Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Snittbetyg: 5

Baseras på 136 recensioner.

Vera

Tack för en jättebra kurs! Fick med mig massor av bra information och verktyg som jag kan ta med mig i min yrkesroll. Tydligt presenterat med bra blandning av text och videor, och exempel för att konkretisera övningarna. Att kursen var indelad i många mindre kapitel gjorde det mer överkomligt och lättare att ta sig igenom. Jag fick snabb återkop...

Visa mer
Anna Frödell på Your Media Crew

Tack Linda för en väldigt väldigt bra kurs! Lätt att ta tills sig och förstå samt att jag blev väldigt inspirerad av att lära sig ännu mer. Bra upplägg med att varva film, upprepning i text och uppgifter. En perfekt kurs att få grunderna i UX. Så högsta poäng från mig får denna kurs. Tack!

Karin

Bra och intressant kurs! Den innehöll allt som jag behövde lära mig för att jobba med sociala medier på mitt jobb. Tack!

Emma Igelström

Jag tycker att kursen var väldigt bra strukturerad med många användbara tips och material från riktiga scenarion ur arbetslivet. Jag skulle verkligen rekommendera att gå kursen till dig som är intresserad av att jobba med UX då du får en bra bild av vad man kan arbeta med samt en grym möjlighet att fylla på din egen design portfolio.

Kristoffer Johansson

Den här kursen har varit en ögonöppnare, här från man verkligen lära sig att testa, reflektera, utvärdera och testa igen. Jag känner att jag verkligen utvecklats som projektledare tack vare den här kursen och jag kommer att återanvända många av de metoder som anges i kursen i flera sammanhang. Detta var lätt den bästa kursen jag tagit so far.

Matilda Fröst

Bra och lärorik kurs! Mycket bra information med verktyg som jag kommer ta med mig. Extra plus att du förklarar i både video och text..

William Fellbom

Jag är otroligt glad över att gått kursen i digital marknadsföring på Nordic Tech Institute.Formatet på kursen var väldigt enkelt att hänga med i med en perfekt blandning av videos, pop-quiz och övningsuppgifter som lät en praktisera sin nyfunna kunskap. Under kursen så dök en rad olika idéer upp om hur vi kan förbättra vår produkt och presentat...

Visa mer
Andreas Jakobsson

Vad kan jag säga om denna kursen i sökmotorsoptimering (SEO)? Det var en bra utbildning, väll strukturerad med tydliga moment som var lätta att ta till sig. Definitivt en bra möjlighet både för de som är nyfikna på SEO och för de, som mig, som hoppas kunna jobba med sökmotorsoptimering i framtiden. Det finns såklart inga perfekta utbildningar, d...

Visa mer
Julia S

Tack för en intressant och givande kurs! Jag är mycket glad att jag har fått möjligheten att gå en kurs i digital marknadsföring trots att jag jobbar heltid. Att kursen varit på distans och att jag helt själv kunnat planera min tid för studier har underlättat mycket för mig.

Robin Hedblom, Selldorado

Jag är riktigt nöjd med kursen, som berörde samtliga delar som jag var ute efter. Bra upplägg med både video, text samt testerna och uppgifterna som man gjorde efter alla avsnitt. Jag är jättenöjd och kommer fortsätta använda mig utav materialet nu i min yrkesroll, samt investera i fler kurser hos er!

Kevin Gevert

Kursen var mycket lärorik och rolig att studera!. Kursen är upplagd på ett pedagogiskt sätt och förklarar tydligt innebörden av marknadsföring i sociala medier.

Katayon

Otrolig lärorik och bra kurs, är väldigt nöjd och positivt överraskad. Ett ännu större plus är att man har tillgång till kursen för alltid och att de uppdateras med jämna mellanrum!

Emilia

Jag har trivts med att studera digital marknadsföring hos er då jag har kunnat studera i egen takt och helt på distans, definitivt en fördel när man samtidigt har ett heltidsjobb vid sidan om. Det är också ett stort plus att få ta del av materialet efter avklarad kurs, för allt kan man inte ha i huvudet utan att använt det i praktiken. Tack för ...

Visa mer
VL

Kursen var superbra! Kursen ger en genomgång av hela området kring digital marknadsföring och innehåller mycket konkreta tips. Mycket bra!

T

En omfattande kurs som gav mig mycket kunskaper på kort tid. Övningarna var väldigt grundliga och gav en en grundlig förståelse.

Filippa Ringqvist, Kravanalytiker

Denna kurs har varit väldigt rolig och lärorik. Jag tar med mig en massa bra tips och tricks kring olika metoder och arbetsupplägg. Jag ser fram emot nästa jobbprojekt och att få använda mig av allt jag har lärt mig i praktiken. Stort tack för denna inspirerande och roliga kurs!

Roland Hällgren

Bra och lärorik kurs, och mycket bra villkor. På andra ställen har man tillgång till kursen 1 år, här har man tillgång till kursen på obegränsad tid. Trevlig och schysst kursanordnare.

Caroline Mjällby

Kursen digital PR har passat mig perfekt att göra vid sidan av jobb för att utveckla mina kunskaper. Upplägget var en bra blandning av text och video seminarium och efter avslutad kurs har man fortsatt tillgång till portalen för att enkelt kunna gå tillbaka och repetera. Kan varmt rekommendera kursen digital PR!

Karin

Superbra kurs! Jag är art director som vill få mer koll på SoMe och produktion av content. Kursen är så himla bra och välgjord.

Julia Andersson

Tydlig och bra information. Uppdateringen gjorde det även enklare att följa del för del och få bra överblick av det man gjort hittills i kursen. Väldigt lärorik.

Matilda Danielsson, NoFuzz Media

Jag läste kursen Digital PR eftersom jag tidigare mest hade erfarenhet av traditionell PR, och nu skulle börja jobba mer digitalt. Innehållet i kursen var väl förankrat i dagens medielandskap och jag fick ta del av handfasta tips som går att applicera på flera av de verksamheter och varumärken jag kommer jobba med framöver. Karin som är kursansv...

Visa mer
Daniel Stanic

Kursen var bra och rolig samt väldigt lärorik

Marielle Sandmark

Jag har under de senaste veckorna läst kursen i Digital marknadsföring och är väldigt nöjd! Upplägget där videoklipp och läsning varvas med uppgifter och quiz fungerade toppen för mig. Utbildningen täckte också flera olika delar av digital marknadsföring och ger en massvis med verktyg och tips på hur man kan bli ännu vassare i sin roll. Kan varm...

Visa mer
Aladdin T

Kursen var riktigt nyttig och bra, jag fick lära mig mycket nya saker, jag kommer självklart återkomma och läsa igen kursen flera gånger.

Ebba

Superbra kurs som har hjälpt mig förstå hela arbetet med SEO, allt från analys, tekniskt SEO till innehåll och länkbygge - och mycket mer! Innehållsrik text som är lätt att ta till sig samt bra och koncisa tillhörande videos. Bra övningsuppgifter som breddar förståelsen och många bra tips på de bästa verktygen att använda (och hur de används). K...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in