer
Carolina W.
Så glad att jag gick den här kursen och med lite självdisciplin lyckades jag läsa hela kursen på distans och med hjälp utav underbara kurskamrater och bästa läraren Katarina! Att klara IATA och Amadeus på första försöket var en sådan underbar känsla. Tack för en underbar tid!
Daniella R.
Är väldigt glad över att jag tog beslutet om att gå den här kursen! Med hjälp av mycket självdisciplin och att ha Katarina & klasskamraterna vid sin sida lyckades jag. Väldigt eftertraktat i arbetslivet - hade papperna påskrivna för jobb innan jag var klar med utbildningen. Om du är nyfiken - tveka inte!
Emelie W.
En omfattande utbildning som ledde till jobb kort efter avslut! Katarinas tålamod och omtanke för att alla ska förstå är otroligt! Tack för allt stöd!
Sofia A.
Kan varmt rekommendera denna utbildning! Jag har nu fått ett heltidsjobb hos Big Travel i Göteborg ca 1,5 månad efter avslutat utbildning!
Johan J.
Detta är en otroligt bra utbildning med internet-klassrum samt närträffar. Jag lyckades få jobb innan mitt svar på IATA tentan kommit. Sedan att slippa gå 2 år för samma utb. är ett stort plus. Otroligt engagerade lärare. Katarina är otroligt omtänksam & kunnig. Man blir som en stor familj!
Katia S.
Det är tack vare Dig Katarina som jag lyckades komma in i resebranschen 2001 och jobbat hos bl.a. Amex GBT, Agencia, Jade Travel, Odenresor som affärsresesäljare och reseproducent, offline och online. Har idag enormt nytta av mina IATA kunspaker på min nuvarande tjänst på Sabre. Rekommenderar starkt!
Sofie A.
För mig var denna utbildning viktigare än en akademisk examen eftersom den ledde till jobb. Jag blev erbjuden jobb innan utbildningen ens var avslutad. Otroligt professionellt team med Katarina i spetsen vägleder dig genom utbildningen på ett strukturerat sätt. Detta var den klokaste investeringen jag kunde göra för min yrkeskarriär!
Isabelle
Tack vare ProNordic Education har jag fått en drömstart inom resebranschen! En utbildning jag varmt rekommenderar för den är otroligt givande och lärorik! Stort tack ProNordic & Katarina
Katarina
Glädjen att få lotsa så engagerade kursdeltagare sedan 1999 som dessutom direkt går ut i jobb är så fantastiskt.
Sambou
En riktigt seriös utbildning som jag vill i högsta grad rekommendera om man är intresserad och studiemotiverad. Som föräldrar med barn och job men ändå kunde klara både AITA och Amadeus på första försöket är helt fantastiskt. Dessutom en underbar lärare i Katarina och bra studiekompisar.
Sofia
Otroligt bra och tack vare att jag fick både Amadeus och IATA hade jag jobb redan innan jag va klar! Rekommenderas!!
Louise
Fantastisk lärare Katarina! Rolig och mycket lärorik utbildning. Nu är det dags att ge sig ut i branschen
Sofie
Detta är den bästa utbildningen som finns för Iata-Amadeus. Det är en utbildning som för mig var viktigare än en akademisk examen eftersom det leder till jobb. Jag blev erbjuden jobb innan utbildningen ens är avslutad. Otroligt professionellt team med Katarina i spetsen vägleder dig genom utbildningen på ett strukturerat sätt. Detta var den klok...
Visa mer
Joy
Så himlans glad att jag valde denna kurs med Katarina Nygren!
Mass
En omfattande utbildning som ledde till jobb kort efter avslut! Katarinas tålamod och omtanke för att alla ska förstå är otroligt! Tack för allt stöd!
Sofia
Grym utbildning, grym lärare ! kan varmt rekommendera denna utbildning! jag har nu fått ett heltids jobb hos Big travel i göteborg efter ca 1 1/5 månad efter avslutat utbildning !
Peshawa
Bästa utbildningen inom resebranschen med Internationell IATA och utbildning i Amadeus boknings system i verklig resebyrå miljö
Osman
Vill tacka för en bra utbildning! Tack Katarina för ditt engagemang, hjälp och stöd längs vägen. Rekommenderar varmt!
Signe
Det är tack vare Dig Katarina som jag lyckades komma in i resebranschen 2001 och jobbat hos bl.a. Amex GBT, Agencia, Jade Travel, Odenresor som affärsresesäljare och reseproducent, offline och online. Har idag enormt nytta av mina IATA kunspaker på min nuvarande tjänst på Sabre. Rekommenderar starkt!
Ann-Christine
En enormt rolig tid och helt underbar lärare plus att man fått vänner för livet . En kurs som verkligen är rolig att gå. ❤❤❤
Shan
The BEST distance course I ever experienced. Den här typen av distansutbildning är utomordentlig! Vi "träffades" och "diskuterades" jämt och ständigt på vårt "classroom" på internet. Vi fick jättebra material inkl. video film så att vi kan ha hemma lektion själva. Catarina är absolut en av de bästa/sötaste lärarinnor! Hon är inte bara kunnig uta...
Visa mer
Malda
Vilken fantastisk, men sju helsike jobbig kurs! När jag fick boken den första dagen vi träffades i Stockholm tänkte jag, vad har jag gett mig in på.. Men med en fantastisk lärare och underbara kurskollegor så klarade jag Amadeus & IATA på första försöket. Otroligt vilken resa! Tack Katarina för att du gör det möjligt för oss att gå denna rolig...
Visa mer
Christer
Mycket engagerade lärare. Trevliga lokaler i centrala Stockholm vid de fysiska tariff träffarna. Känns tryggt att ProNordic Education har utbildat runt 950 elever sedan 1999 och fått så många fina utmärkelser.
Daniella
Är väldigt glad över att jag tog beslutet om att gå den här kursen! Med hjälp av mycket självdisciplin och att ha Katarina & klasskamraterna vid sin sida lyckades jag. Väldigt eftertraktat i arbetslivet - hade papperna påskrivna för jobb innan jag var klar med utbildningen. Om du är nyfiken - tveka inte
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in