Visa studentum.se som: Mobil

Nei Jing Akademin

Neijing Akademin - Yrkesutbildning akupunktur och traditionell kinesisk medicin i Falköping med kursstart 6-7 april 2018 &
Basmedicinska studier motsv. 60 hp januari 2018 (nästa kursstart basmedicin augusti 2019)

Neijing Akademin är skolan för dig som vill utbilda dig inom akupunktur och traditionell kinesisk medicin. Neijing Akademin, som är kvalitetssäkrad av Svenska Akupunkturförbundet, grundades i slutet av 1970 i Stockholm. Skolan har utbildat hundratals professionella terapeuter genom åren och bedriver idag sin verksamhet i Falköping. Många av neijing akademins elever arbetar idag framgångsrikt med egna kliniker.

Neijing Akademins ny renoverade lokaler i Falköping är skräddarsydda för utbildning och praktik. Skolan har flera utrustade behandlingsrum för eleverna att praktisera i och en tillhörande konferens avdelning. I anslutning till undervisningslokal finns kök.
Neijing Akademin är Skandinaviens äldsta skola inom kinesisk medicin och akupunktur .

Traditionell kinesisk medicin

Kinesisk läkekonst har funnits i över 5000 år, något som gör det till en av mänsklighetens äldst bevarade och levande medicinska traditioner.

Det teoretiska fundamentet som det medicinska systemet bygger på finns bevarat i antika texter. En av dessa texter är Nei Jing, den gule kejsarens invärtes medicin, vilket är den mest kända i väst. Neijings medicinska text behandlar livet och människan. Dess grunder är fortfarande den källa av kunskap och visdom som vi använder idag.

Kinesisk medicin har en unik kunskap om relationen mellan olika emotioner och fysiska symtom. I Kina praktiseras denna medicin i dag parallellt med västerländsk medicin med stor framgång. Neijing Akademin erbjuder idag akupunktur eleverna möjlghet att komplettera med basmedicin utbildning motsvarande 60 hp. Skolan är kvalitetssäkrad och godkänd av svenska akupunktur förbundet. Skolan erbjuder elever kostnadsfria föredrag om akupunktur och kinesisk medicin. Föredragen är väldigt uppskattade och ger en otroligt bra inblick i den kinesiska medicinens grunder och medicinska teorier.

Möjlighet att låna räntefritt till att finansiera utbildningen

Skolan samarbetar med humanfinans som erbjuder räntefria lån till skolans elever.

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. För att göra det möjligt för fler att kunna förverkliga sin dröm erbjuder Neijing Akademin i samarbete med Human Finans fördelaktiga villkor för delbetalning av utbildningskostnaden.

Human Finans idé är att utveckla, marknadsföra och sälja finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling och i sin egen eller i sitt djurs hälsa. 

Du kan dela upp din betalning räntefritt i 6, 12 månader. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta. 

Föredrag/ introduktioner inför kursstart:
Aktuella datum i Falköping:
Adress: Östertullsgatan 18b, 521 46 Falköping

29 nov kl 17-20, 2017
31 jan kl 17-20, 2018
7 mars kl 17-20, 2018

Anmälan till sms/0739 882325 eller på hemsidan.

Välkommen!


För mer information om Neijing Akademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Massage / SPA / Hudvård Ort
Akupunktur och traditionell kinesisk medicin Falköping
Basmedicin Falköping

Beskrivning och boende

Informationsmöte

Info om Akupunktur utbildning!

Välkommen till kostnadsfritt informationsmöte/föredrag om Akupunktur och den tre åriga yrkesutbildningen.

  •  29 nov kl 17-20, 2017
  • 31jan kl 17-20, 2018
  • 7 mars kl 17-20, 2018

Föredragen ger en ypperlig möjlighet att känna in ämnet. Vår erfarenhet säger att om man tycker om föredragen så kommer man även att känna att urbildningen passar. Föredragen ger även en bra möjlighet att få se skolan och träffa huvudansvarig lärare.Akupunktur utbildningen riktar sig till dem som har ett intresse av hälsa oavsett bakgrund. Våra elever har alla varierande bakgrund som till exempel: sjukgymnaster, sjuksköterskor, massörer, naprapater, undersköterskor med flera.
Dock är detta inget krav utan för många är även akupunktur utbildningen deras första steg på denna spännande resa om människokroppen.
Välkommen till öppet hus och möjligheten att få känna in detta spännande ämne på ett intressant föredrag.
Föredragshållare: Jan Winbo/ Rektor Neijing Akademin

Anmälan till skolan.
 sms/0739 882325

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2018-03-07    Tid:   17:00 - 20:00

Nei Jing Akademin på Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Neijing Akademin

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Hitta till utbildaren

Neijing Akademin

Östertullsgatan 18b
521 46 Falköping

Tel: 0515-82323
Mobil 0739882325
www.neijing.se