Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Nova – Utbildning FoU och Affärsutveckling

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 14 recensioner.

David Nilsson
Läser ju nu min utbildning på Nova. En mycket bra utbildning med bra föreläsare som ger bra feedback. Intressanta ämnen som ger en fördjupad kunskap som man har nytta av i arbetet. Rekomenderas!
Sophia
Den bästa utbildningen jag läst! Jag har läst två specialistutbildningar tidigare inom akutsjukvård och ambulans, men denna är absolut bäst. Riktigt bra föreläsare och lärare. Tagit med mig otroligt mycket kunskap med i mitt arbete
Brasilianska
Tycker att det har varit en väldigt omfattande utbildning. Har fått lära mig massor på kort tid. Ett och ett halvt år har gått väldigt fort. Och har fått nya vänner genom utbildningen.
Rockan
Jättebra utbildning om man som jag är disciplinerad och gillar att styra sina dagar själv. Intensivt men lärorikt när man är på plats i Oskarshamn. Superbra utbildning som fungerar mycket bra.
Tandsköterskan
Bra utbildning, bra lokaler, bra upplägg och jag fick arbete innan jag tagit examen.
Helene
Det är den bästa utbildning jag gått, mycket bra lärare och föreläsare, samt att vi är en sån bra klass i Västervik. Man får många bra tips och nytänk både från lärare, föreläsare och kurskamrater, det är bra spridning på klasskamrater från andra orter som har olika erfarenheter/yrkesår att tala om.
Benta
En bred och mycket bra utbildning som går att tillämpa oavsett bransch och i ett stort antal yrkesroller. Nytt jobb på ny arbetsplats med nya arbetsuppgifter redan halvvägs in i utbildningen. Halvfart och distans är en utmärkt form för att kunna passa in utbildning i samma livspussel som familj och heltidsarbete.
C.J
Jättebra utbildning och pedagogiska lärare. Har under utbildningstiden jobbat mig upp från mätteknik till produktionsteknik och idag kvalitets och miljöansvarig. Jag rekommenderar denna utbildning starkt för en extra superskjuts i era karriärer.
Magnus
Mycket väl investerade 2,5 år! Jag har haft en mycket intressant och rolig utbildningsperiod med bra lärare och fantastiska klasskamrater. Skolan är mycket väl strukturerad och ger mycket gott stöd i distansstudierna. Redan efter första året gav studierna frukt då jag fick ett nytt jobb som produktionstekniker i ett internationellt bolag.
Johanna Karlsson
En fantastisk utbildning där man får gå på djupet av vår äldreomsorg. En utbildning alla undersköterskor skulle behöva som jobbar inom äldreomsorgen, men även inom sjukhusvården. Duktiga och kompetenta lärare som lär ut på ett mycket bra sätt, med bla egna erfarenheter genom deras yrken. Trevliga lokaler och skolpersonal. Väl rekommenderat ...
Visa mer
Carina
En bra distans utbildning som ger en ökad kunskap i olika ämnen som berör vårdarbetet. Att läsa på distans och samtidigt jobba ger en större erfarenhet då kunskap och praktiskt arbete flätas samman på ett bra sätt. Att komma till Nova vid utbildningsträffarna ger en extra energi med bra personal, lärare och sina klasskamrater.
Carina
Har gått utbildningen till specialistundersköterska på distans i Oskarshamn under två år. Är en väldigt bra utbildning som innefattar många viktiga områden som vi möter i arbetet som undersköterska. Då största delen av studierna sker under egen tid så ger träffarna på skolan en ny energi, med bra personal, lärare ( som även kan nås via mail om...
Visa mer
Ulrika Karlsson
Som arbetsgivarrepresentant ger vi ett mycket bra omdöme av utbildingen som Specialistundersköterska Äldre. Vi har ett projekt som pågår idag där några specialistundersköterskor arbetar med mig som verksamhetsutvecklare som närmsta chef. Att arbeta med utvecklingsfrågor och kvalitet ute i verksamheterna rimmar så bra med utbildingen de gått.
Anonym
Bra skola med studenten i fokus.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in