Visa studentum.se som: Mobil

Polisen

PolisenPolisprogrammet

Som polis har du en möjlighet att göra skillnad i samhället. Du har möjlighet att ge utsatta människor trygghet och att göra samhället till en säkrare och bättre plats för alla. Som polis är du en viktig del i demokratin och ska försvara den enskilda människans rätt att få uttrycka sina åsikter. Du är åsiktsneutral och stabil och kan hantera svåra situationer med lugn och personligt engagemang.

Polisutbildningen finns på tre olika orter. I Solna, Umeå och Växjö. Du har också möjlighet att studera till polis på distans.

För att bli polis behöver du inte vara stor och stark. Du måste däremot ha bra hand med människor. I en polis vardag är medkänsla, lugn och engagemang de viktigaste egenskaperna.

Polisyrket är ett yrke för dig som vill ha ett intressant och omväxlande yrke. Ett yrke för dig som är bra på att samarbeta och har en hög social kompetens samt vill vara med och bidra till ett bättre samhälle för alla.

Välkommen till en ny spännande karriär som polis.


Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Säkerhet / Försvar
Polis Utbildningsform Längd Ort
Polisprogrammet Klassrum, Distans Flera orter (4)

Visa alla

Hitta till utbildaren

Polisen


Tel: 11414
polisen.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

kr.
(5)
Kanonskoj med varierande lära av praktiskt juridik. Mycket stora möjligheter till jobb.
88
(5)
helt fantastiskt
dd
(5)
Mycket fina lokaler och erfarna lärare. Bra studieupplägg med god sammanhållning. Ingen direkt konkurrens då alla där kämpar mot gemensamma mål.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.