Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Allmän kurs - 8 inriktningar

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Somaye Ghorbani
(5)
Mycket bra! Fantastiska personal och läraren.
Hamida Haji
(5)
Utbildningen har varit väldigt bra. Jag har lärt mig mycket saker inom de sju olika ämnen. Det är bra att ha kunskap inom olika riktlinjer eftersom det kan ha nytta i livet. Mitt språk har utvecklats ännu mer och utbildningen har hjälpt mig att tala svenska på ett kunskapligt sätt.
Ehssan
(5)
Bästa folkhögskolan och lärare
Johanna
(5)
Här kände jag verkligen mig som hemma. Mycket trevlig och mysig omgivning. Både personal, lärare och elever höll god ton, visade varandra respekt och var trevliga mot både elever och varandra sinsemellan. Kunde inte ha önskat mig någon bättre skola!
Juan De Godoy Suyama
(5)
Efter att ha kommit från en turbulent upplevelse på en vanlig gymnasiumskola, var det skönt att kunna fokusera på studierna igen med ett litet nytt start på Östra Grevie. Lärarna är underbara och har alltid förståelse för kursdeltagarna, vilke föränklar studieprocesse enormt. En underbar skola med den bästa restaurangen i Östra Grevie!
Enisa
(5)
Ger 5 stjärnor eftersom har börjat läsa på ÖG sedan 2015 och kunde inte alls prata svenska men med hjälp av alla lärare står jag på min ben idag. Rekommenderar stark!
Fooz
(4)
Det var fantastiskt upplevelse under min tid. Trevliga lärare fantastisk deltagare. Man fick vänner för livet samt studerat upp alla mina gymnasiet ämnen. Rekommenderar starkt!
Peter
(4)
En väldigt bra folkhögskola! Jag kom dit efter en längre tids sjukdom, och lärarna hjälpte mig komma på fötter igen. Jag blev snabbt studievan igen och kom vidare i mina studier snabbt. Träffade många vänner för livet och miljön är så vacker man kan få i Skåne!
Hanna
(4)
Efter mina tre år på gymnasiet saknade jag betyg i många ämnen och trodde därmed att det var kört för min del! Östra Grevie folkhögskola gav mig en chans till att läsa upp alla de ämnen jag behövde och förberedde mig samtidigt inför högskolan.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in