Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av NTI-skolan

Snittbetyg: 4

Baseras på 312 recensioner.

Linda

Jag har läst en del kurser genom NTI och är väldigt nöjd med skolan och dess upplägg, tills nu i den sista kursen i utbildningen. När jag kontaktade läraren i denna kurs för att få hjälp blev jag nekad hjälp eftersom jag läst andra kurser och dessutom fått A i dem. Boken är inte mycket till hjälp för att lösa uppgifterna. Du måste ha erfarenhet ...

NTI-skolan Kommentar:
Hej Linda! Vi beklagar att du inte är nöjd med din senaste kurs hos oss. Självklart ska du ha möjlighet till hjälp från din lärare. Bra att du tog möjligheten att byta kurslärare, om än senare än du hade önskat. Vi kommer att ta din feedback vidare. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och ger oss möjlighet att förbättra oss. Vä...
Visa mer
Linda

Väldigt bra kurs med en tydlig och engagerad lärare. Jag har haft lätt att hänga med i lektionerna och är det något jag inte förstått har jag frågat min lärare som förklarat på ett bra sätt för att jag ska förstå. Rekommenderas!

Linda

Detta är den kurs jag lärt mig mest i som jag kommer att ha nytta av både i arbetslivet och privat. Här får man lära sig att använda olika funktioner i officeprogrammen. Jag trodde att jag kunde word och excel ganska bra, men jag har lärt mig otroligt mycket. En väldigt bra lärare som förklarar bra och är engagerad.

Linda

Väldigt bra kurs med mycket lärande inom redovisning. I kursen får man videoinspelade lektioner som tydligt förklarar och visar hur redovisningen går till. Fantastisk lärare som var lugn och förklarade bra och metodiskt. En av de bästa kurser jag gått!

Lauri Hillberg

Jag tycker det gått bra, vi hittade ett sätt jag kunde arbeta på som funkade för mig, hade inte exel så jag fick skrivit ut en del uppgifter och utfört det med blyertspenna på papper och det är så jag lärde mig en gång och funkar bäst för mig, löste det sen med genomgångar på skype, hade inte funkat om min lärare inte varit flexibel och förståe...

Visa mer
Puresky

Jag Gjorde flera många ämne, lärarna bedömer hur de vill, och det är ren tur vilken lärare man får, man får ingen hjälp av skolan.. Man kommer att bli helt besviken på din insats under kursen. Även om du har ett allvarligt problem, om du är sjuk och har ett läkarintyg så hjälper ingen dig och i slutändan blir du bara besviken.

NTI-skolan Kommentar:
Hej Puresky,
Det är mycket tråkigt att höra att du upplever vår skola på det här sättet. Om du upplever problem under studierna har du alltid möjlighet att via ditt elevrum kontakta vårt elevteam som kan hjälpa dig vidare utifrån vad just du behöver hjälp med.

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet.

Vänliga hälsningar, NTI-skolan
Sara L

Kursen Redovisning med Anders Norberg är mycket tydlig. Varje lektion har en inspelad video där ämnet gås igenom, tydliga uppgifter och enkelt att förstå upplägget. Läraren känns som en person som brinner för ämnet och att lära ut, svarar och ger feedback. Den bästa kursen jag läst vid NTI-skolan!

Anna A.

Jag läste kursen "Redovisning 1" på NTI-skolan och jag är nöjd med mina studier och de kunskaper jag fått. Läraren Anders Norberg är trevlig som person och professionell som lärare. Under studier fick jag snabbt återkopplingar och svar på frågor.

Linda

Det är min första erfarenhet av skolan, det har varit mer än bra för mig. Metoden är utmärkt och planen är mycket bra, läraren är väldigt samarbetsvillig och hjälper mycket, då han svarar direkt på alla frågor. Jag älskade skolan och hur den lärdes ut och jag hoppas kunna studera där igen.

Paschalis Botsis

Det har varit en riktigt begåvade upplevelse för mig. Jag fick lära mig allt jag behövde i kursen och jag hade även möjlighet att använda en bokförings program online. Min lärare är engagerad och jag fick väldigt mycket hjälp av honom och svar till alla frågor jag hade. Filmarna som finns i kursen är väldigt givande och läraren hade intresse att...

