Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Utbildningstyp: Yrkesutbildning
Utbildningsort: Distans
Längd: 10 timmar
Studiestöd: Nej
Startdatum: Löpande starter - Distans

Excelpaketet

Läs Excelpaketet online

Studera Excelpaketet online

Ett lätt, enkelt och roligt sätt att fördjupa dig i Excel!
Anmäl dig idag och starta imorgon.

Vill du förbättra dina kunskaper i Excel?

I samarbete med Learnesy erbjuder vi ett utbildningspaket i Microsoft Excel. Pedagogiken på Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter, med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd utbildning tilldelas du ett intyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar 249 pedagogiska videolektioner i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå!

Vi har löpande starter under hela 2018, med undantag för skollov.

För vem passar kursen?

Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare, men också till dig som regelbundet arbetar i Excel men känner att du har mer att lära och få ut av programmet. 

Kursens mål 

Excelpaketet ger dig tillgång till Learnesys tre kurser i Excel och kommer ge dig "ett svart bälte" i Excel. Du får full tillgång till kurser som ger dig de rätta grunderna i programmet men som också på djupet går igenom de viktiga områdena Funktioner och Pivottabeller.

För mer information om Excelpaketet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskaper

Kursen ställer inga krav på förkunskaper.

Tekniska förutsättningar

Kursen är inspelad i Excel 2016 och fungerar bra för alla med Office 2007/2010/2013/2016/365. Har du Excel på engelska eller en äldre version av Excel kommer du fortfarande ha stor nytta av kursen. Har du däremot en Mac-book kan du uppleva större skillnader i gränssnitten.

Kursinnehåll

1. Excel, Komplett
2. Excel, Funktionsguide
3. Fördjupning Pivottabeller

Kursen omfattar totalt 249 videolektioner som är indelade i tre olika kurser. Som alla Learnesys kurser består lektioner av korta filmer på 1-3 minuter, allt för att det ska vara enkelt och roligt för dig att ta till dig kunskapen.

Kurserna är indelade i kapitel så att det ska vara lätt för dig att navigera, och med Learnesys favoritfunktion kan du själv spara de lektioner du känner att du snabbt vill kunna återgå till för att repetera.

Excelpaketet ingår iOfficepaketet onlinetillsammans med kurserna Outlook, PowerPoint, och Word. Klicka på länken ovan för att läsa mer och boka hela kurspaketet för en lägre avgift.

Kursmaterial

Allt kursmaterial som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på finns på ditt personliga konto som du kommer åt genom att du loggar in på kurssidan. 

Tentamen

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet. När du har svarat rätt på alla prov får du ett diplom som ett intyg på att du har klarat av utbildningen. Efter att du har fått diplomet har du fortsatt tillgång till alla lektioner. 

Kostnader

3744 kronor inklusive moms. 

Påhlmans handelsinstitut

Påhlmans handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder kurser och utbildningar i ekonomi, juridik och HR. Sedan vi grundades 1881 har Påhlmans Handelsinstitut hjälpt över 300.000 personer att komma vidare i sina karriärer, det vill säga att hitta ett nytt jobb, kvalificera sig för en ny tjänst...


Läs mer om Påhlmans handelsinstitut och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Excelpaketet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Påhlmans handelsinstitut

Box 19193 Hagagatan 23 A, Box 191 93
104 32 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om Excelpaketet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
          (4,0)
Baseras på 12 recensioner
Se alla skolans recensioner