Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Newton

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 21 recensioner.

Emma
Läser till teknisk förvaltare i Göteborg och har lärt mig oerhört mycket. Har haft kunniga lärare som vet vad de pratar om från branschen. Utbildningen är inte lätt, utan det krävs att man har viljan och studielust. Man får inget gratis.
Robert
Jag fick ett jobberbjudande som business analyst direkt efter utbildningen. Newtons utbildningar leder verkligen till jobb. Kunde inte vara mer nöjd!
Christina
Mina kunskaper var inte längre konkurrenskraftiga när jag sökte nytt jobb.  Nu har jag fått moderna, relevanta verktyg som kan göra att projektmålen kan uppnås.
Sara
Lektionerna har en pedagogisk uppbyggnad med case, projektarbeten och föreläsningar. Vi jobbar ofta i små grupper, vilket ger en bra gruppdynamik.
Giovanni
(5)
Undervisningen är hands-on". Det gör att undervisningen är både rolig och engagerande. Jag har ifrån skolan byggt upp ett stort nätverk med duktiga personer.
Bengt
Newton tar sig an oss studenter på ett personligt plan och bemöter oss som individer. Det känns att både lärarna och personalen vill att det ska gå bra för oss.
MADZ
Generellt bra lärare och bra arbetsförberedande aktiviteter och färdigheter.
Rubel
Målet, tålamod, vision, mission är den viktigaste nyckeln punkten att vara en utvecklare.
Samuel
Jag är fantastiskt nöjd! Bra helhetsgrepp, trevlig personal, duktiga lärare. Välavlönat IT-jobb efter två år: win.
Daniel Andersson
Jag gick första året på utbildningen "Systemutvecklare .NET" hos Newton i Göteborg. Det är en väldigt bra utbildning om man snabbt vill in i arbetslivet och vet att man vill jobba som systemutvecklare. Om man aldrig har programmerat så bör man samla grundkunskaper inom programmering innan man börjar.. Eftersom utbildningen är väldigt kort...
Visa mer
Jesper
Fick jobb innan skolan var slut i en bransch jag inte hade någon erfarenhet av sen tidigare.
Emelie
Jag känner att jag klarar utmaningarna man ställs för som förvaltare, jag känner mig redo att inta rollen på vilket företag som helst och det var allra viktigaste för mig. Att känna mig kompetent och att jag kan bidra med kunskap på min nya arbetsplats
Felicia
Otroligt givande utbildning med stor variation på både kurser och upplägg. Bra föreläsare/lärare och tydliga mål, skolan har ett väldigt gott ryckte vilket är till fördel i sökandet av både praktikplatser och framtida arbetsplatser. Jag är jättenöjd och glad över att jag valde denna utbildning och skola, rekommenderar den till alla som har intre...
Visa mer
Jens LB
Relevant utbildning som jag tror man skall ha en del förkunskaper för att göra det bästa av.
Jennifer
Har lärt mig jätte mycket under den här tiden.
Johan
Grymma lärare och suverän personal gör att det är lätt att lära sig på Newton. Dom har verkligen ett helhetstänk som kommer att ge mig en yrkesutbildning för framtiden!
Jeanette
Bra och proffsig utbildning som ger jobb. Newton vet vad de gör!
Klas
Överlag bra lärare och upplägg!
Pernilla
(5)
Utbildningen höll vad den lovade.
Helena
Fräsch skola med lyhörda lärare. Alla i klassen fick relevanta praktikplatser!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in