Visa studentum.se som: Mobil

ProNordic Certified Training center

Om ProNordic Education

ProNordic Education är ett IATA Authorized Training Center (ATC) som utbildat över 900 kursdeltagare i Internationell IATA och Amadeus sedan 1999. Vi startade som en ettårig påbyggnadsutbildning och år 2004 utvecklades utbildningen till en till största del distansutbildning där vi lyfte ut de yrkesämnen branschen kräver – Internationell IATA och reguljärbokningssystemet Amadeus. Våra utbildare har yrkeserfarenhet sedan 1985 och vi är noga med att utbilda i uppdaterad miljö. Vi samarbetar bland annat med Amadeus Scandinavia och Resebemmanning.

En tredjedel av våra kursdeltagare går ut i arbete direkt efter avslutade studier. Mycket tack vare att vi bland annat utbildar Amadeus reguljärbokningssystem direkt i verklig resebyråmiljö i Amadeus licenser med en  avslutande examen och bokningsbehörighet. Utbildningspersonalen är aktivt verksamma i branschen.

Våra avgångselever arbetar i dag bland annat på TICKET, Resia, Big Travel, Etraveli Scandorama m.fl. Några av våra kursdeltagare driver i dag egen resebyråverksamhet som till exempel Luu Travel, Go To Greece, Transylvanien Resor, Gordin Travel, UNO Travel m.fl.

Vi har under årens lopp skapat ett mycket starkt kontaktnät med tidigare kollegor och avgångselever. Detta har gjort det möjligt att lotsa ut våra kursdeltagare i arbete till en fantastisk bransch.

ProNordic Education vänder sig till privatpersoner som vill börja arbeta inom resebranschen. Till resebyråpersonal som vill vidareutveckla sina kunskaper. Till gymnasieskolor, folkhögskolor och universitet inom turismprogrammet.

Vi har flera års erfarenhet och samarbete med folkhögskolan på flera av våra kurser.

ProNordic Education tilldelades och utnämndes åren 2015, 2016, 2017 till Bästa IATA utbildare Europa, något som vi är mycket stolta över.

Vi som arbetar på och för ProNordic Education:

Katarina Nygren            Utbildning
Christer Jansson           Marknad
Ponthus Blomqvist        IT
Emmi Humbla               Ekonomi

Kjell Eriksson                Distansklassrummet Fronter 


För mer information om ProNordic Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Kostnader

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med ProNordic Education

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

ProNordic Education

Skeppargatan 8
114 52 Stockholm

Tel: 08662 06 00
Mobil 0733860330
pronordic.eu

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 28 recensioner.

Carolina W.
(5)
Så glad att jag gick den här kursen och med lite självdisciplin lyckades jag läsa hela kursen på distans och med hjälp utav underbara kurskamrater och bästa läraren Katarina! Att klara IATA och Amadeus på första försöket var en sådan underbar känsla. Tack för en underbar tid!
Daniella R.
(5)
Är väldigt glad över att jag tog beslutet om att gå den här kursen! Med hjälp av mycket självdisciplin och att ha Katarina & klasskamraterna vid sin sida lyckades jag. Väldigt eftertraktat i arbetslivet - hade papperna påskrivna för jobb innan jag var klar med utbildningen. Om du är nyfiken - tveka inte!
Emelie W.
(5)
En omfattande utbildning som ledde till jobb kort efter avslut! Katarinas tålamod och omtanke för att alla ska förstå är otroligt! Tack för allt stöd!
Beställ information

För att få mer information om ProNordic Education via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 28 recensioner.