Visa mer
Annika

Mycket bra kurs och lärare. Fick bra respons och input av läraren.

Linda

Det är är den kurs jag har lärt mig mest av under min tid hos NTI-skolan. Bra övningar och bra lektioner där läraren förklarar bra. Även skolan är en mycket bra skola med kompetenta lärare som är bra på att hjälpa till och förklara vid eventuella problem. För de som har disciplin att studera på distans rekommenderar jag detta.

Jessica Stjernkvist

Jättebra upplägg, bra med repetitionsfrågorna. Superbra kurs sammanfattat

Mia

Väldigt bra utbildning! Jag lärde mig mest under den här kursen än på några andra. Min lärare Anders var väldigt tydlig och pedagogisk.

Sofie Mijatov

Bra webportal. Bra att man kunde repetera varje dag.

Belinda

Som så många andra skrivit om administration känner jag också att all lust att plugga försvinner genom denna kurs. Meningen är att vi ska lära oss men känns som att många är uppgifter är baserade på att man redan jobbade inom yrket och bara blir testad på. Känner ingen positivitet från läraren utan känns som vad man än gör är det fel. Känns som ...

NTI-skolan Kommentar:
Hej Belinda, Det är mycket tråkigt att höra att du har upplevt kurserna på det här sättet. Under pågående studier har du alltid möjlighet att ta kontakt med vårt elevteam som utreder dina synpunkter och bistår med en lösning. Din feedback är konkret och tydlig och vi kommer att ta den vidare, tack för att du informerar oss. Vänliga hälsning...
Visa mer
Tomas j
(4)

Framförallt en rolig kurs, stundtals svår och stundtals lätt. Handlar mycket om att kolla ur olika perspektiv på Historian. Det enda negativa jag har egentligen är att för min del så är 3 veckor för att ta in såpass mycket information,då kan 3 veckor tyckas vara lite lite. Men det kanske är mer mig. Annars var kursen framförallt rolig och du kom...

Visa mer
Therese
(5)

Har lärt mig mycket och är väldigt nöjd över denna kurs, det tog mig framåt till min andra utbildning jag vill uppnå! Tack för allt.!

rena

bra skolan

Shica
(4)

Det bästa valet för att plugga på distans! Superbra platform med tillgängliga och engagerade lärare.

Daniel A.
(5)

Att man lär sig på skolor såsom NTI är ju givet men det som får en att stanna engagerad är ju när lärare visar intresse och glöd för ämnet. På distans kurserna så ställer dem alltid upp och försöker lista ut problem tillsammans med dig och ställer upp när du vill fördjupa dig i något specifikt. Stärka lärare leder till stark utbildning!

Meraby K. Ojala
(5)

( I am sorry, I do not know the meaning of those stars above.) I took the English course in your school with Teacher Madeline Kjellander, which was very nice. I got to know many new things in English that I did not know before, even if I am an English speaker. Teacher Madelene was good at listening, helping, and solving students' problems. I di...

Visa mer
Ruslan Tsmokalo
(5)

Kursen gick smidigt med en väldigt engagerande lärare.

Anastasia

Jag är jätte nöjd med Nti skola. Rekommenderar starkt.

Motiverad elev
(1)

Om man söker bra betyg och är en motiverad elev passar inte Historia 2a. Mycket fel i kursen och lärarna samt skolledningen tar inte ansvar för det. Felen fortsatte genom hela kursen. Kursen är även understimulerade. Kursen skiljer sig från annan undervisning på NTI på ett negativt sätt.

Inger West Kommentar:
Hej! Mycket tråkigt att höra att du är så missnöjd med din kurs. Jag tolkar det som att du har påtalat dina synpunkter för både lärare och rektorer och det är bra. Jag kommer oavsett att ta din kritik vidare.
Tack för att du delar med dig och ger oss möjlighet att förbättra oss.
Vänliga hälsningar, NTI-skolan
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in