Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

New urban design - Academic master

NABA - Nuova Accademia Di Belle Arti
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Milano
Klassrum
1 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: oktober 2023 - Milano

Videoreportage

New urban design - NABA

Om utbildningen

New urban design - akademisk masterutbildning på NABA i Milano

Den här mastersutbildningen ger ett nytt perspektiv på stadsarkitekternas roll och ger studenterna möjlighet att öka sin erfarenhet av att förstå, tolka och utforma städer för att möta den nya komplexiteten i urbana sammanhang. De får sedan komplettera de nya erfarenheterna med praktiska åtgärder samt etablera relationer med lokala och internationella partners. Genom forskning av nya sätt att förstå hur städer är uppbyggda ger utbildningen det som krävs för att genomföra nya stadsbyggnadsprojekt, med särskild uppmärksamhet på servicedesign.

Under Academic Master kommer studenterna att få möjlighet att:

  • Att förstå staden i olika proportioner och dimensioner (den fysiska staden, den sociala staden, den politiska staden) för att utveckla stadsbyggnadsprojekt med särskild uppmärksamhet på omformning av service (fysiska, sociala och politiska).
  • Att hitta ett metodoiskt tillvägagångssätt för att hantera utformning, upprustning och planering av stadsdelar, tillfälliga aktiviteter och evenemang i samhället, sammankopplingar mellan byggnader, transportsystem, sociala nätverk, miljön och vård av de lokala samhällena.
  • Att kunna interagera med de viktigaste partnerna inom branschen: institutioner, föreningar, företag, arkitektföretag, sociologer, antropologer och medborgare.
För mer information om New urban design - Academic master, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Masterexamen.

NABA - Nuova Accademia Di Belle Arti

Studera design på NABA i Italien

NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, grundades 1980 och är Italiens största privata konstakademi med campus i Milano och Rom. Sedan 1981 är NABA juridiskt erkänd av systemet för högre utbildning i konst och musik (AFAM, Alta Formazione Artistica e...


Läs mer om NABA - Nuova Accademia Di Belle Arti och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: New urban design - Academic master

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

NABA - Nuova Accademia Di Belle Arti

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen New urban design - Academic master från NABA - Nuova Accademia Di Belle Arti, fyll i följande uppgifter: