Visa studentum.se som: Mobil

Välkommen till Vuxenutbildning, Västra Götalandsregionen

Vill du jobba inom de gröna näringarna och bli anställningsbar direkt efter utbildningen?

Våra vuxenutbildningar inom djur, lantbruk, skog och trädgård är framtagna efter näringens behov och våra studerande är därför eftertraktade på arbetsmarknaden. Vi erbjuder utbildning på distans i stor utsträckning, vilket ger en flexibilitet om du kanske redan har ett företag eller jobb som du vill kombinera med studier. 

Naturbruksförvaltningen är en organisation med stor kompetens inom flera olika områden. Våra studerande har tillgång till djurbesättningar, skog och mark, en gedigen maskinpark, toppmoderna anläggningar och lärare med hög kunskapsnivå och bred erfarenhet.

Efter avslutad utbildning har du möjlighet att ta anställning direkt, utveckla ett eget företag inom de gröna näringarna eller studera vidare. 

Utbildningar

jord, skog, natur     trädgårdsmästare

djurskötare


Utbildningar

Kategorier

Bygg / Anläggning

   Anläggare

Ekonomi

Företagsekonomi

   Företagande / Entreprenörskap

Försäljning / Handel

   Säljare

Jord / Skog / Natur

   Trädgårdsmästare
   Florist

Miljö / Hållbarhet

   Hållbar utveckling

Teknik

Veterinär / Zoologi

   Djurskötare / Djurvårdare

Hitta till utbildaren

Vuxenutbildning, Västragötaland

Stationsgatan 3
54130 Skara

Tel: 010-455 08 30
www.vgregion.se


Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 2 recensioner.

Besviken
(1)
inte helt på distans, 7st platsbundna träffar a la 3 dagar, Vissa träffar var meningslösa. Jag lämnade in en inlämning i feb/mars. Fick svar på den i Augusti, EFTER att utbildningen är slut. Hur ska man kunna komplettera det när utbildningen är slut? Provet som vi gjorde i slutet sa de vi skulle få återkoppling på ca 2 veckor efter. Det tog ...
Visa mer
Lina
(1)
Det står distansutbildning men är tvungen att närvara på plats vid 7 tillfällen a 3dgr. Ur miljösynpunkt borde man tänka om och förlägga dessa på distans vis skype exempelvis. Alla har inte möjlighet att medverka på plats och då utestänger man elever från att söka kursen.
Recensioner
Skolrecensioner
(1,0)
Baseras på 2 recensioner.