Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av NTI-skolan

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 145 recensioner.

Maximilian Nylund
(5)
Väldigt ren platform, väldigt trevlig och hjälpsam personal. Bra jobbat! Marcus är bäst.
Jose
(5)
Smidigt att läsa. Lätt att komma i kontakt samt får man konstruktiva respons vi eventuella komplettering.
Samuel
(4)
En bra utbildning som du enkelt kan följa varje dag. Det står exakt vad du ska göra varje dag vilket är bra. Lätt att få kontakt med lärare om det skulle behövas. Det ända lite negativa med utbildningen är att matematikvideorna som är länkade inte var de bästa. De funkar men, de går igenom saker på ytan och inte de lite svårare sakerna. Så det b...
Visa mer
Zaneta
(5)
Jätte bra skola, perfekt att kunna plugga på distans, när och hur man vill. Varmt rekommenderas
Cia-Pia
(4)
Passar bra för oss som behöver läsa för att bli mer behörig till ett jobb. Passar bra om man både ska läsa och jobba.
Mariam
(5)
Jag studerade i NTI-skolan /sva 1,2,3/ distans. Jag fick ut mycket av mina studier och jag var entusiastisk eftersom metoden att fråga uppgifter är bra och lärarna var hjälpsamma och bra.
SB s
(5)
Jag har gått distansutbildning två månader på NTI skolan. Jag har läst historiekursen här. Jag tycker att NTI skolan är en bra skola för att man kan prata med lärarna väldigt lätt o snabbt. Min lärare är väldigt snäll samt duktig och har mycket kompetens inom ämnet historia. Jag fick lära mig mycket om historia här. Jag fick den hjälp jag behövd...
Visa mer
Jihan
(4)
Att studera med dem var till stor hjälp, jag lärde mig mycket om svenska och lärarna var bra och snälla mot alla.
Nana Ismail-Ogli
(5)
Tack för lärorik utbildning med kompetent personal.
Qianping Lou
(4)
Jag tycker att NTI är bra för att studietiden är ganska flexibel och lärarna är ansvarsfulla
Therese
(5)
Snabb återkoppling!
Norin Sultana
(5)
Jag tycker att undervisning på NTI skolan är helt fantastisk och det kan vara perfekt med två eller tre obligatoriska möten med läraren i början - mellan kurs och med sista uppgifterna.
Kajal
(5)
Jag är väldigt nöjd och har lärt mig mycket - även då vi inte varit på plats så har lärare gett bra feedback och visat vägen på ett bra sätt!
Marre
(5)
Bra skola med trevliga lärare!
Mohammad Osman
(4)
Det går bra att utveckla med mitt språk, därför är jag nöjd, dessutom få lära mig nya ord hela tiden.
Mohamed Yusuf
(5)
Med hjälp av Nti-skola klarade jag 4 av 6 kurser som jag skulle komplettera för att komma in i Universitetet, allt detta händer under 4månader samtidigt jag jobbade heltid och pluggade 100%. Helt enkelt det bästa skola med de bästa och ärligaste lärarna.
Dawit T
(5)
Jag tycker att NTI skolan är en anpassande skolan för mig som är anställd på heltid. Jag hinner plugga och arbeta samtidigt. Distansundervisning på NTI skolan är faktiskt värt
Zayna Kroma
(5)
Jag trodde att det var mycket svårare att plugga online, men jag tycker att allt är tydlig och lätt att komma in och det känns faktiskt bra.
Jadwiga Johansson
(5)
Jag är nöjd med skolan och lärarna
Amin
(5)
Att lära sig vid NTI är roligt och mycket viktigt, det innehåller mycket värdefull information förutom bra lärare som vill kommunicera kunskap till oss.
jj
(4)
Denna skola är bra för människor som vill läsa på distans. Jag kan säga att de har tillgängliga lärare som är villiga att hjälpa om det behövs. Jag gav 4 ut 5 eftersom det för mig som inte talar flytande svenska är mycket svårt att förstå kurserna. Vissa lärare ger inget annat läromedel eller rekommenderar inte webbplatser att kolla upp som rela...
Visa mer
Kamaal
(4)
Jag tycker att lärarna var bra
Sandra Larsson
(5)
Jag tycker det är mycket bra att man kan ha på distans. Är super nöjd med skolan jag går i. Samtidigt så tycker jag det är bra att ni kan samarbeta med andra skolor så som skara kommun.
Nada
(3)
Jag är nöjd att jag läser NTI-skolan. Våra lärare var trevliga, snälla och hjälpsama. När jag behöver hjälp på någon uppgift får jag svaret direkt. Tack så mycket för allt.
Pauline Martinsson
(5)
Mycket bra utbildning. Jag har ökat min kunskap och förståelse för invandrare, flyktingar. Fått grepp om och kunskap om migration, migrationspolitik, kulturer,integration, lagar och regler etc Dock saknar jag filmer/filmklipp i schemat och uppgifter under kursens gång. Det kunde vara ner av den varan.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in