Visa studentum.se som: Mobil

Arbetsrätt I, online

Påhlmans Handelsinstitut
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
3 veckor - 4 månader
Deltid, distans
Icke studiemedelsberättigad
6 093,75 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande starter - du bestämmer startdatum. - Distans

Arbetsrätt I, online

I denna kurs reder vi ut olika begrepp, vi gör djupdykningar i lagtexter och söker information via internet då vårt arbetsområde inom lönehantering ständig förändras via lagar och regler. Arbetsrätten beskriver hur förhållandet mellan arbetstagare och arbetsgivare ska gå till.

Om kursen

Vi har en mängd olika arbetsrättsliga lagar i Sverige och i denna kurs studerar vi de viktigaste för dig som arbetar med lönehantering. 
Kursen startar när det passar dig och du har tillgång till den under fyra månader från inloggningsdagen. Det ger dig friheten att studera när, var och hur mycket du vill under den perioden.
Minst en gång per vardag får du svar på dina frågor av läraren via studieplattformen.

Kursens mål

Efter kursen har du goda kunskaper om hur förhållandet mellan arbetstagare och arbetsgivare ska gå till och du kan läsa och tolka lagtexter kopplade till lönerelaterade frågor. 

Så här går det till

I denna onlinekurs får du tillgång till interaktivt material bestående av undervisning via nedladdningsbara filer, övningsuppgifter och tydliga instruktioner genom text och bild. Vi tar upp några utvalda lagar och tolkar samt läser lagtexten.
I kursens samtliga kapitel finns ett avsnitt som heterFrågor & Svar, vilket fungerar som en studiecirkel. I detta avsnitt tas aktuella frågor upp och kan följas samt kommenteras av alla kursdeltagare i din grupp. Allt material och samtliga moment i onlinekursen är tillgängliga via din webbläsare i datorn och fungerar även via mobiltelefon och läsplatta. 

Du väljer tempo på kursen själv; halvfart, normal eller intensiv. Tidigast är du klar efter två - tre veckor och som längst kan du studera i fyra månader efter start och inloggning. 

Du meddelar läraren när du vill skriva tentamen och ni kommer överens om vilken dag och tid den läggs upp för dig i studieplattformen. Tentamen är tidsbegränsad till två timmar efter inloggning.

Våra lärare är aktivt yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Regelbundna utvärderingar med deltagarna säkerställer att pedagogiken ligger på en hög nivå. 

Frågor? Välkommen!

Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Så ansöker du

Anmälan
Skolan tar emot anmälan löpande under året så du kan starta dina studier när det passar dig. Under lov är den administrativa bemanningen begränsad på skolan, då kan det ta längre tid för att få inloggningsuppgifterna - våra onlinelärare arbetar dock som vanligt.

Tekniska förutsättningar
Du har tillgång till egen dator. Vi rekommenderar den senaste versionen av webbläsare Google Chrome eller Firefox. Du ska kunna ladda ner och läsa filer som excel och pdf då det ingår i kursmaterialet.
För PC: Operativsystem Windows 10, 8 eller 7 i Windows.

Kostnader

4 875 kronor inklusive moms (25 %).
Frivillig tentamen samt eventuell omtentameningåri priset.

Fortsatta studier

En direkt fortsättning för dig som vill bygga på dina kunskaper är Arbetsrätt II. Där studerar du ytterligare relevanta lagar och får en fördjupning i juridiska resonemang som du har nytta av i ditt arbete med löner.

Om du vill lära dig mer om löner är Löneadministration I kursen för dig. I den kursen får du praktisera dina kunskaper i Arbetsrätt och du lär dig att göra löneberäkningar, både manuellt och med dataprogram. Kursen kan du läsa hos oss på dagtid, kvällstid eller parallellt med arbete som en onlinekurs.

Även Jöken - Juridisk översiktskurs är en naturlig fortsättning om du vill lära dig mer om våra lagar och regler i Sverige. Den kursen läser du på kvällstid i klassrum hos oss eller som en onlinekurs.

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut


Välkommen till Påhlmans Handelsinstitut!

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder utbildningar och kurser inom ekonomi, juridik, ledarskap, dataprogram och HR. Något som är unikt för Påhlmans Handelsinstitut är kombinationen av teori och praktik som uppskattas av våra studerande. Hög kvalitet och trivsel är en genomgående och viktig del av...


Läs mer om Påhlmans Handelsinstitut och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Arbetsrätt I, online

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Påhlmans Handelsinstitut

Box 19193 Hagagatan 23 A, Box 191 93
104 32 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om Arbetsrätt I, online via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 12 recensioner.
Se alla skolans recensioner