Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

ProNordic Certified Training center

Om ProNordic Education

ProNordic Education tilldelades och utnämndes åren 2015, 2016, 2017 till Bästa IATA utbildare Europa, något som vi är mycket stolta över!

ProNordic Education är ett IATA Authorized Training Center (ATC) som utbildat över 900 kursdeltagare i Internationell IATA och Amadeus sedan 1999. Vi startade som en ettårig påbyggnadsutbildning och år 2004 utvecklades utbildningen till en till största del distansutbildning där vi lyfte ut de yrkesämnen branschen kräver – Internationell IATA och reguljärbokningssystemet Amadeus. Våra utbildare har yrkeserfarenhet sedan 1985 och vi är noga med att utbilda i uppdaterad miljö. Vi samarbetar bland annat med Amadeus Scandinavia och Resebemmanning.

Efter avslutat utbildning 

En tredjedel av våra kursdeltagare går ut i arbete direkt efter avslutade studier!

Mycket tack vare att vi bland annat utbildar Amadeus reguljärbokningssystem i en verklig resebyråmiljö med en avslutande examen och bokningsbehörighet. Utbildningspersonalen är aktivt verksamma i branschen. Våra avgångselever arbetar i dag bland annat på TICKET, Resia, Big Travel, Etraveli Scandorama m.fl. Några av våra kursdeltagare driver i dag egen resebyråverksamhet som till exempel Luu Travel, Go To Greece, Transylvanien Resor, Gordin Travel, UNO Travel m.fl.

Vi har under årens lopp skapat ett mycket starkt kontaktnät med tidigare kollegor och avgångselever. Detta har gjort det möjligt att lotsa ut våra kursdeltagare i arbete till en fantastisk bransch.

ProNordic Education vänder sig till privatpersoner som vill börja arbeta inom resebranschen och resebyråpersonal som vill vidareutveckla sina kunskaper. Utbildningen vänder sig även till gymnasieskolor, folkhögskolor och universitet inom turismprogrammet.

Vi har flera års erfarenhet och samarbete med folkhögskolan på flera av våra kurser.


För mer information om ProNordic Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med ProNordic Education

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: ProNordic Education

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

ProNordic Education

Skeppargatan 8
114 52 Stockholm

Tel: 08662 06 00
Mobil 0733860330
Fax 086676565
pronordic.eu

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 29 recensioner.

Christine Mattsson
Tack vare den här utbildningen har dörrar öppnats och nu har jag fått ett jobb som resesäljare, knappt tre månader efter min examen. Jag rekommenderar verkligen alla som vill ta steget in i resebranschen att gå den här utbildningen. Tack finaste lärare Katarina för fantastiskt stöd och hejarop under utbildningens gång och även efteråt. Du är gul...
Visa mer
Carolina W.
Så glad att jag gick den här kursen och med lite självdisciplin lyckades jag läsa hela kursen på distans och med hjälp utav underbara kurskamrater och bästa läraren Katarina! Att klara IATA och Amadeus på första försöket var en sådan underbar känsla. Tack för en underbar tid!
Daniella R.
Är väldigt glad över att jag tog beslutet om att gå den här kursen! Med hjälp av mycket självdisciplin och att ha Katarina & klasskamraterna vid sin sida lyckades jag. Väldigt eftertraktat i arbetslivet - hade papperna påskrivna för jobb innan jag var klar med utbildningen. Om du är nyfiken - tveka inte!
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 29 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från ProNordic Education, fyll i följande uppgifter: