Visa studentum.se som: Mobil

Neijing Akademin - Yrkesutbildning akupunktur och traditionell kinesisk medicin i Falköping med kursstart april 2019 &
Basmedicinska studier motsv. 60 hp april 2019

Neijing Akademin är skolan för dig som vill utbilda dig inom akupunktur och traditionell kinesisk medicin. Neijing Akademin, som är kvalitetssäkrad av Svenska Akupunkturförbundet, grundades i slutet av 1970 i Stockholm. Skolan har utbildat hundratals professionella terapeuter genom åren och bedriver idag sin verksamhet i Falköping. Många av neijing akademins elever arbetar idag framgångsrikt med egna kliniker.

Neijing Akademins ny renoverade lokaler i Falköping är skräddarsydda för utbildning och praktik. Skolan har flera utrustade behandlingsrum för eleverna att praktisera i och en tillhörande konferens avdelning. I anslutning till undervisningslokal finns kök.
Neijing Akademin är Skandinaviens äldsta skola inom kinesisk medicin och akupunktur .

Traditionell kinesisk medicin

Kinesisk läkekonst har funnits i över 5000 år, något som gör det till en av mänsklighetens äldst bevarade och levande medicinska traditioner.

Det teoretiska fundamentet som det medicinska systemet bygger på finns bevarat i antika texter. En av dessa texter är Nei Jing, den gule kejsarens invärtes medicin, vilket är den mest kända i väst. Neijings medicinska text behandlar livet och människan. Dess grunder är fortfarande den källa av kunskap och visdom som vi använder idag.

Kinesisk medicin har en unik kunskap om relationen mellan olika emotioner och fysiska symtom. I Kina praktiseras denna medicin i dag parallellt med västerländsk medicin med stor framgång. Neijing Akademin erbjuder idag akupunktur eleverna möjlghet att komplettera med basmedicin utbildning motsvarande 60 hp. Skolan är kvalitetssäkrad och godkänd av svenska akupunktur förbundet. Skolan erbjuder elever kostnadsfria föredrag om akupunktur och kinesisk medicin. Föredragen är väldigt uppskattade och ger en otroligt bra inblick i den kinesiska medicinens grunder och medicinska teorier.

Möjlighet att låna räntefritt till att finansiera utbildningen

Skolan samarbetar med humanfinans som erbjuder räntefria lån till skolans elever.

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Neijing Akademin i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. 

Du kan dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. 

Föredrag/ introduktioner inför kursstart:

  • 30/8 kl 17-20, 2018
  • 27/9 kl 17-20, 2018
  • 22/11 kl 17-20, 2018
  • 31/1 kl 17-20, 2019
  • 28/2 kl 17-20, 2019
  • 14/3 kl 17-20, 2019
    Ny kursstart: 14-15/4 2019

    Adress: Östertullsgatan 18b, 521 46 Falköping

Anmälan till sms/0739 882325 eller på hemsidan.

Välkommen!


För mer information om Neijing Akademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Nei Jing Akademin på Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Neijing Akademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Neijing Akademin

Östertullsgatan 18b
521 46 Falköping

Tel: 0515-82323
Mobil 0739882325
www.neijing.se


Beställ information

För att få mer information om Neijing Akademin via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.