Visa studentum.se som: Mobil

OSM Aviation Academy

OSM Aviation Academy (tidigare Scandinavian Aviation Academy) grundades 1963 och är idag Sveriges ledande flygskola inom pilotutbildning. Genom vårat Airline Ready Pilot koncept får du all den kunskap och alla färdigheter du behöver för att lyckas i din karriär som professionell pilot. Oavsett om du väljer den integrerade eller modulära vägen till ditt mål.

OSM Aviation Academy erbjuder professionell pilotutbildning vid flygskolorna i Västerås, Fort Lauderdale, USA, och Arendal, Norge.

 

Airline Ready Program, Sverige - Vill du inte prova lyckan i USA, men är ändå intresserad av en integrerad och effektiv pilotutbildning av hög kvalitet? Här har vi även ett integrerat program som ges fullt ut från vår bas i Västerås, Sverige. Programmet innehåller aningens mindre än vad programmet i USA gör, men båda programmen ger de behörigheter och certifikat som Europeiska flygbolag kräver och som är reglerade av EASA (European Aviation Safety Agency). 

Airline Ready Program, Norge - I september 2018 öppnade vi en ny bas i Arendal, Norge, där vi också erbjudar ett integrerat program som tar dig från lite eller ingen flygerfarenhet till att ha alla de certifikat och behörigheter som krävs för att kunna jobba som First Officer på ett europeiskt flygbolag. Programmets längd är cirka 20 månader.

OSM Aviation Academy har en lång erfarenhet av flygutbildning, med bolagsinriktade procedurer, erfarna instruktörer och en modern flygplansflotta. Skolans flygplan är utrustade med G1000 ”glascockpit”, likt flygbolag standard, och i 2019 anlände en ny 737NG simulator till skolan. Många av våra elever värdesätter högt att utbildningen är anpassad till flygbolagens krav och att OSMAA använder procedurer och terminologi på precis samma sätt som de europeiska flygbolagen gör. 

Det erbjuds även ett utbud av modul kurser, bland annat ATPL(A) Teori, CPL/ME/IR, APS Multi Crew Cooperation (MCC), Multi Crew Cooperation course (MCC), UPRT (A) och Flyginstruktör kurs, (FI).

Vill du bli pilot? Då är OSM Aviation Academy skolan för dig!


För mer information om OSM Aviation Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - OSM Aviation Academy

Yrkesutbildning
Fordon / Transport
Flyg Utbildningsform Längd Ort
Pilotutbildning - Airline Ready Program Norge Klassrum Arendal
Pilotutbildning - Airline Ready Program Sverige Klassrum Västerås

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: OSM Aviation Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

OSM Aviation Academy

Kategorier

Flyg

   Pilot

Fordon / Transport

   Flyg

Kontaktuppgifter till OSM Aviation Academy

OSM Aviation Academy


Tel: 004741770007
www.flyosm.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 9 recensioner.

Felix
Verkligen en kvalitativ och bra utbildning som har ett namn för sig runt om bland företagen ute på marknaden. En av de bästa tiderna i mitt liv utan tvekan med bra instruktörer och flera nya goda vänner! En bra väg in på en rolig bransch!
Andreas
Utbildningen håller hög standard och instruktörerna är mycket professionella!
Simon
Stort tack för 18 fantastiska månader! PPP programmet förberedde oss mer än väl inför vår Airline Jobb intervju som skolan gav oss i slutet av programet
Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från OSM Aviation Academy, fyll i följande uppgifter: