Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Svenska

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 16 recensioner.

Linus
(5)
Sen första dagen av kursen så finns det en veckoplanering som visar vad du ska göra samt när du ska göra det. Detta underlättar enormt för att få ett lugn i studierna samt att man får mer koll på alla uppgifter och kan planera utifrån de. Har haft en enormt bra lärare som ger snabb och bra feedback på alla uppgifter men även ger dig tiden att ko...
Visa mer
Taslima
(5)
Jag trivdes bra med min lärare vilket jag tycker är väldigt viktigt.
Abdelhafiz Abakar
(4)
Jag tycker personligen att NTI skolan är en väldigt bra skola eftersom den ger möjlighet till alla som vill studera. I NTI skolan hinner man verkligen jobba och studera samtidigt, som förälder har man även möjlighet att studera i den skolan. Utöver det är det lätt att få kontakt med lärarna och få den hjälp man behöver osv.
Edina
(5)
Studerade svenska 3 på NTI. Var både nöjd med utbildningen men också min lärare jag hade. Hon var väldigt aktiv och svarade alltid fort exempelvis när jag fastnade i någon uppgift m.m vilket jag som person tycker är viktigt att läraren också är engagerad och bryr sig. Trots att svenska inte är min starka sida så tyckte jag att det gick rätt bra ...
Visa mer
Thea Prucha
(5)
Utbildningen var väl planerad, mycket bra upplägg och lätt att följa. Läraren Tove Dahlberg var ett enormt stöd och väldigt engagerad. Jag lärde mig mycket av både lärare och kurs och än idag är denna kurs en av mina favoriter. Tack!
Jennie
(5)
Supernöjd med allting. Upplägget och allt vad det innebär.
Cissi
(4)
Hyfsat svår kurs, men bra lärare och snabba återkopplingar från läraren.
Robert Hernes
(4)
Den var hektisk med tanke på att jag jobbade heltid samtidigt som jag studerade heltid men det gick bra. Kursen var relativt lätt för mig då jag lärde mig allt redan i skolan men blev underkänd på grund av mitt frånvaro på proven. Eftersom jag inte behövde mycket hjälp så kan jag inte säga så mycket om min lärare eftersom vi bara pratade vid bet...
Visa mer
Sophie
(5)
Jättebra undervisning digitalt och även kontakt mellan lärare och elev. Uppskattar att lärare såg min livssituation och hjälpte mig så gott de kunde för att jag skulle hinna med studier.
Jennie
(4)
Bra, kunnig lärare (svenska) och trevligt bemötande i samtal och meddelande. Lite annat upplägg än andra skolor men fungerade bra ändå.
Johanna Sundell Lennertorp
(5)
Mycket bra utbildning och bra stöd ifrån både lärare och administrationen. Lätt tillgängliga och hör av sig om dem ej är på plats. Kan varmt rekommendera denna kurs om ni behöver läsa den och stödet man får från lärarna och administration är guld värt om man har det lite kämpigt i skolan.
Krille
(5)
Urvalet av böcker som skall analyseras lämnar en del att önska. Men kursen som sådan var faktiskt givande. Får även tacka för pedagogiskt och tålmodigt bemötande från lärare.
emelie
(5)
jag är jätte nöjd med hur kursen är upplagd och att man till skillnad från en fysisk skola faktiskt kan gå tillbaka till lektionerna och titta igen.
Tidora Agirman
(5)
Jag tycker att allt har varit bra, läraren svara snabbt på frågor. Jag fick den hjälp jag behövde.
Jose
(5)
Smidigt att läsa. Lätt att komma i kontakt samt får man konstruktiva respons vi eventuella komplettering.
Morten
(1)
Usel skola att läsa distansutbildning på! Jag fick ingen som helst feedback på uppgifterna jag lämnade in, och då menar jag ingen respons alls. Det innebar att jag inte visste hur jag låg till överhuvudtaget, och med det förlorade jag motivationen och lade ner studierna. Jag har nu återupptagit studier, men via Hermods som är helt suveräna.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in