Visa studentum.se som: Mobil

NILS Japanese language school

Plugga japanska i vackra Fukuoka

Lär dig japanska i en av Japans vackraste städer

NILS ger sina studenter både en givande språkutbildning och en unik insyn i japansk kultur. Sedan 2003 har de bedrivit utbildningar i Fukuoka i Japan. Varje år kommer studenter från hela världen dit för att lära sig. I början av kurserna talar ingen samma språk, men ju längre tid som går desto mer kan ni prata med varandra – på japanska!

Prata japanska varje dag 

Eftersom NILS lärare har japanska som sitt modersmål är de uppdaterade om hur språket talas idag, och kan lära dig uttryck och fraser som används i Japans vardagsliv. Att läsa ett språk i det land det talas ger dig en unik möjlighet att öva varje dag, även utanför klassrummet. Öva på japanska när du köper mat, åker buss, frågar någon om vägbeskrivningar eller på annat sätt pratar med de som bor i staden. 

Fukuoka har ca 18 000 studenter, varav drygt 1 600 är internationella studenter från ett trettiotal länder vilket bidrar till ett aktivt studentliv med aktiviteter även på fritiden. Värdefull tid för dig som student att både lära känna nya vänner och öva språk genom att prata med både med nationella och internationella studenter. 

Tips - börja bekanta dig med Hiragana och Katakana innan du reser

På många språkskolor är skriftspråken Hiragana och Katakana förkunskapskrav redan på nybörjarnivån. Även om de inte är det så är ett bra tips att det är bra att börja bekanta sig med tecknen redan hemma i Sverige.

Fukuoka – En av de bästa platserna att bo på

Fukuoka har cirka 1,5 miljoner invånare och beskrivs av japaner som en av de bästa platserna att bo på. Staden är trots sin storlek omgiven av natur och stränder och har ett rikt kulturliv. Dessutom är priserna på mat och boende lägre i Fukuoka än i andra större japanska städer. Fukuoka är en av Japans äldsta städer och ett centrum för högre utbildning i regionen med bl a många universitet. Från Fukuoka tar man sig lätt både till Tokyo, Shanghai och Seoul. Med båt kan man åka till Pusan i Korea på ca tre timmar.


För mer information om NILS Japanese language school, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - NILS Japanese language school

Språkutbildning / Volontärresor
Språk / Språkvetenskap
Språk Ort
General Japanese Course Fukuoka
Short-Term Program Fukuoka

Intresseanmälan

Want to know more about NILS Japanese language school? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Errors
Optional
Optional
Optional
Optional
Optional

Kontaktuppgifter till NILS Japanese language school

NILS Japanese language school815-0033

Tel: (+81) 90-9480-0695

www.ulearnjapanese.com